Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letsel verkeersongeluk Purmerend

Verkeersongeluk Purmerend? Laat uw letselschade dan kosteloos verhalen door een van onze letselschade advocaten. Wij werken in de regio Purmerend en helpen u graag bij het verhalen van uw schade. Onze letselschade advocaat in Purmerend heeft jarenlange ervaring in het verhalen van schade na een verkeersongeluk. Daar komt bij dat al onze letselschade advocaten verbonden zijn aan de Nederlandse Orde van Advocaten. Uw letselschade advocaat in de regio Purmerend is zelfs lid van de vereniging van letselschade advocaten. Bij deze specialistenvereniging werken alleen maar specialisten op het gebied van het verhalen van letselschade.

Bij ons bent u in Purmerend aan het juiste adres voor het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk. Bel voor een kosteloze afspraak met tel: 0800-2784626 voor een kosteloos adviesgesprek bij u thuis in Purmerend. Mailen kan natuurlijk ook! Wij helpen u graag.

Letselschade verkeersongeluk Purmerend

Als u een verkeersongeluk in Purmerend overkomt waarbij een motorvoertuig de schade heeft veroorzaakt, dan is de Wet aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen (WAM) van toepassing. Bent u in Purmerend als voetganger fietser aangereden door een motorvoertuig? Dan heeft u altijd recht op tenminste 50% van de schade door het verkeersongeluk. Ook als u zelf aansprakelijk wordt gesteld door de wederpartij. Dit is in de WAM geregeld. Is het motorvoertuig schuldig aan het ongeval? Dan heeft u uiteraard recht op een volledige schadevergoeding.

Verkeersongeluk Purmerend kinderen

Is uw kind onder de aangereden door een verkeerongeval? Bij kinderen onder de 14 jaar dient de verzekeraar van het motorvoertuig altijd 100% van de schade te vergoeden. Dit is slechts anders bij “aan opzet grenzende roekeloosheid”. Daar is in de praktijk echter bijna nooit sprake van.

Kinderen vanaf 14 jaar hebben net als bij volwassenen altijd recht op tenminste 50% van de schade. Ook hier geldt dat indien het motorvoertuig voet is geweest, de schade volledig vergoed moet worden.

Verkeersongeluk tussen motorvoertuigen

Is uw motorvoertuig in botsing gekomen met een ander motorvoertuig? Dan geldt dat u recht heeft op uw schade als de andere partij een verkeersfout heeft gemaakt. Was u slechts inzittende van een van de motorvoertuigen? Dan heeft u bijna altijd recht op een schadevergoeding.

Contact

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een deskundige en ervaren letselschade advocaat? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0800-2784626 of stuur ons een mail.

 

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar