Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Blokker

Heeft u letselschade opgelopen als gevolg van een ongeval in Blokker? Op grond van de Nederlandse wetgeving heeft u recht op een schadevergoeding. De door u geleden schade komt voor rekening van de aansprakelijke partij. Het is dan ook verstandig om in een vroeg stadium de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk te stellen. Wij adviseren u hiervoor een letselschade advocaat in de arm te nemen. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken gespecialiseerde en ervaren letselschade advocaten. Deze advocaten zijn zeer bekend in Blokker. Wij kunnen u tevens in veel gevallen kosteloos bijstaan.

Wilt u informeren naar de mogelijkheden van onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op!

Letselschade advocaat Blokker

Onder letselschade wordt zowel materiële als immateriële schade verstaan. Immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Dit is een vergoeding voor de geleden pijn en het verdriet dat u heeft als gevolg van het ongeval. Bij materiële schade moet u denken aan de kosten die u echt werkelijk heeft gemaakt. Bijvoorbeeld reiskosten of medische kosten. Onze advocaten komen graag bij u thuis in Blokker om kennis met u te maken. Wij brengen de geleden en te lijden schade voor u in kaart. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend.

Kosteloos verhalen letselschade

Als u gebruik maakt van onze dienstverlening, stellen wij de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk. In veel gevallen zal de veroorzaker verzekerd zijn. Als de verzekeraar de aansprakelijkheid erkent, zullen onze kosten ook door hen vergoed worden. Dat betekent dat u niets betaalt voor onze hulp.

Brugman Letselschade Advocaten

Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn meerdere gespecialiseerde advocaten werkzaam. Zij staan onder toezicht van de Nederlandse orde van advocaten. Een gespecialiseerd advocaat heeft veel voordelen ten opzichte van een letselschadebureau. Een advocaat heeft meer kennis in huis. een letselschade advocaat kan u ook bijstaan bij een rechtszaak. Bijvoorbeeld als er een discussie ontstaat omtrent de aansprakelijkheid of de hoogte van de schade. Bij letselschadebureau’s zijn nauwelijks advocaten werkzaam, vaak geen eens juristen. De letselschade advocaten van ons kantoor kunnen u met hun kennis en ervaring optimaal bijstaan bij een letselschade traject.

Contact

Woont u in Blokker of heeft het ongeval in Blokker plaatsgevonden? Wij adviseren u graag bij het verhalen van uw letselschade. Neem gerust contact op met ons kantoor via het nummer 0229-507903 of via contact@advocatenkantoorbrugman.nl

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar