Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Lijdt u schade door een aanrijding of bedrijfsongeval?

Letselschade advocaat Wieringerwerf

Een letselschade advocaat is duur, zo denken veel mensen. Gelukkig is niks minder waar. Bij Brugman Letselschade Advocaten Hoorn helpen onze letselschade specialisten u namelijk volledig kosteloos! Voor een gratis letselschade advocaat in Wieringerwerf neemt u daarom contact met ons op. Wij stellen een aansprakelijkstellingsbrief op, zorgen dat er een voorschot op uw letselschade betaald wordt en uw letselschade maximaal vergoed wordt.

Zoekt u een letselschade advocaat in Wieringerwerf? Neem dan contact op met onze letselschade advocaten in Hoorn en Wognum. Bel 0229 507903 of vertel ons wat u is overkomen. Een letselschade expert van ons kantoor neemt dan contact met u op.

Ik heb een aanrijding gehad wat nu?

Een aanrijding is niet niks, de schrik zit er goed in en misschien heeft u naast materiële schade ook letsel aan de aanrijding overgehouden. De vraag is dan wat te doen. Belangrijk is om altijd een schade-aanrijdingsformulier in te vullen. Op een schadeformulier kan namelijk aangegeven worden wat er gebeurd is en de vraag “wie is schuldig bij een aanrijding” worden beantwoord. De toedracht van het verkeersongeluk kan zelfs getekend worden.

Naast invullen van een aanrijdingsformulier is het belangrijk om na een aanrijding foto’s te maken van de auto of van uw fiets, als u als fietser door een auto aangereden bent. Zijn er getuigen van de aanrijding, vraag dan om naam, telefoonnummer en adresgegevens zodat u altijd een getuigenverklaring kunt vragen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Wieringerwerf en omstreken.

Wat te doen bij een arbeidsongeval?

Een ongeval in de bouw, een heftruckongeval of ongeluk met een hoogwerker. Bij deze arbeidsongevallen kunt u licht maar ook ernstig letsel oplopen. Dan zijn een aantal zaken van belang:

 • meldt uw bedrijfsongeval bij een leidinggevende
 • dien een letselschade claim in
 • zijn er getuigen? Vraag dan om gegevens.

Soms is er sprake van een meldingsplicht van een arbeidsongeval. Hiervan is sprake onder de volgende omstandigheden:

Is de zorgplicht van de werkgever geschonden en een van de vorige situaties aan de hand? Dan moet de werkgever het bedrijfsongeval melden. Dit doet de werkgever bij de Arbeidsinspectie. U kunt dit als slachtoffer ook doen en de Nederlandse Arbeidsinspectie zal dan een onderzoek naar uw arbeidsongeval uitvoeren.

Wat als je gebeten wordt door een hond?

Als je gebeten wordt door een hond, dan is het belangrijkste om naar een huisarts te gaan. Ook bij een oppervlakkige hondenbeet. Het kan namelijk zo zijn dat u een tetanus infectie hebt opgelopen en u krijgt dan mogelijk een tetanus prik toegediend.

U kunt niet alleen een tetanusinfectie oplopen, maar ook letselschade door de hondenbeet lijden. De bezitter van de hond is aansprakelijk voor uw letselschade. Het betreft een risico aansprakelijkheid. Dit betekent dat er altijd aansprakelijkheid van een dier is bij schade door het dier toegebracht. De dierenbezitter hoeft geen verwijt gemaakt te hoeven worden.

Bij een hondenbeet is er recht op een totale vergoeding van uw letselschade. Dit houdt in dat u alle gemaakte kosten en inkomensschade vergoed krijgt, maar ook smartengeld.

Contact met uw letselschade advocaat in Wieringerwerf

Lijdt u letselschade door een ongeluk en wilt u deze schade laten verhalen? Voor een letselschade advocaat in Wieringerwerf bent u bij ons aan het juiste adres. Onze letselschade advocaten in Hoor en onze letselschade advocaten in Alkmaar helpen u graag. Bel voor gratis rechtsbijstand 0229 507903 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Donna van Klooster. letselschade advocaat

Donna van Klooster is letselschade advocaat in Hoorn en Alkmaar.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar