Lijdt u in Nieuwegein letselschade door een ongeval?
Onze letselschade advocaten helpen u graag!

Letselschade advocaat Nieuwegein

Als slachtoffer van een verkeersongeval, arbeidsongeval of een hondenbeet lijdt u buiten uw schuld schade. Het is dan van belang dat u zich goed laat adviseren. Vaak kan ook begeleiding van een letselschade advocaat behulpzaam zijn.

Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben wij jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade en nemen wij graag uw juridische en financiële zorgen uit handen. U kunt zich dan bezighouden met dat wat voor u momenteel het belangrijkste is, uw herstel!

Lijdt u schade na een kop staart botsing, bent u als fietser aangereden door een auto? Of is er sprake van blijvend letsel na een bedrijfsongeval? Wat er ook is gebeurd en om welke letsel het gaat, bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag. Dit doen wij met een team van ervaren en deskundige letselschade advocaten en letselschade juristen. Bij ons bent u dan ook bij het juiste adres na een ongeval!

Letselschade verhalen na een ongeval in Nieuwegein

Letselschade is het gevolg van een ongeval of hondenbeet. Bij een ongeluk met letsel kan gedacht worden aan een verkeersongeval of bedrijfsongeval. Bij letsel kan gedacht worden aan:

 1. whiplashklachten
 2. hersenschudding
 3. tibia plateau fractuur
 4. crush letsel (beknelling)
 5. rugpijn
 6. PTSS

Is er sprake van letsel na een ongeval, dan is er altijd recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor pijnklachten, angst en psychische klachten na een ongeval. Daarnaast heeft u recht op een vergoeding van alle schadeposten die in uw situatie spelen. Het kan daarbij gaan om:

 • inkomensschade doordat u niet kunt werken
 • medische kosten
 • reiskosten
 • studievertraging
 • hulp in het huishouden

Wilt u weten waar welke schade vergoed wordt? Bel 0800 278 4626 voor een letselschade advies of het verhalen van uw letselschade.

Aanrijding Nieuwegein

Een van de meest voorkomende ongelukken betreft een aanrijding in Nieuwegein. Daarbij kunt u denken aan een auto ongeluk, maar ook aan een fietsongeluk. Hierbij kunt u ernstig letsel oplopen.

Bij een aanrijding in Nieuwegein is er bijna altijd recht op een letselschade vergoeding. Bent u van achteren aangereden? Bij een kop-staart botsing of kettingbotsing is het achterste voertuig aansprakelijk. Maar bij een eenzijdig verkeersongeluk kunt u aanspraak maken op een vergoeding van letselschade op grond van de svi- verzekering.

Bent uw als fietser aangereden door een auto of ander motorvoertuig? Dan gaat artikel 185 wvw in werking. Op basis van dit wetsartikel is er altijd recht op een letselschadevergoeding voor de fietser, ook bij eigen schuld omdat er door rood licht gereden is of geen voorrang verleend werd.

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Nieuwegein

Brugman Letselschade Advocaten helpt kosteloos uw letselschade verhalen. Geen no cure no pay en geen kleine lettertjes, echt 100% kosteloze rechtsbijstand bij letselschade.

In de wet staat dat als er een aansprakelijke partij is, deze persoon de advocaatkosten moet betalen. En ook veel svi-verzekeraars betalen de kosten van uw letselschade advocaat in Nieuwegein. In ieder geval werken wij altijd kosteloos voor u!

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

Onze letselschade advocaten in Nieuwegein werken ook in de regio, dus ook voor een letselschade advocaat in IJsselstein en een letselschade advocaat in Utrecht kunt u bij onze letselschade advocaten terecht.

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Nieuwegein

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar