Brugman Letselschade Advocaten helpt u 100% kosteloos!
Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Meppel?

Letselschade advocaat Meppel

Er is u een ongeval overkomen door toedoen van een ander. Als u slachtoffer bent van een verkeersongeval of Wat is een bedrijfsongeval?  dan is er recht op een letselschade vergoeding. En in de meeste gevallen heeft u dan ook recht op een gratis letselschade advocaat in Meppel. Kiest u voor een van de letselschade advocaten van ons kantoor, dan ontvangt u de hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Meppel. Onze letselschade specialisten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Ook is een aantal advocaten lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Is er een aansprakelijke partij? Deze wordt meestal bijgestaan door een grote verzekeraar met een eigen letselschade jurist. Daarom is het verstandig dat u een eigen letselschade specialist inschakelt. Zo weet u zeker dat u een correctie schadevergoeding ontvangt.

Contact met uw letselschade advocaat in Meppel

Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Meppel? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op. Een intake gesprek vindt gewoon bij u thuis plaats, maar kan ook op ons kantoor als daar uw voorkeur naar uitgaat.

Icon

Letselschade verhalen

Indien u in de auto wordt aangereden of op de fiets wordt aangereden, dan is een ander aansprakelijk voor uw letselschade. Dit geldt ook bij een arbeidsongeval of hondenbeet. Letselschade verhalen gebeurt door middel van een aansprakelijkstelling. Daarbij is van belang om te weten dat alle motorvoertuigen in Nederland verplicht verzekerd zijn. De meeste werkgevers hebben een aansprakelijkheidsverzekering en hondenbezitters zijn ook vaak verzekerd tegen de gevolgen van een hondenbeet.

Letselschade na een auto-ongeluk, fietsongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet wordt dus meestal betaalt door een letselschade verzekeraar. U weet dan in ieder geval dat uw schade ook te verhalen is!

Letselschade bestaat uit diverse schadeposten. De meest voorkomende schadeposten zijn inkomensschade, medische kosten, reiskosten en kosten die u maakt voor extra kinderopvang of voor een hulp in het huishouden.

Icon

Verkeersongeval Meppel

Indien u bij een verkeersongeval letsel oploopt, dan is er in bijna alle gevallen recht op een letselschade vergoeding. Uiteraard is dit het geval als u in Meppel op de fiets aangereden bent of bij een achterop aanrijding. Maar wist u mogelijk ook recht heeft op een vergoeding van schade als u zelf een ongeval veroorzaakt? Zo kunt u een beroep doet op een schade-inzittendenverzekering. Passagiers krijgen bij een auto-ongeluk met meerdere auto’s zelfs altijd de schade vergoed.
Bent u als fietser aangereden of als voetganger aangereden? Dan ontvangt op grond van de wet altijd ten minste 50% van uw letselschade in Meppel vergoed. Ook als u zelf een verkeersfout maakt! Uw letselschade advocaat in Meppel vertelt u hier graag meer over.

Bedrijfsongeval Meppel

Een bedrijfsongeval gaat in de meeste gevallen gepaard met zwaar lichamelijk letsel. Het gevolg hiervan is dat er sprake is van schade waarbij het vaak gaat om inkomensschade en medische kosten als het eigen risico en kosten van de fysiotherapeut.

Bij een bedrijfsongeval is de werkgever in bijna alle gevallen aansprakelijk. De werkgever moet de letselschade dan voldoen, dit noemen wij werkgeversaansprakelijkheid. Gelukkig zijn de meeste werkgevers verzekerd tegen aansprakelijkheid en wordt uw letselschade door de letselschadeverzekeraar vergoed.

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval? Laat u dan kosteloos adviseren door uw letselschade advocaat in Meppel. Ook het verhalen van uw letselschade doen wij 100% kosteloos voor u.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Meppel? Bel dan met Brugman Letselschade Advocaten. U krijgt direct contact met een van onze letselschadespecialisten. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Meppel

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar