Lijdt u in Deventer schade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet?
Onze letselschade advocaat in Deventer helpt u kosteloos!

Letselschade advocaat Deventer

U bent slachtoffer geworden van een ongeval. Hierdoor kunt u geconfronteerd worden met letsel. Schade als gevolg van dit letsel noemen wij letselschade. Vaak kan een ander verantwoordelijk gehouden worden voor uw letselschade. Deze aansprakelijke persoon moet u dan een letselschade vergoeding betalen.

Uw letselschade advocaat in Deventer van Brugman Letselschade Advocaten helpt u bij het verhalen van uw letselschade in Deventer. Wij maken een aansprakelijkstelling en gaan uw letselschade claimen. Ook zorgen wij ervoor dat u direct een voorschot op uw letselschade ontvangt. Zo hoeft u geen kosten voor te schieten.

Wilt u 100% kosteloos uw letselschade laten verhalen door een letselschade advocaat in Deventer? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag! Lees meer over letselschade: 

 

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Letselschade claimen in Deventer

Een ongeval heeft een grote impact op uw leven en dat van uw naasten. U bent gewond, heeft pijnklachten en ervaart beperkingen, bijvoorbeeld op het werk of in uw thuissituatie. Uw partner of kinderen dragen de zorg voor u en/of nemen taken in het huishouden over. En u bent tijdelijk of voor lange tijd arbeidsongeschikt. Kortom, het is nogal wat om slachtoffer te zijn van een ongeval!

Wij begrijpen heel goed dat u niet zit te wachten om u ook nog eens bezig te houden met het verhalen van uw letselschade. Daarom zijn er letselschade advocaten en letselschade juristen die u letselschade voor u in claimen in Deventer.

Bij Brugman Letselschade Advocaten nemen wij het letselschade claimen graag voor u uit handen. Wij regelen alles! Zo stellen de aansprakelijke partij aan en zorgen dat uw letselschade maximaal en snel betaald wordt. Er komt direct een voorschot en wij schakelen ook zo nodig een medisch adviseur of arbeidsdeskundige in.

Lijdt u letselschade in Deventer en wilt u uw letselschade claimen? Uw letselschade advocaat Deventer helpt u, 100% kosteloos! De aansprakelijke partij betaalt de kosten!

Wie is uw letselschade advocaat in Deventer?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 8 letselschade advocaten en 8 letselschadejuristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 2 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Letselschade door verkeersongeval Deventer

In het geval van een verkeersongeval zijn er meerdere mogelijkheden om uw letselschade te verhalen. Is een andere automobilist aansprakelijk, bijvoorbeeld bij een kop-staart botsing of voorrangsfout, dan dient de letselschade verzekeraar van deze persoon uw letselschade te verhalen. Maar wat als u als bestuurder zelf een verkeersfout maakt of als u letsel als passagier oploopt of achterop de scooter? Wat dan?

Bent u passagier en betrokken bij een auto ongeluk met meerdere motorvoertuigen? Dan maakt het niet uit wie schuld heeft aan het verkeersongeval. U bent een “schuldloze derde” en uw volledig letselschade wordt vergoed! Was u bestuurder van het voertuig dat schuldig is bevonden aan het ongeval? Ook dan kan er recht zijn op een letselschadevergoeding, namelijk in het geval van een schade-inzittendenverzekering, afgekort svi- verzekering. Vraag uw letselschade advocaat in Deventer van Brugman Letselschade Advocaten voor de voorwaarden.

Ik ben als fietser of voetganger aangereden!

Fietsers en voetgangers zijn kwetsbaar in het verkeer. Zeker als de aanrijding plaatsvindt door een auto, vrachtwagen of scooter. De wetgever is zich hiervan goed bewust en beschermt fietsers en voetgangers in het verkeer. Dit is opgenomen in artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Hierin staat dat als u op de fiets aangereden bent of als voetganger, u altijd recht heeft op een letselschadevergoeding. Ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt omdat u door rood licht bent gefietst of gelopen!

De schadevergoeding bedraagt in ieder geval 50% van de schade (bij eigen schuld) en loopt op tot 100%. Kinderen tot 14 jaar krijgen bij een aanrijding altijd 100% van de letselschade vergoed!

Bedrijfsongeval in Deventer

Een machine die niet veilig is, een gladde vloer of een aanrijding met een heftruck. Het zijn voorbeelden van veel voorkomende bedrijfsongevallen. In de meeste gevallen is de werkgever aansprakelijk voor de schade die een medewerker of zzp’er door een bedrijfsongeval lijdt. Er is dan sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Er is vaak sprake van middelzwaar letsel of zwaar lichamelijk letsel bij een arbeidsongeval. De schade is dan groot, zeker als er sprake is van arbeidsongeschiktheid. Het is daarom belangrijk om goed bij te laten staan bij letselschade door een bedrijfsongeval. Neemt u daarom een letselschade advocaat of letselschade jurist in de arm van Brugman Letselschade Advocaten. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade na bedrijfsongevallen.

Neem contact op

Brugman Letselschade Advocaten Deventer

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor dat zich specifiek richt op het behartigen van de belangen van slachtoffers met letselschade. Onze gespecialiseerde advocaten helpen slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, gebrekkige wegen en stoepen en hondenbeten om de maximale schadevergoeding te verkrijgen. Wij werken uitsluitend voor slachtoffers en nooit voor verzekeraars. Ons kantoor is volledig onafhankelijk. We zijn partijdig in het belang van onze cliënten en zetten ons maximaal in om de aansprakelijke partij te dwingen de letselschade te vergoeden. Als letselschade advocaat in Deventer staan wij altijd voor onze cliënten klaar om hen te ondersteunen en te helpen bij het verkrijgen van de schadevergoeding die zij verdienen.

Contact met uw letselschade advocaat in Deventer

Lijdt u schade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bij ons wordt u altijd 100% kosteloos bijgestaan. Wij zijn geen no cure no pay advocaten dus betaalt ook geen percentage van uw letselschade. Wij werken echt helemaal kosteloos! De kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij of de svi-verzekeraar.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar