Lijdt u schade door een ongeval en wilt u uw schade verhalen?
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Roermond

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Roermond? Bij ons wordt u altijd geholpen door een gespecialiseerde advocaat die lid is van de specialistenvereniging van letselschade advocaten. U weet dus zeker dat u bij ons goed zit voor het verhalen van uw letselschade advocaten

Lijdt u schade door een ongeval en wilt u deze verhalen op de aansprakelijke partij? Wij helpen u graag. Druk op de button en neem contact met ons op. Wij helpen u altijd 100% kosteloos.

Icon

Gratis letselschade advocaat in Roermond, hoe kan dat?

In Nederland dienen de redelijke kosten van rechtsbijstand betaalt te worden als iemand anders verantwoordelijk is voor het ontstaan van een ongeval. Daarom betaalt de letselschade verzekeraar van de aansprakelijke partij de kosten van een letselschade advocaat.

U betaalt dus nooit voor onze rechtsbijstand!

Wat doet een letselschade advocaat voor mij?

Letselschade verhalen na een ongeval is niet eenvoudig. Het is een complex en vaak ook langdurig traject. Ook heeft u ervaren letselschade juristen van de verzekeraar tegen u. Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Daarnaast sturen wij de aansprakelijk partij een aansprakelijkstelling, berekenen wij uw letselschade en zorgen wij dat u letselschade snel verhaald wordt. Voor de eerste schade regelen wij direct een voorschot. U hoeft dan geen schade voor te schieten.

Icon

Welke schadeposten worden vergoed bij letselschade?

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Materieel is alle letselschade die u kunt berekenen, bijvoorbeeld inkomensschade en uw eigen risico. Immateriële schade (smartengeld) is een vergoeding door de pijn en het leed dat door een ongeval wordt geleden. Smartengeld berekenen is niet mogelijk. Het wordt vastgesteld op basis van vergelijkbare zaken uit het verleden.

De meest voorkomende schadeposten bij letselschade zijn:

 • Inkomensschade
 • Het eigen risico
 • Eigen bijdragen bij medische behandelingen
 • Mantelzorg
 • Hulp in het huishouden
 • Verzorgings- en verpleegkosten
 • Kosten die u maakt in het ziekenhuis
 • Reiskosten

Wilt u uw letselschade berekenen en/ of uw letselschade in Roermond verhalen? Neem dan contact met ons op. Uw letselschade advocaat in Roermond helpt u graag!

Letselschade Advocaten

Icon

Verkeersongeval

Als u bij een verkeersongeval gewond raakt en schade lijdt, dan wilt u uiteraard uw schade verhalen. Is een ander aansprakelijk, dan kunt u deze persoon aansprakelijk stellen. Maar wist u dat u ook een letselschade vergoeding kunt ontvangen zonder dat er een aansprakelijk partij is? En wist u dat als u passagier bent in een auto, u altijd uw letselschade vergoed krijgt?

Inzittenden waaronder de bestuurder kunnen altijd aanspraak maken op een schadevergoeding op grond van een schade inzittendenverzekering. Veel mensen sluiten een dergelijke verzekering af. Schuld speelt dan geen enkele rol, u krijgt altijd uw schade vergoed, ook bij een eigen verkeersfout.

Bent u passagier in een auto? Dan ontvangt u altijd een schadevergoeding. Ook als de bestuurder een fout heeft gemaakt. Dit op basis van de regeling schuldloze derde. U kunt gewoon de WAM– verzekeraar aanspreken van de auto waarin u zat. En u mag ook kosteloos een letselschade advocaat inschakelen om u te helpen bij het verhalen van uw schade.

Ik ben als fietser aangereden, heb ik recht op een schadevergoeding?

Voor fietsers geldt een bijzondere regeling, deze is te vinden in artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Op basis van deze wet hebben fietsers altijd recht op een schadevergoeding. Het maakt daarbij niet uit of er sprake is van eigen schuld. Fietsers en voetgangers hebben altijd recht op een schadevergoeding bij letsel. De enige voorwaarde is dat u door een motorvoertuig bent aangereden, dus een auto of een scooter.

Bent u als fietser aangereden door een eigen verkeersfout? Dan ontvangt u in ieder geval 50% van uw letselschade vergoed. Kinderen 100%! Is de automobilist aansprakelijk, dan ontvangt u uiteraard uw volledig schade vergoed.

Icon

Letsel door bedrijfsongeval in Roermond

Dagelijks gebeuren er bedrijfsongevallen in Nederland. Vaak met licht letsel, maar soms ook met zwaar lichamelijk letsel. De werkgever is meestal verantwoordelijk en dient de schade te betalen. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Gelukkig zijn bijna alle werkgevers in Nederland verzekerd tegen aansprakelijkheid bij schade van medewerkers. Uw letselschade wordt dan ook door de letselschade verzekeraar vergoed.

Contact met een letselschade advocaat

Wilt u uw letselschade in Roermond verhalen? Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos. Klik op de onderstaande button en maak een afspraak met uw letselschade specialist.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar