Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat bij u in de buurt?

Huisbezoek letselschade

Een huisbezoek letselschade is een vast onderdeel van het letselschade traject. Bij een huisbezoek komt de verzekeraar bij u thuis om de gevolgen van het ongeval te bespreken en vragen te stellen over uw letselschade claim. Laat u zich bij uw letselschadeclaim bijstaan door een letselschade advocaat, dan zal deze ook bij het huisbezoek.

Het is belangrijk om een huisbezoek goed voor te bereiden. Er wordt van het huisbezoek letselschade namelijk een rapport opgesteld, het bezoekrapport. De inhoud hiervan staat vast tussen partijen. Essentieel dus om het huisbezoek goed voor te bereiden. Ons advocatenkantoor helpt u daar graag bij.

Waar moet ik op letten bij een huisbezoek letselschade?

Wordt u bijgestaan door een belangenbehartiger, dan zal deze u goed voorbereiden op het huisbezoek omtrent uw letselschade claim. Gebeurt dit echter niet of regelt u het verhalen van uw letselschade zelf, dan geven wij u graag een aantal adviezen. Zo weet u zeker dat het huisbezoek letselschade goed verloopt en u de juiste en vooral ook niet teveel informatie geeft.

Top 10 tips bij huisbezoek letselschade

 1. Er vindt altijd een legitimatie controle plaats. Leg daarom uw legitimatiebewijs vast klaar
 2. Heeft u een schade aanrijdingsformulier of andere informatie die van belang kan zijn voor het gesprek met de schadebehandelaar van de verzekeraar? Leg deze informatie dan vast klaar
 3. Zijn er al kosten gemaakt? Zorg er dan voor dat u bonnen en facturen bij de hand heeft
 4. Schrijf van te voren vragen op die u aan de schadebehandelaar wilt stellen, want ook u kunt vragen stellen!
 5. Spreek het gesprek altijd door met uw letselschade advocaat. U gaat het huisbezoek letselschade dan goed geïnformeerd aan.
 6. Geef altijd eerlijk antwoord, het niet geven van een eerlijk antwoord kan nadelig zijn voor de behandeling van uw letselschade zaak
 7. U hoeft niet meer te vertellen dan nodig is, zeker wat uw medische gegevens betreft. Bespreek dit met uw belangenbehartiger
 8. Is een vraag onduidelijk of zijn er andere onduidelijkheden? Laat dit weten en vraag om uitleg
 9. Lees het bezoekrapport aandachtig door en geen eventuele opmerkingen en aanvullingen tijdig door aan uw letselschade expert
 10. Vraag bij het geven van opmerkingen en aanvullingen om het definitiever bezoekrapport van het bezoek letselschade

Wat gebeurt er tijdens een huisbezoek letselschade?

Het doel van een huisbezoek letselschade is om zoveel mogelijk informatie te vergaren die nodig is voor de afwikkelingen van uw letselschade claim. Er wordt vaak gewerkt via een vaste volgorde. Aan bod komen, vaak in deze volgorde:

 • De toedracht van het ongeval
 • De klachten en verwondingen die u aan het ongeval over heeft gehouden (medische situatie)
 • Uw medische situatie voor het ongeval (bespreek dit altijd met uw letselschade advocaat!)
 • Welke beperkingen u ervaart op het gebied van werk, het huishouden enz. als gevolg van het letsel
 • De schadeposten die in uw situatie van toepassing zijn
 • Een verzoek om een voorschot
 • De verdere behandeling van uw dossier (regelen van uw letselschade zaak, opvragen medische informatie, inschakelen arbeidsdeskundige

Er gebeurt dus veel tijdens het huisbezoek letselschade. Uw letselschadedossier wordt ook grotendeels afgehandeld op basis van het bezoekrapport dat opgesteld wordt. Laat u daarom bijstaan door een letselschade advocaat, u weet dan zeker dat het gesprek goed verloopt.

Laat u altijd bijstaand tijdens een huisbezoek

Een huisbezoek kan bepalend zijn voor uw letselschade dossier of een deel hiervan. Bijvoorbeeld met betrekking tot het aantal uren huishoudelijke hulp dat u nodig heeft om bij het bepalen van uw arbeidsongeschiktheid. Alle facetten van de letselschadezaak komen namelijk aan bod.

Helaas zien wij achteraf nogal eens dat een huisbezoek letselschade niet goed is verlopen. Wij ontvangen dan een bezoekrapport met onjuistheden en\ of onvolkomenheden. Dit vertraagt de behandeling van uw letselschadezaak en kan zelfs schadelijk zijn voor uw letselschadedossier.

Laat u zich nog niet bijstaan in uw letselschade claim en vindt er op korte termijn een huisbezoek letselschade plaats? Neem dan  alsnog een letselschade advocaat in de arm. Bij ons advocatenkantoor is dit altijd kosteloos.

Hoe lang duurt een huisbezoek letselschade?

De verzekeraar wil vaak veel vragen stellen tijdens een huisbezoek letselschade. Daarbij is het bij ons advocatenkantoor gebruikelijk dat wij een half uur voor het huisbezoek al bij u zijn. Wij bereiden dan samen met u het huisbezoek letselschade voor en beantwoorden eventuele vragen.

Houdt u er rekening mee dat een huisbezoek letselschade zeker anderhalf tot twee uur duurt.

Weigeren huisbezoek

Er is geen verplichting om medewerking te verlenen aan een huisbezoek letselschade. Wij adviseren u echter om aan een verzoek tot het brengen van een huisbezoek wel gehoor te geven. Doet u dit niet, dan heeft de verzekeraar te weinig informatie hetgeen de afwikkeling van uw letselschade claim ernstig kan vertragen.

Conclusie

Een huisbezoek letselschade is gebruikelijk en vindt bij de meeste letselschadeclaims plaats. Er wordt veel tijdens het gesprek besproken, waaronder de toedracht en de gevolgen die het ongeluk voor u hebben. Belangrijk is dat u zich laat bijstaan door een letselschade advocaat zodat u zeker weet dat het huisbezoek naar tevredenheid verloopt.

Gratis hulp bij letselschade

Lijdt u letselschade als gevolg van een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos, ook bij het bijwonen van een huisbezoek letselschade. Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 10 letselschade advocaten en 15 letselschade juristen, ondersteund door meerdere juridisch medewerkers. Er zijn ook 3 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden en een Nivré expert. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u weten wat een ervaren en deskundige letselschade advocaat van ons letselschadebureau voor u kan betekenen na een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of ander schade-evenement? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een letselschade advies of vragen over letselschade. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

DIRECT CONTACT BUITEN KANTOORUREN? Wij zijn iedere dag (ook in het weekend) tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar en via whatsapp!

Mensen lezen ook:

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 5000 letselschade slachtoffers kosteloos juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar