Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat voor het verhalen van uw letselschade?
Bij ons bent u aan het juiste adres!

Op zoek naar de beste letselschade advocaat?

Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat van Nederland? Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij LSA, de specialistenvereniging voor letselschade advocaten. Van de LSA mogen alleen ervaren en deskundige letselschade advocaten lid zijn. Ons kantoor mag zelfs het specialistenkeurmerk van de Nederlandse Orde van Advocaten dragen. Voor u het bewijs dat u voor de beste letselschade advocaat bij Brugman Letselschade Advocaten moet zijn.

De beste letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten werkt door heer Nederland. U kunt dus altijd een beroep op ons doen. En met 8 afspraaklocaties in Nederland zijn wij altijd in de buurt. Liever een letselschade advies bij u thuis? Geen probleem. Onze letselschade advocaten komen graag bij u thuis. Bel 0800 278 4626 of mail ons voor hulp van de beste letselschade advocaat!

Icon

De beste letselschade advocaat werkt kosteloos voor u!

U denkt misschien dat als u voor de beste letselschade advocaat kiest, u dit veel geld gaat kosten. Maar niets is minder waar! Wij verhalen net als uw letselschade de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. U betaalt dus niets voor de rechtsbijstand van de beste letselschade advocaat van Nederland!

Na een ongeval of medische fout komt er veel op u af. U bent gewond geraakt, bent onder medische behandeling en maakt zich zorgen over de toekomst. Onze goede letselschade advocaten nemen alle financiële zorgen voor u uit handen. Wij zorgen dat al uw letselschade snel en volledig verhaald wordt op de aansprakelijke partij. Zo kunt u zich richten op uw herstel terwijl wij zorgen dat u schadeloos wordt gesteld.

Neem contact op met de beste letselschade advocaat van Nederland

Bent u gewond geraakt bij een auto ongeluk, als fietser aangereden of gebeten door een hond? De beste letselschade advocaat van Nederland helpt u 100% kosteloos bij het verhalen van uw letselschade vergoeding. Neem contact met een letselschade advocaat van ons kantoor op. Bel 0800 278 46 26 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij versturen de aansprakelijkstelling, gaan uw letselschade berekenen en zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld. Daarnaast verhalen wij ook uw smartengeld.

Onze goede letselschade advocaten werken kosteloos voor u, de advocaatkosten worden betaald door de aansprakelijke partij! Over kosten voor onze rechtsbijstand hoeft u zich geen zorgen te maken.

De Vereniging van Letselschade Advocaten

Als u op internet zoekt, dan komt u veel advocaten en letselschadebureaus tegen. Ook rechtsbijstandsverzekeraars stellen uw letselschade te kunnen verhalen. En er zijn zelfs no cure no pay advocaten die aanbieden u tegen een deel van uw letselschade te helpen.

Helaas blijken voornoemde partijen vaak niet deskundig (genoeg) om u daadwerkelijk goed te kunnen helpen. Bij de Vereniging van Letselschade advocaten, de LSA, werken alleen maar de beste letselschade letselschade advocaten. Zij hebben geruime ervaring in het verhalen van letselschade. Door continue opleiding zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het recht. Met een LSA advocaat van Brugman Letselschade Advocaten weet u dan ook zeker dat u te maken heeft met de beste letselschade advocaat die er is.

Letselschade Advocaten

Letselschade vergoeding

Aan een verkeersongeval of bedrijfsongeval kunt u vervelend en soms zelfs blijvend letsel overhouden. Het is dan fijn als iemand u helpt uw letselschade te verhalen. Zeker als u ook nog eens 100% kosteloos geholpen wordt. Bij ons is dit het geval. Onze kosten verhalen wij namelijk gewoon op de aansprakelijke partij. Wij verhalen uw letselschade vergoeding dan ook altijd kosteloos voor u!

Letselschade bestaat uit 2 delen, materiële schade en immateriële schade.

De belangrijkste schadeposten die deel uit kunnen maken van uw letselschadevergoeding zijn:

 1. Verlies van uw inkomen door niet kunnen werken
 2. Medische kosten
 3. Reiskosten
 4. Kosten voor extra kinderopvang
 5. Een studievertraging
 6. Huishoudelijke hulp
 7. Ziekenhuiskosten
 8. Eigen bijdragen zorg
 9. Eigen risico zorgverzekering
 10. Onderhoudskosten aan huis en tuin

Immateriële schade

Naast materiële schade kunt u ook immateriële schade vorderen van de aansprakelijke partij. U heeft recht op immateriële schade (of smartengeld) als u letsel lijdt. Smartengeld is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten (bijvoorbeeld verkeersangst) en voor ontsierende littekens zoals na een hondenbeet.

Uw letselschade berekenen doen wij gratis voor u. Ook smartengeld berekenen doen wij graag voor u. Heeft u letsel na een ongeval en lijdt u schade? Neem dan contact op met de beste letselschade advocaat: 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag.

Letselschade oorzaken

Letselschade kent diverse oorzaken. De bekendste zijn:

 1. Verkeersongevallen
 2. Bedrijfsongevallen
 3. Letsel door dieren
 4. Een val over een stoeptegel
 5. Een medische fout
 6. Een ongeval thuis

Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het letsel, dan is deze persoon op grond van de wet vaak aansprakelijk voor uw letselschade. Maar ook zonder aansprakelijkheid kan er sprake zijn van een schadevergoedingsplicht. Dit wordt risico aansprakelijkheid genoemd. Bent u bijvoorbeeld gebeten door een hond, dan is op basis van de wet de bezitter van de hond aansprakelijk voor de schade als door uw lichamelijke letsels. Een letselschade advocaat of jurist van Brugman Letselschade Advocaten helpt u hier graag bij.

Bent u slachtoffer van een ongeval, zoals van een kettingbotsing of bent u als fietser aangereden? Onze letselschade advocaten en juristen helpen u graag. Dit doen wij altijd kosteloos voor u! Meer weten of uw letselschade laten verhalen? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Letselschade door een verkeerongeval

Een auto-ongeval, fietsongeval of ander ongeval in het verkeer kan voor letsel zorgen. Het kan om licht letsel maar ook om blijvend letsel gaan. Bent u op de fiets aangereden of slachtoffer van een auto-ongeluk, dan is er altijd recht op een letselschade vergoeding.

Is er sprake van een eenzijdig verkeersongeval? In het geval van een schade-inzittendenverzekering (SVI- verzekering) is er ook recht op een vergoeding van letselschade. En zat u als passagier in de auto? Op grond van de regeling Schuldloze derde heeft u dan altijd recht op een schadevergoeding! En soms kunt u de WAM- verzekeraar van de auto waarin u zat aansprakelijk stellen.

Indien u als fietser ben aangereden of als voetganger door een auto bent geraakt, dan is er altijd recht op een letselschade vergoeding. Dit op basis van artikel 185 Wegenverkeerswet. Dit artikel beschermd kwetsbare verkeersdeelnemers. Zelfs als de fietser of voetganger zelf een verkeersfout maakt wordt ten minste 50% van de letselschade vergoed door de letselschade verzekering van de automobilist of bijvoorbeeld scooterrijder.

Bent u aangereden en lijdt u hierdoor letselschade? Onze letselschadespecialisten helpen u graag en 100% kosteloos. Geen kleine lettertjes of no cure no pay, maar echt kosteloos! Bel voor een letselschade advies en het verhalen van uw letselschade na een auto-ongeluk of fietsongeluk: 0800 278 4626 (gratis).

Letselschade door een bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval brengt vaak ernstig letsel met zich mee. Het is belangrijk te weten dat er meestal werkgeversaansprakelijkheid is. Dat betekent dat de werkgever de letselschade moet betalen. Het gaat dan zowel om de materiële schade als om het smartengeld.

Werkgevers zijn in de regel goed verzekerd tegen aansprakelijkheid voor arbeidsongevallen. De werkgever betaalt uw schade dus niet zelf, maar de letselschadeverzekering.

Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval op het werk? Uw beste letselschade advocaat van ons kantoor helpt u graag. Wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u op de aansprakelijke partij of diens aansprakelijkheidsverzekering. En bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u altijd 100% kosteloos! De kosten verhalen wij op de aansprakelijke partij!

Gebeten door een hond, wat nu?

Een hondenbeet kan tot ernstige lichamelijke letsel leiden. De bezitter is aansprakelijk als u door een hond gebeten bent. Deze stelt u aansprakelijk door een brief, een aansprakelijkstelling. Hierin staat wanneer u gebeten bent en wat uw schade is. De bewijslast hiervan ligt echter wel bij u! Daarom is het van belang dat u weet wie de bezitter van de hond is, maar met name dat u kunt aantonen dat u het slachtoffer bent van een hondenbeet.

Daarom is het belangrijk dat u contactgegevens van getuigen opschrijft. Zijn er geen getuigen? Neem geen genoegen met een naam en telefoonnummer van de vermoedelijke bezitter, maar bel 112 zodat deze een proces-verbaal kan optekenen. Zo weet u zeker dat u uw letselschadevergoeding ook daadwerkelijk ontvangt!

Neem contact op met de beste letselschade advocaat!

Lijdt u letselschade door een ongeval en zoekt u de beste letselschade advocaat van Nederland? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 of mail ons voor hulp. Wij helpen u graag! Bij ons krijgt u de hulp van een ervaren en echt goede letselschade advocaat!

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar