Bent u betrokken geraakt bij een ongeval met letsel en lijdt u schade?
Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos!

Letselschade advocaat Veenendaal

Letselschade door een auto ongeluk, fietsongeval of een bedrijfsongeval heeft niet alleen lichamelijke, maar ook financiële gevolgen. Vragen die hierbij rijzen zijn:

 • Wie vergoed mijn letselschade na een ongeval?
 • Welke schade wordt vergoed?
 • Wat als ik niet meer kan werken door het ongeluk?
 • Kan ik hulp krijgen bij mijn letselschade claim?

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpt u in Veenendaal en omstreken bij het verhalen van uw letselschade. Wij stellen de aansprakelijke partij aansprakelijk en zorgen dat u een schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Veenendaal

Letselschade claimen is specialistenwerk. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken dan ook LSA- advocaten. Dit zijn advocaten met ruime ervaring en deskundigheid in het claimen van letselschade. En onze letselschade advocaat komt gewoon bij u thuis in Veenendaal voor een vrijblijvend letselschade advies. Samen met u bespreken wij uw letsel en de schade die u hierdoor lijdt.

Over de kosten van onze letselschade specialisten hoeft u zich geen zorgen te maken. wij werken altijd 100% kosteloos voor u! De kosten van rechtsbijstand claimen wij bij de veroorzaker van het ongeval of de aansprakelijke partij. U maakt dus nooit kosten voor onze hulp.

Icon

Wat is letselschade en welke schade wordt vergoed?

Letselschade is de schade die u door een ongeval lijdt als u daarbij gewond bent geraakt. Het kan dan gaan om een aanrijding in de auto, een ongeluk met de scooter of een aanrijding op de fiets. De letselschade die u hierdoor lijdt bestaat uit kosten, schade en smartengeld.

De samenstelling van een letselschade vergoeding is bij iedereen anders, iedereen heeft immers andere schadeposten. Er zijn veel soorten schadeposten bij letselschade. Dit zijn de 15 meest voorkomende schadeposten bij letsel:

 1. Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 2. Pensioenschade
 3. Het eigen risico
 4. Eigen bijdragen voor behandelingen
 5. Reiskosten
 6. Schade door een studievertraging
 7. Reparatiekosten en vervangingskosten
 8. Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 9. Revalidatiecentrumdaggeldvergoeding
 10. Onderhoudskosten huis en tuin
 11. Kosten voor inschakelen huishoudelijke hulp
 12. Mantelzorg
 13. Extra energiekosten
 14. Kosten zonder nut (doorlopende autoverzekering
 15. Smartengeld.

Wat is smartengeld?

De eerste 14 schadeposten zijn materiële schadeposten. Deze letselschade is te berekenen. Zo is inkomensschade door arbeidsongeschiktheid als gevolg van een achterop aanrijding op geld waardeerbaar.

Smartengeld is een vergoeding voor de nekklachten en pijnklachten die u door de kop staart botsing lijdt. Daarnaast is smartengeld een vergoeding voor het verdriet door het ongeval, psychische klachten zoals een ptss of angstklachten en is smartengeld een vergoeding voor ontsierende littekens.

Letselschade na een verkeersongeval in Veenendaal

Verreweg de meeste ongevallen gebeuren in het verkeer. Dat is ook niet zo gek nu het verkeer in en rond Veenendaal druk is. Een aanrijding met de fiets, een ongeval met de auto of een scooterongeval. Wat er ook is gebeurd, in veel gevallen kunt u een beroep doen op een letselschade verzekeraar. Deze vergoed uw letselschade. Het kan daarbij gaan om een aansprakelijkheidsverzekeraar, maar ook om een schade-inzittendenverzekering of een ongevallenverzekering.

Wilt u weten of u recht heeft op een letselschadevergoeding na een ongeval in het verkeer? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Veenendaal op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade door een bedrijfsongeval in Veenendaal

Een bedrijfsongeval is een ongeluk dat tijdens werktijd plaatsvindt en waardoor u tijdelijk, voor lange tijd of zelfs permanent arbeidsongeschikt bent. Dit omdat u bij het ongeval op het werk letsel heeft opgelopen.

Werkgevers hebben een zorgplicht jegens haar medewerkers. Er moet een voldoende veiligheidsbeleid zijn en risico’s moeten geïnventariseerd zijn. Ook dient de werkgever maatregelen op te stellen met als doel het voorkomen van ongevallen op de werkplek. Daarnaast is de werkgever verplicht goede instructies te geven en moet hij toezicht op de werkzaamheden houden. Doet hij dit niet of niet afdoende? Dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Uw werkgever betaalt dan alle letselschade die u door het ongeval lijdt.

Uw letselschade advocaat in Veenendaal helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade na een verkeerongeval. Samen met u onderzoeken wij of de werkgever aansprakelijk is en verhalen wij de letselschade. Dit doen wij 100% kosteloos voor u!

Letselschade Advocaten

Contact met uw letselschade advocaat in Veenendaal

Wilt u in Veenendaal uw letselschade verhalen op de aansprakelijke persoon na een aanrijding, hondenbeet of bedrijfsongeval in Veenendaal? Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag. Bij ons treft u deskundige en ervaren letselschade specialisten die het vak verstaan. En wij helpen u kosteloos, altijd en zonder addertjes onder het gras. Geen no cure no pay maar gewoon 100% gratis rechtsbijstand. De kosten hiervan verhalen wij namelijk gewoon op de aansprakelijk gestelde persoon.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij staan u graag bij in deze moeilijke tijd!

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

Letselschade advocaat Veenendaal en Letselschade advocaat Ede

Ook voor een letselschade advocaat in Ede kunt u bij ons terecht voor het verhalen van uw letselschade na een ongeluk!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar