Lijdt u in Kerkrade letselschade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval?
Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten help u 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Kerkrade

Er is u in Kerkrade een ongeval overkomen. Dit kan tot vervelende lichamelijke en emotionele klachten leiden. Maar een ongeval heef ook financiële gevolgen. Gelukkig kunt u hier iets tegen doen. Want in de meeste gevallen is er iemand die u aansprakelijk kunt stellen voor uw letselschade. U heeft dan recht op een schadevergoeding.

Contact met een letselschade advocaat in Kerkrade

Letselschade verhalen is specialistenwerk. En waarschijnlijk zit u er ook niet op te wachten om te communiceren en de discussiëren met een letselschade verzekeraar. Uw letselschade advocaat in Kerkrade van Brugman Letselschade Advocaten neemt deze zorg graag voor u uit handen. Wij zorgen dat u volledig gecompenseerd wordt terwijl u zich bezighoud met waar het echt op gaat, uw revalidatie!

Lijdt u schade door een ongeval? Neem dan contact met uw letselschade advocaat op. Wij komen gewoon bij u thuis in Kerkrade om over de gevolgen van het ongeval te praten. Ook sturen wij een aansprakelijkstelling en regelen direct een eerste voorschot op de schade voor u.

Icon

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat in Kerkrade

Vaak horen wij dat letselschade advocaten duur zijn. Daarom wordt vaak gekozen voor een letselschade jurist van een letselschadebureau. De letselschade specialisten van Brugman Letselschade Advocaten werken altijd 100% kosteloos voor u. Wij zijn geen no cure no pay advocaten die een deel van uw schadevergoeding vragen. Wij werken gegarandeerd 100% kosteloos! Dit kan omdat wij de kosten van rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijk partij. U betaalt ons dus nooit iets!

Schadeposten en schadevergoeding, waar heb ik recht op?

Door een ongeval maakt u kosten. Hierbij kunt u denken aan het eigen risico van de zorgverzekering. En voor nekklachten of andere beperkingen gaat u naar de fysiotherapeut. Ook hier maakt u wellicht kosten voor. Maar letselschade bestaat niet alleen uit kosten. Want stel u kunt door crush letsel na een verkeersongeval of arbeidsongeval niet meer werken. Er ontstaan dan loonschade. Deze schadepost kunt u op de aansprakelijke partij verhalen.

Naast materiële schade heeft u ook recht op een vergoeding van immateriële schade. Deze schade is beter bekend als smartengeld. Dit is een vergoeding voor pijnklachten, het leed dat veroorzaakt is en het verdriet dat u van het ongeval heeft.

Alle schade als gevolg van het ongeval moet dus vergoed worden. Uw letselschade advocaat in Kerkrade regelt dit voor u. Tijdens het adviesgesprek bij u thuis bespreken wij welke schade u lijdt en gaan wij er alles aan doen om deze schade maximaal op de letselschade verzekeraar te verhalen.

Icon

Letselschade na verkeersongeval in Kerkrade

Letsel door een verkeersongeval kan het gevolg zijn door een auto ongeluk. Maar misschien bent u wel als fietser aangereden. Uw letselschade moet dan vergoed worden. Dit kan zelfs als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt of bij een eenzijdig ongeval. Uw letselschade advocaat in Kerkrade kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden.

Betrokken bij een auto-ongeluk

Bent u als bestuurder of passagier betrokken bij een kop-staart botsing of ander auto-ongeluk? Als een ander achterop is gereden of een andere verkeersovertreding heeft gemaakt, krijgt u uiteraard uw volledige letselschade vergoed. Maar als passagier maakt het niet uit welk motorvoertuig het ongeluk heeft veroorzaakt.

Als passagier in de auto of op de scooter of motor wordt uw letselschade altijd vergoed op basis van de ‘bedrijfsregeling schuldloze derde‘. Uw letselschade advocaat in Kerkrade adviseert u hier graag over.

Bij een eenzijdig ongeval of als u als bestuurder een verkeersfout heeft gemaakt blijft de schade in beginsel voor uw eigen rekening. Heeft u echter een svi-verzekering, dan kunt u hier een beroep op doen. Ook in dit geval kunnen wij u vaak kosteloos helpen!

Als fietser aangereden

Bent u als fietser aangereden door een auto of scooter? Op grond van artikel 185 Wegenverkeerswet heeft u recht op een schadevergoeding, ook als u zelf een verkeersovertreding heeft gemaakt! Hetzelfde geldt als u als voetganger aangereden bent. Is er sprake van eigen schuld? Dan ontvangt u in ieder geval 50% van uw letselschade vergoed. Kinderen tot 14 jaar 100%.

Indien u als fietser aangereden bent dan helpen wij graag bij het verhalen van uw letselschade. Ook in dit geval kan dit kosteloos, ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt.

Icon

Letselschade door bedrijfsongeval in Kerkrade

Jaarlijks gebeuren er 200.000 bedrijfsongevallen op het werk in Nederland. Soms met licht letsel of middelzwaar letsel, maar helaas ook met zwaar lichamelijk letsel. Als het letselschadeslachtoffer hierbij letsel oploopt, spreken wij van letselschade.

Werkgevers zijn in het algemeen gehouden de schade na een bedrijfsongeval te vergoeden. Dit geldt voor de materiële schade en het smartengeld. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Alleen als de werkgever bewijst dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden of bij bewust roekeloos handelen van het slachtoffer is er geen schadevergoedingsplicht. In de praktijk is de werkgever echter meestal aansprakelijk voor de letselschade bij een arbeidsongeval.

Icon

Neem contact op met uw letselschade advocaat!

Lijdt u letselschade door een verkeerongeval of bedrijfsongeval? Of bent u slachtoffer van een hondenbeet? Wij helpen u kosteloos. Neem contact met ons op via onderstaande button, wij zijn er graag voor u.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar