Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Wormerveer

Een letselschade advocaat in Wormerveer is de aangewezen persoon om uw letselschade te verhalen. Of u nu het slachtoffer bent van een verkeersongeval of bedrijfsongeval, wij helpen u graag. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken alleen maar letselschade advocaten. U weet dus zeker dat uw letselschadedossier in goede handen is. Uw letselschade advocaat in de regio Wormerveer draagt het keurmerk van de Vereniging van Letselschade advocaten. Dit is een garantie dat u bij ons aan het juiste adres bent om uw schade in Wormerveer te verhalen op de aansprakelijke partij.

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op!

Rechthebbenden schadevergoeding

Uiteraard heeft het slachtoffer in Wormer zelf recht op een vergoeding van zijn of haar letselschade. Maar wist u dat op grond van de wet ook anderen dan het slachoffer zelf recht hebben op letselschade?

Is uw kind gewond geraakt bij een ongeval en verzorgt u uw zoon of dochter in Wormer? Dan heeft u recht op een vergoeding voor de verzorging. Dit is bepaald in het Johanna Kruithof arrest. U heeft dit recht ook als uw inkomen doorloopt! Wilt u weten waar u recht op heeft? Bel of mail uw letselschade advocaat in Wormer.

In het Taxibus arrest is uitgemaakt dat ook ouders, kinderen, broers en zussen recht hebben op een schadevergoeding als zij getuige zijn geweest van het ongeval van hun familielid of direct zijn geconfronteerd met de gevolgen van het ongeval, bijvoorbeeld in het ziekenhuis. Dit heeft shockschade. Wil u weten onder welke voorwaarden u recht heeft op letselschade? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat in Wormer!

Recht op affectieschade

Per 1 januari 2019 is er recht op een vergoeding van naasten van slachtoffers in Wormer, ongeacht of zij getuige zijn geweest van het ongeval. Dit op basis van de Wet Affectieschade. Iedereen die conform voor schockschade in aanmerking komt krijgt een vast bedrag aan letselschade. U leest hier meer over Affectieschade.

Gewond door een ongeval

Als u gewond raakt bij een ongeval komt er veel op u af. Dat weten wij uit de praktijk. Wij nemen daarom graag uw financiële zorgen uit handen. U kunt zich dan uitsluitende bezig houden met uw herstel. Wij zorgen ondertussen dat uw schade snel en maximaal verhaald wordt.

Veel ongevallen gebeuren in het verkeer of op het werk. Maar ook letselschade als gevolgen van medische fouten komt veelvuldig voor. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer meldingen van letselschade door hondenbijten en valpartijen over een slecht wegdek en losliggende tegels. Welke oorzaak uw letsel ook heeft, u kunt een beroep doen om uw letselschade advocaat in Wormerveer van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar