Is u in IJsselstein en omstreken een ongeval met letsel overkomen?
Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!

Letselschade advocaat IJsselstein

Een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een hondenbeet, er zijn vele manieren waardoor u letsel kunt oplopen. Is een ander aansprakelijk, dan wilt u uiteraard een schadevergoeding. Want na een ongeluk maakt u kosten en lijdt u schade. Schade na een ongeval wordt letselschade genoemd. Uw letselschade advocaat in IJsselstein helpt u bij uw letselschade claim.

Wilt u kosteloos uw letselschade in IJsselstein laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag en altijd 100% kosteloos! Neem contact op met een van onze letselschadespecialisten. U wordt altijd geholpen door een advocaat met ruime ervaring en kennis op het gebied van letselschade!

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht!

NOVA

Uw letselschade advocaat in IJsselstein verhaalt uw schade!

De hoogte van de letselschade vergoeding is bij ieder letselschadeslachtoffer verschillend en hangt af van de ernst van het letsel en de gevolgen die het letsel voor u heeft. Bijvoorbeeld op het gebied van werk, huishouden en hobby’s. Samen met uw letselschade advocaat in IJsselstein bepaalt u daarom welke schadeposten op uw situatie van toepassing zijn.

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Materieel is de schade die op geld waardeerbaar is. Bijvoorbeeld schade door arbeidsongeschiktheid na een fietsongeval. Immateriële schade (smartengeld) is een vergoeding voor de pijnklachten die u lijdt door hetzelfde fietsongeluk!

Icon

De 10 meest voorkomende schadeposten die onderdeel uitmaken van een letselschade vergoeding zijn:

 1. loonschade of inkomensschade als zelfstandig ondernemer;
 2. medische kosten zoals het eigen risico;
 3. reiskosten;
 4. kosten voor hulp in het huishouden;
 5. mantelzorg;
 6. opvang kinderen;
 7. ziekenhuiskosten;
 8. kosten onderhoud huis & tuin;
 9. studievertraging;
 10. smartengeld.

Verkeersongeval in IJsselstein

U bent in de auto aangereden of wellicht in de regio IJsselstein als fietser aangereden. Bij een verkeerongeval is er meestal sprake van letsel. Dit kan licht letsel maar ook zwaar letsel zijn. Letsel dat vaak voorkomt na een verkeersongeval zijn whiplashletsel, crush letsel en een hersenschudding. De schade die u door uw letsel lijdt wordt in de regel vergoed, ook bij een eigen verkeersfout!

Is de aanrijding te wijten aan een verkeersfout van een andere persoon? Dan heeft u uiteraard recht op een volledige letselschade schadevergoeding. Omdat alle motorvoertuigen in Nederland verzekerd zijn, kunt u vaak terecht bij de letselschade verzekeraar. Dit op grond van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen. Uw letselschade advocaat in IJsselstein stelt deze verzekeraar aansprakelijk en zorgt dat u letselschade volledig en snel verhaald wordt!

Icon

Op de fiets aangereden in IJsselstein? Altijd recht op een schadevergoeding

Bent u op de fiets aangereden door een auto of ander motorvoertuig? Ook dan is er altijd recht op een letselschadevergoeding. Bij een aanrijding van een fietser zegt de wet namelijk dat er een schadevergoedingsverplichting is. Ook in het geval het fietsongeval aan de fietser te wijten is. Dus rijdt u op de fiets door rood? Dan nog bestaat er recht op een schadevergoeding. Deze bedraagt minimaal 50% en bij toepassing van de billijkheidscorrectie zelfs 100%!

Bedrijfsongeval in IJsselstein

Werkgevers hebben de plicht ervoor zorgen dat veilig uw werk kan doen. Gebeurt er toch een bedrijfsongeval, dan is de werkgever meestal aansprakelijk voor uw letselschade. Wilt u weten hoe uw werkgever aansprakelijk stellen moet en welke letselschade u vergoed kunt krijgen Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten adviseert u graag.

Wij helpen u bij een bedrijfsongeval kosteloos. Geen kleine lettertjes of no cure no pay, 100% kosteloze rechtsbijstand! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Letselschade advocaat mr. Gertjan Pranger

Gertjan Pranger, letselschade advocaat

 

Ook voor een letselschade advocaat in Utrecht of een letselschade advocaat in Nieuwegein kunt u bij ons advocatenkantoor terecht!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar