Onze letselschade advocaten in Velsen-Noord helpen u!
Wilt u gratis juridische hulp van een letselschade advocaat?

Letselschade Velsen- Noord

Voor je weet en zonder dat je er iets aan kunt doen ben je betrokken bij een ongeluk. Loop je daarbij ook nog eens letsel op, dan krijg je te maken met letselschade. Voor het verhalen hiervan kun je een letselschade advocaat in Velsen-Noord inschakelen. Deze vind je bij Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen ook nog eens volledig kosteloos want de tegenpartij betaalt onze kosten! Hoe dan kan lees je hier.

Neem voor gratis rechtsbijstand na een kop-staartbotsing of bij werkgeversaansprakelijkheid contact met onze letselschade advocaten op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button. Een van onze letselschade experts neemt dan nog dezelfde dag contact met u op.

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Velsen-Noord?

Brugman Letselschade Advocaten heeft vestigingen door heel Nederland. In de buurt van Velsen-Noord vindt u ons in Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. U hoeft echter niet naar ons kantoor te komen, wij komen naar u. Tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis adviseren wij u en bespreken wij wat u is overkomen. Wij maken direct een plan van aanpak en gaan voor u aan het werk.

Wat betekent letselschade?

Er is na een kettingbotsing of hondenbeet recht op letselschade. Maar wat betekent letselschade? En wat doet een letselschade jurist? Letselschade betekent dat iemand aan een ongeluk letsel heeft overgehouden. Ontstaat hierdoor schade zoals inkomensschade of zijn er medische kosten, dan wordt dit letselschade genoemd

Een letselschade vergoeding bestaat uit meerdere letselschade bedragen. Samen worden deze de schadevergoeding genoemd. Daarbij is belangrijk om te weten dat niet alleen de materiële schade bij letselschade wordt vergoed. Ook een vergoeding voor leed wordt uitgekeerd, dit wordt smartengeld genoemd.

Wat doet een letselschade jurist?

Na een ongeluk wil je uiteraard schadeloos gesteld worden. Daarom wil je je letselschade berekenen en claimen. Maar dit is niet zo eenvoudig als het misschien lijkt. En dan krijg je ook nog te maken met een letselschade jurist van een WAM- verzekeraar of verzekeraar van de werkgever of hondenbezitter.  Gelukkig kun je dan aanspraak maken op een gratis letselschade specialist.

Voor het verhalen van letselschade kun je kiezen wie je inschakelt, een letselschade jurist van een letselschade bureau of een letselschade advocaat. Het verschil tussen een letselschade advocaat en letselschade bureau lijkt misschien op het eerste gezicht niet zo groot. Beiden verhalen immers letselschade. Maar er zijn wel degelijk belangrijke verschillen:

 • een letselschade advocaat heeft altijd een universitaire opleiding gedaan, een letselschade jurist niet
 • letselschade advocaten staan onder zwaar toezicht van de Orde van Advocaten, dit geeft zekerheid en vertrouwen
 • iedereen mag zich letselschade specialist noemen, ook al zijn ze dit niet. Letselschade advocaat is een beschermd beroep
 • een letselschade advocaat mag bij de rechtbank procederen. Een letselschade jurist is dit niet toegestaan.

Letselschade juristen en letselschade advocaten verhalen dus beiden uw letselschade, maar een advocaat mag meer en heeft meer kennis. Daarom adviseren wij u ook om een letselschade advocaat in te schakelen als u letselschade heeft.

Wilt u gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Velsen Noord? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Wat betekent no cure no pay?

No cure no pay betekent dat je niet betaalt voor rechtsbijstand als er geen resultaat wordt behaald. In de letselschade zijn er voldoende letselschade bureaus die op deze manier werken. Er zijn ook no cure no pay advocaten die op deze manier een deel van uw letselschade afsnoepen. Want is er wel resultaat, dan betaal je een deel van jouw schadevergoeding aan de letselschade expert.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij niet op basis van no cure no pay. Dat vinden wij namelijk niet eerlijk. Wat jouw toekomt is voor jou! Onze kosten verhalen wij daar waar het hoort, bij de tegenpartij. Deze zijn in de regel goed verzekerd dus betaalt de verzekeraar deze kosten. Waarom zou je dan akkoord gaan met een jurist of advocaat die op grond van no cure no pay werkt?

Onze letselschade werken dus altijd gratis als er een aansprakelijke partij is. Of als er een beroep op de svi- verzekeraar gedaan kan worden. Want de meest svi- verzekeraars betalen ook de kosten van een letselschade advocaat.

mr. Hajar el Haddad

Hajar is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar