Is u een ongeval overkomen lijdt u hierdoor in Ede letselschade?
Wij verhalen uw letselschade in Ede 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Ede

Icon

Een auto-ongeluk, een aanrijding op de fiets of een bedrijfsongeval. Als u hierbij gewond raakt en een ander is aansprakelijk, dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. In Ede kunt u hiervoor terecht bij uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u altijd 100% kosteloos bij het verhalen van uw letselschade in Ede. De kosten worden verhaald op de letselschade verzekeraar van de aansprakelijke partij. U maakt dus nooit kosten voor onze rechtsbijstand!

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
BREKKEL BREKBREKKEL BREK
20:08 10 Jan 24
Door dit kantoor doorverwezen naar een collega advocaat omdat dit niet te handelen was door deze die na mijn afwijzing een abnormale rekening heeft gestuurd zonder gedane zaken.
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

100% kosteloos letselschade verhalen in Ede

Wilt u uw letselschade in Ede kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Na een ongeval komt er veel op u af. U heeft pijnklachten, ervaart beperkingen en daarnaast lijdt u ook nog eens schade. Het claimen van deze letselschade nemen wij graag voor u uit handen. Uw letselschade advocaat in Ede stelt een aansprakelijkstelling op, regelt de erkenning van de aansprakelijkheid en regelt vervolgens direct een voorschot op uw schade.

Icon

Wie is uw letselschade advocaat in Ede?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 8 letselschade advocaten en 8 letselschadejuristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 2 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval. U bent altijd verzekerd van de juiste persoon voor uw letselschadezaak!

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

Mr. Aniek Waiboer, letselschade advocaat
Aniek Waiboer
Letselschade advocaat

Aniek is werkzaam als letselschade advocaat. Haar doel is om haar cliënten in de lastige periode na een ongeval de bijstand te bieden waar zij recht op hebben zodat haar cliënten zich kunnen focussen op het herstel. Zij vindt het hierbij belangrijk toegankelijk te zijn voor haar cliënten.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Op welke letselschadevergoeding heb ik recht?

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Materiële schade bestaat uit alle kosten die er na een ongeluk gemaakt moeten worden. Bij voorbeeld de kosten van een fysiotherapeut in het geval van een whiplash. Naast kosten valt ook schade onder uw letselschade vergoeding. Denk hier bijvoorbeeld aan inkomensschade door arbeidsongeschiktheid.

Materiële schade is op geld waardeerbaar. Immateriële schade is dit niet. Deze schadepost wordt veelal smartengeld genoemd. Het is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten in het verkeer of een PTSS en verdriet. Daarnaast is smartengeld een vergoeding voor ontsierende littekens.

Verkeersongeval Ede

Een kop-staart botsing, scooterongeluk of als fietser aangereden, bij een verkeersongeval kunt u in Ede vervelend letsel oplopen met alle schadelijke gevolgen van dien. Is een derde verantwoordelijk voor het ongeluk, dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Al uw kosten en schade moet dan vergoed worden.

Soms is er geen partij die u een aansprakelijkstelling kunt sturen. Tocht kunt u bij een eenzijdig ongeval recht hebben op een schadevergoeding. U kunt namelijk mogelijk aanspraak maken op een vergoeding vanuit een schade-inzittendenverzekering. Hiervoor maakt het niet uit wat er gebeurd is. Dus ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt is er recht op een letselschadevergoeding.

Was u passagier in een auto die betrokken was bij een ongeval? Zat u achterop een motor of scooter? Dan komt u op basis van een bijzondere regeling meestal een recht op schadevergoeding toe. Uw letselschade advocaat in Ede adviseert u graag!

Als fietser aangereden

Bent u als fietser aangereden door een auto of scooter? Op grond van de wet is er dan recht op een schadevergoeding, ook bij eigen schuld! Dit geldt ook als u als voetganger aangereden bent. Bij aansprakelijkheid heeft u uiteraard recht op een volledige schadevergoeding. Bij eigen schuld aan het ongeval is er recht op ten minste 50% van de schade. Dit kan met de billijkheidscorrectie oplopen tot 100%. Kinderen tot 14 jaar krijgen altijd de volledige letselschade vergoed bij een fietsongeval.

Onze letselschade advocaten in Ede adviseren u graag bij letselschade door een fietsongeval of als u als voetganger aangereden bent. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Bedrijfsongeval Ede

Van een bedrijfsongeval is sprake indien een medewerker tijdens werktijd een ongeval overkomen en hierbij letsel oploopt. Ook een ongeval tijdens pauze valt hieronder. Maar ook bij woon-werk verkeer kan er recht zijn op een schadevergoeding, bijvoorbeeld door een verkeersongeval.

Niet alleen medewerkers in loondienst hebben wij een bedrijfsongeval in Ede recht op een schadevergoeding. Dit geldt ook voor zzp’ers die in opdracht van een werkgever werken.

Indien u op het werk een ongeval is overkomen, dan is de werkgever bijna altijd gehouden u een schadevergoeding te betalen. Er is dan sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Is de werkgever aansprakelijk? Dan dient al uw schade vergoed te worden. Het gaat dan om onder andere inkomensschade, medische kosten en het smartengeld.

Bent u van de trap gevallen op het werk of is u hand tussen een machine gekomen? Wat er ook is gebeurd, uw letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten helpen u in Ede bij het verhalen van uw letselschade. Werkgeversaansprakelijkheid is meestal verzekerd, de letselschade claim wordt dan ook ingediend bij een letselschade verzekering. Zo weet u zeker dat uw schade 100% vergoed wordt!

Hondenbeet in Ede

Bent u in Ede gebeten door een hond? De bezitter van de hond is hiervoor aansprakelijk. Bij een hondenbeet kunt u de bezitter van de hond dan ook aansprakelijk stellen. De aansprakelijkstelling kunt u naar de bezitter sturen met het verzoek deze door te sturen naar de WA- verzekering. Deze zal uw letselschade dan vergoeden.

Bent u door een hond gebeten? Een hondenbeet kan vervelend letsel met zich meebrengen. Onze letselschade advocaten helpen u in Ede graag bij het verhalen van de schade door de hondenbeet. Dit doen wij altijd volledig kosteloos voor u, de kosten van rechtsbijstand worden betaald door de aansprakelijkheidsverzekeraar van de hondenbezitter.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Ede

Bent u in Ede op zoek naar een letselschade advocaat voor het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, bedrijfsongeluk of hondenbeet? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel voor een vrijblijvend letselschade advies bij u thuis of telefonisch: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar