Is u een ongeval overkomen lijdt u hierdoor in Ede letselschade?
Wij verhalen uw letselschade in Ede 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Ede

Icon

Een auto-ongeluk, een aanrijding op de fiets of een bedrijfsongeval. Als u hierbij gewond raakt en een ander is aansprakelijk, dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. In Ede kunt u hiervoor terecht bij uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u altijd 100% kosteloos bij het verhalen van uw letselschade in Ede. De kosten worden verhaald op de letselschade verzekeraar van de aansprakelijke partij. U maakt dus nooit kosten voor onze rechtsbijstand!

100% kosteloos letselschade verhalen in Ede

Wilt u uw letselschade in Ede kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Na een ongeval komt er veel op u af. U heeft pijnklachten, ervaart beperkingen en daarnaast lijdt u ook nog eens schade. Het claimen van deze letselschade nemen wij graag voor u uit handen. Uw letselschade advocaat in Ede stelt een aansprakelijkstelling op, regelt de erkenning van de aansprakelijkheid en regelt vervolgens direct een voorschot op uw schade.

Icon

Op welke letselschadevergoeding heb ik recht?

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Materiële schade bestaat uit alle kosten die er na een ongeluk gemaakt moeten worden. Bij voorbeeld de kosten van een fysiotherapeut in het geval van een whiplash. Naast kosten valt ook schade onder uw letselschade vergoeding. Denk hier bijvoorbeeld aan inkomensschade door arbeidsongeschiktheid.

Materiële schade is op geld waardeerbaar. Immateriële schade is dit niet. Deze schadepost wordt veelal smartengeld genoemd. Het is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten in het verkeer of een PTSS en verdriet. Daarnaast is smartengeld een vergoeding voor ontsierende littekens.

Verkeersongeval Ede

Een kop-staart botsing, scooterongeluk of als fietser aangereden, bij een verkeersongeval kunt u in Ede vervelend letsel oplopen met alle schadelijke gevolgen van dien. Is een derde verantwoordelijk voor het ongeluk, dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Al uw kosten en schade moet dan vergoed worden.

Soms is er geen partij die u een aansprakelijkstelling kunt sturen. Tocht kunt u bij een eenzijdig ongeval recht hebben op een schadevergoeding. U kunt namelijk mogelijk aanspraak maken op een vergoeding vanuit een schade-inzittendenverzekering. Hiervoor maakt het niet uit wat er gebeurd is. Dus ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt is er recht op een letselschadevergoeding.

Was u passagier in een auto die betrokken was bij een ongeval? Zat u achterop een motor of scooter? Dan komt u op basis van een bijzondere regeling meestal een recht op schadevergoeding toe. Uw letselschade advocaat in Ede adviseert u graag!

Letselschade Advocaten

Als fietser aangereden

Bent u als fietser aangereden door een auto of scooter? Op grond van de wet is er dan recht op een schadevergoeding, ook bij eigen schuld! Dit geldt ook als u als voetganger aangereden bent. Bij aansprakelijkheid heeft u uiteraard recht op een volledige schadevergoeding. Bij eigen schuld aan het ongeval is er recht op ten minste 50% van de schade. Dit kan met de billijkheidscorrectie oplopen tot 100%. Kinderen tot 14 jaar krijgen altijd de volledige letselschade vergoed bij een fietsongeval.

Onze letselschade advocaten in Ede adviseren u graag bij letselschade door een fietsongeval of als u als voetganger aangereden bent. Bel 0800 278 462 (gratis) of stuur ons een bericht.

Bedrijfsongeval Ede

Van een bedrijfsongeval is sprake indien een medewerker tijdens werktijd een ongeval overkomen en hierbij letsel oploopt. Ook een ongeval tijdens pauze valt hieronder. Maar ook bij woon-werk verkeer kan er recht zijn op een schadevergoeding, bijvoorbeeld door een verkeersongeval.

Niet alleen medewerkers in loondienst hebben wij een bedrijfsongeval in Ede recht op een schadevergoeding. Dit geldt ook voor zzp’ers die in opdracht van een werkgever werken.

Indien u op het werk een ongeval is overkomen, dan is de werkgever bijna altijd gehouden u een schadevergoeding te betalen. Er is dan sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Is de werkgever aansprakelijk? Dan dient al uw schade vergoed te worden. Het gaat dan om onder andere inkomensschade, medische kosten en het smartengeld.

Bent u van de trap gevallen op het werk of is u hand tussen een machine gekomen? Wat er ook is gebeurd, uw letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten helpen u in Ede bij het verhalen van uw letselschade. Werkgeversaansprakelijkheid is meestal verzekerd, de letselschade claim wordt dan ook ingediend bij een letselschade verzekering. Zo weet u zeker dat uw schade 100% vergoed wordt!

Hondenbeet in Ede

Bent u in Ede gebeten door een hond? De bezitter van de hond is hiervoor aansprakelijk. Bij een hondenbeet kunt u de bezitter van de hond dan ook aansprakelijk stellen. De aansprakelijkstelling kunt u naar de bezitter sturen met het verzoek deze door te sturen naar de WA- verzekering. Deze zal uw letselschade dan vergoeden.

Bent u door een hond gebeten? Een hondenbeet kan vervelend letsel met zich meebrengen. Onze letselschade advocaten helpen u in Ede graag bij het verhalen van de schade door de hondenbeet. Dit doen wij altijd volledig kosteloos voor u, de kosten van rechtsbijstand worden betaald door de aansprakelijkheidsverzekeraar van de hondenbezitter.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Ede

Bent u in Ede op zoek naar een letselschade advocaat voor het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, bedrijfsongeluk of hondenbeet? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel voor een vrijblijvend letselschade advies bij u thuis of telefonisch: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar