Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw letselschade!
Lijdt u schade door een bedrijfsongeval in Amersfoort?

Letselschade claimen na een bedrijfsongeval in Amersfoort

Als u een ongeval tijdens werk overkomt, dan spreken wij van een bedrijfsongeval. Indien u hierbij fysiek letsel en/ of psychisch letsel oploopt, dan spreken wij van letselschade. Een werkgever is vaak aansprakelijk voor een bedrijfsongeval. De aansprakelijkheidsverzekeraar van de werkgever betaalt dan de letselschade.

Is u onder werktijd een bedrijfsongeval in Amersfoort en omstreken overkomen? Laat u dan kosteloos en geheel vrijblijvend voorlichten door Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaat in Utrecht komt gewoon naar u in Amersfoort om over uw letselschade te praten en adviseert u direct over de mogelijkheden.

Bel uw letselschade advocaat in Amersfoort: 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in, wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos!

Letsel door bedrijfsongeval in Amersfoort

Een bedrijfsongeval in Amersfoort kan diverse oorzaken hebben, een bouwongeval, een val van een steiger, een ongeluk met een machine of een verkeersongeval tijdens werktijd. Het gevolg van een arbeidsongeval is niet zelden letsel zoals een gebroken pols, pijnklachten, hersenletsel of zelfs amputatie of dwarslaesie.

Indien u letsel heeft opgelopen bij een bedrijfsongeval, dan lijdt u schade. En dit roept veel vragen op: wie betaalt het eigen risico na een bedrijfsongeval? Wordt mijn inkomen doorbetaald en voor hoe lang? En wie betaalt alle overige kosten die er door het bedrijfsongeval gemaakt worden?

In de wet is geregeld dat bij letsel als gevolg van een bedrijfsongeval de werkgever in beginsel aansprakelijk is voor uw letselschade. Het enige wat u dient te doen is het bedrijfsongeval melden bij de werkgever. Is er sprake van blijvend letsel of een ziekenhuisopname? Dan moet uw werkgever het bedrijfsongeval melden bij de inspectie SZW.

Op u rust bij een bedrijfsongeval in Amersfoort slechts een eenvoudige bewijslast: u dient te bewijzen dat u tijdens werktijd een arbeidsongeval is overkomen met letsel tot gevolg. Het is vervolgens aan de werkgever te bewijzen dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden van het ontstaan van het bedrijfsongeval. Werkgevers slagen hier zelden in, zo blijkt uit de rechtsspraak.

Letselschade claimen na bedrijfsongeval in Amersfoort

Is de aansprakelijkheid erkend? Dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Hiervan maken deel uit uw inkomensschade en alle kosten die u door het ongeval maakt. Maar ook is er recht op smartengeld bij letsel. Dit is vergoeding voor de pijnklachten die u door het bedrijfsongeval in Amersfoort lijdt, angstklachten, verdriet en voor ontsierende littekens.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u in Amersfoort en omstreken graag bij het verhalen van uw letselschade na een bedrijfsongeval. Samen met u bespreekt onze letselschade advocaat in Amersfoort de gevolgen die het ongeval voor u heeft. Vervolgens maken wij direct een schadestaat op en regelen wij een voorschot voor u. Zo hoeft u geen kosten voor te schieten en wordt uw inkomen indien nodig aangevuld.

Wilt u een adviesgesprek bij u thuis of op ons kantoor of wilt u direct gratis hulp bij de afhandeling van uw letselschade na een bedrijfsongeval? Bel met uw letselschade advocaat: 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in, wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos! Kiest u voor ons advocatenkantoor, dan wordt u altijd geholpen door een lsa advocaat!

mr. Steven Polak, letselschade advocaat bij Brugman Letselschade Advocaten

 

Bij Brugman Letselschade Advocaten Amersfoort kunt u niet alleen terecht voor een bedrijfsongeval in Amersfoort, maar ook voor een hondenbeet of een aanrijding in Amersfoort.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Amersfoort

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar