Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Uitgeest

Op zoek naar een ervaren en gewoon goede letselschade advocaat bij u in de buurt van Uitgeest? Laat u dan adviseren door uw letselschade advocaat Uitgeest van Brugman Letselschade Advocaten. Ons kantoor bevindt zich dichtbij. Maar u hoeft na een ongeval niet naar ons kantoor te komen. Wij komen graag bij u thuis om over uw letselschade met u te praten. Onze letselschade advocaat Uitgeest gaat ook direct voor u aan het werk. Terwijl u zich richt op het herstel van het letsel, verhalen onze letselschade specialisten uw schade. En dit doen wij meestal nog kosteloos voor u ook! Bel voor een gratis adviesgesprek met 0800-2784626 of stuur een mail naar Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag!

Whiplash

U kunt vele soorten letsel opglopen bij een ongeval. Breuken en kneuzingen zijn veel voorkomende letsels. Een van de lastig te verhalen schades betreft schade als gevolg van een whiplash. Wij spreken van een whiplash als nekpijn heeft doordat iemand tegen uw auto is aangereden. Uw nek heeft dan een flinke klap gekregen met nekpijn tot gevolg. Vaak straalt deze nekpijn bij een whiplash door naar uw armen en handen. Ook hoofdpijn is een bekend symptoom van een whiplash.

Verzekeraars ontkennen vaak de whiplash klachten. Er zou niks te zien zijn op een foto, zo is het argument. Rechtsbijstand van een specialist voor het verhalen van uw schade is dan ook belangrijk. In Uitgeest vindt u zo’n specialist bij Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaten weten precies hoe te handelen bij een whiplash. Dit is bij letselschadebureaus en rechtsbijstandverzekers wel anders! Onze letselschade advocaten nemen dan ook vaak whiplashzaken over van deze rechtsbijstandverlener.

Second opinion letselschadedossier

Loopt u letselschadedossier bij een letselschadekantoor of rechtbijstandverzekeraar? En bent u niet tevreden? Duurt het verhalen van uw schade te lang? Neemt dan contact met ons op. Onze letselschade advocaten in de regio Uitgeest voeren kosteloos een second opinion voor u uit. Wilt u dat Brugman Letselschade Advocaten uw letselschadedossier overneemt? Dat kan! Wij doen dit kosteloos voor u.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar