Laat uw letselschade kosteloos verhalen door onze letselschade specialisten
Heeft u letsel aan een verkeersongeval in Purmerend overgehouden?

Letsel verkeersongeluk Purmerend

Is u een verkeersongeval in Purmerend overkomen? Laat uw letselschade dan kosteloos verhalen door een van onze letselschade advocaten. Wij werken in de regio Purmerend en helpen u graag bij het verhalen van uw schade. Onze letselschade specialisten in Purmerend hebben jarenlange ervaring in het verhalen van schade na een aanrijding.

Daar komt bij dat al onze letselschade advocaten verbonden zijn aan de Nederlandse Orde van Advocaten. Uw letselschade advocaat in Purmerend is zelfs lid van de vereniging van letselschade advocaten, de LSA. Bij deze specialistenvereniging werken alleen maar specialisten op het gebied van het verhalen van letselschade.

Heet u letsel na een verkeersongeluk in Purmerend? Bij ons bent u in Purmerend aan het juiste adres voor letselschade claimen na een verkeersongeluk. Bel voor een kosteloze afspraak 0800-2784626 voor een kosteloos letselschade advies bij u thuis in Purmerend. Mailen kan natuurlijk ook! Wij helpen u graag.

Letselschade claimen na verkeersongeluk Purmerend

Als u een verkeersongeluk met letsel in Purmerend overkomt waarbij een motorvoertuig de schade heeft veroorzaakt, dan is de Wet aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen (WAM) van toepassing. Bent u in Purmerend als voetganger of als fietser aangereden door een auto aangereden? Dan heeft u altijd recht op vergoeding van tenminste 50% van de letselschade door de aanrijding. Ook als u zelf aansprakelijk wordt gesteld door de wederpartij. Dit is in de artikel 185 wvw geregeld.

Meer informatie over artikel 185 wvw (Wegenverkeerswet) en letselschade claimen na een fietsongeluk of ongeluk als voetganger? Volg voorgaande link!

Wat te doen bij een verkeersongeval met letsel?

Bij letselschade claimen na een verkeersongeval is een aantal zaken belangrijk om uw recht op schadevergoeding te waarborgen. Uw aansprakelijkstelling komt meestal terecht bij een letselschade verzekeraar. Een letselschade jurist zal uw aansprakelijkstelling en verzoek tot schadevergoeding behandelen. Zijn taak is om de letselschade vergoeding zo laag mogelijk te houden. Verzekeraars hebben immers een winstoogmerk.

Bij whiplash klachten ontkennen letselschade juristen van verzekeraars vaak dat de letselschade symptomen afkomstig zijn van het auto ongeluk. Om ervoor te zorgen dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft geven wij u graag de volgende 5 tips bij een aanrijding:

 • Vul altijd een schadeformulier in bij letselschade. U kunt op een schade- aanrijdingsformulier de toedracht en het letsel invullen. Een schadeformulier is dwingend bewijs!
 • Zijn er getuigen, schrijf namen en contactgegevens op. Bij een discussie over de schuldvraag kan deze getuigen gevraagd worden uw lezing te bevestigen.
 • maak foto’s van de schade aan auto of fiets. Dit is belangrijk om de impact van de aanrijding te bewijzen.
 • laat uw letsel altijd direct na het ongeluk beoordelen door een arts. Met name bij een whiplash is dit belangrijk. U leest er meer over door op de link te klikken!
 • schakel zo snel mogelijk een letselschade advocaat in. Dan weet u zeker dat uw belangen in een letselschade claim goed behartigd worden.

Contact bij letsel door een verkeersongeluk in Purmerend

Heeft u letsel aan een verkeersongeval in Purmerend overgehouden of zoekt u een letselschade advocaat in Purmerend? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

mr. Hajar el Haddad

Hajar is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar