Een Nivre Letselschade Expert helpt u gratis bij letselschade!
Lijdt u letsel door een ongeval?

Gratis hulp van een Nivre Letselschade Expert

Er is u een ongeval in het verkeer overkomen of op het werk. Of u bent gebeten door een hond. Als u hierbij gewond bent geraakt of klachten aan het ongeluk overgehouden hebt, dan lijdt u schade. Bijvoorbeeld door medische kosten of loonschade door arbeidsongeschiktheid. Maar letselschade claimen is niet eenvoudig. Dan is het fijn als u gratis hulp kunt krijgen van een Nivre Letselschade Expert. Deze vindt u bij ons advocatenkantoor.

Op deze pagina leest u wat een Nivre Letselschade Expert is en wat deze letselschade specialist voor u kan betekenen. Wist u dat een aantal van onze letselschade ook Nivre Letselschade Expert is? Voor u het bewijs dat u bij ons de hulp krijgt van de beste letselschade advocaten van Nederland.

Wilt u ook de beste juridische hulp bij het verhalen van uw letselschade en dit ook nog eens geheel kosteloos? Neem dan contact met ons advocatenkantoor op. Wij helpen u graag. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat is een Nivre Letselschade Expert?

In het Nederlands Burgerlijk Wetboek is opgenomen dat u bij het verhalen van letselschade gratis een belangenbehartiger in kunt schakelen. Dit kan een letselschade advocaat zijn, een letselschade jurist, maar ook iemand zonder enige juridische achtergrond. Letselschade expert is namelijk geen beschermde titel. Het gevaar is dan ook dat u niet de beste juridische hulp krijgt.

In Nederland zijn er een aantal keurmerken voor letselschade specialisten. Het lidmaatschap hiervan betekent dat u te maken heeft met een ervaren en deskundige belangenbehartiger. Twee van deze keurmeren zijn die van:

 • Het Nivre
 • De LSA, de vereniging van letselschade advocaten

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken zowel leden van het Nivre als van de LSA. bij ons weet u dus zeker dat u de hulp krijgt van de beste belangenbehartigers bij het claimen van letselschade.

Het NIVRE is een stichting die tot doel heeft het bevorderen en in stand houden van deskundigheid en overige kwaliteiten van de beroepsuitoefening van deskundigen op het terrein van schadevaststelling en verwante deskundigheden. Met andere woorden is een Nivre Letselschade Expert een professionele belangenbehartiger op het gebied van letselschade.

Kiest u dus voor uw letselschade claim een Nivre Letselschade Expert om u te helpen, dan weet u zeker dat deze persoon ruime kennis en ervaring heeft op het gebied van het claimen van letselschade.

Naast Nivre Letselschade Experts werken er bij ons advocatenkantoor ook een aantal LSA- advocaten. De LSA bestaat uit een kleine groep advocaten met meer dan 5 jaar ervaring in het verhalen van letselschade. Deze letselschade advocaten hebben ook een intensieve en gespecialiseerde opleiding met succes afgerond.

Omdat Brugman Letselschade Nivre Letselschade Experts en LSA advocaten heeft werken, mag ons advocatenkantoor ook het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten dragen. Voor u het bewijs dat u bij ons te maken heeft met de beste letselschade advocaten van Nederland.

Wat doet een Nivre letselschade expert?

Bent u als fietser of voetganger aangereden door een auto? Was u betrokken bij een kettingbotsing of is u op het werk een ongeval overkomen? Dan kunt u aanspraak maken op schadevergoeding en op gratis hulp van een letselschade jurist of letselschade advocaat van ons advocatenkantoor. Maar wat doet een Nivre letselschade expert nu voor u? Wij:

 • onderzoeken wie schuldig is bij een aanrijding
 • gaan voor u onderzoeken of de werkgever aansprakelijk is bij een bedrijfsongeval
 • zullen de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de door u geleden schade
 • regelen na erkenning van aansprakelijkheid een voorschot op de schade voor u
 • onderhandelen met de schadeverzekeraar over de hoogte van de schadevergoeding
 • schakelen een medisch adviseur in
 • stellen een schadestaat op waarop alle letselschade bedragen staan
 • schakelen bij arbeidsongeschiktheid een arbeidsdeskundige in
 • regelen een maximale slotbetaling van uw letselschadevergoeding

Nivre register expert personenschade

Niet iedereen mag zich Nivre letselschade expert noemen. Hier gaat een hele zware opleiding aan vooraf. Tijdens deze opleiding worden de letselschade expert getraind in alle gebieden op het gebied van letselschade, zoals het opstellen van schadestaten en het berekenen van letselschade. Maar ook onderhandelen over de hoogte van schadevergoeding hoort bij deze opleiding.

Is de letselschade specialist geslaagd voor alle examens? Dan mag deze zich Nivre Letselschade Expert noemen en wordt deze opgenomen in het Nivre register.

Gratis juridische hulp van een Nivre Personenschade Expert

Lijdt u letselschade door een aanrijding, een bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze Nivre Personenschade Experts helpen u graag en altijd 100% gratis bij letselschade. Is een gerechtelijke procedure nodig in uw letselschade zaak? Geen probleem! Indien nodig schakelen wij een LSA letselschade advocaat voor u in!

Wie is mijn letselschade advocaat?

Brugman Letselschade advocaten is een advocatenkantoor met meer dan 20 letselschade advocaten en letselschade juristen werkzaam in heel Nederland. Graag stellen wij een aantal van onze letselschade specialisten aan u voor!

 

"het mooiste aan mijn beroep vind ik dat ik echt een verschil kan maken voor een letselschadeslachtoffer."

Mr. Friso W. Brugman, LSA letselschade advocaat

Toen Friso W. Brugman in 1997 zelf letselschadeslachtoffer werd, kwam hij erachter dat de kwaliteit van belangenbehartigers op het gebied van het verhalen van letselschade slecht was. Daarom startte hij na zijn studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam. Dit werd 1 van de enige gespecialiseerde advocatenkantoren op het gebied van letselschade.

Inmiddels is Friso Brugman al weer 14 jaar letselschade advocaat in Amsterdam en helpt bij slachtoffers van verkeersongelukken en bedrijfsongevallen. Door zijn ervaring en expertise is hij gespecialiseerd in complexe letselschade zaken.

 

 

 

mr. Hajar el Haddad

Mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat

Hajar El Haddad ging na haar rechtenstudie aan de Universiteit als letselschade jurist aan het werk bij een van Nederlands grootst rechtsbijstandsverzekeraars. Hier leerde zij het vak van letselschade jurist tot in de finesse. Omdat het altijd haar grote ambitie was om advocaat te worden, zette zij de stap naar de advocatuur en kwam zij terecht bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam.

Hajar El Haddad is een gepassioneerd letselschade advocaat die altijd een stap harder zet voor haar cliënten dan andere letselschade advocaten. Met haar kennis en kunde staat zij op ons kantoor letselschadeslachtoffers bij van aanrijdingen, bedrijfsongevallen en hondenbeten.

Onze cliënten aan het woord!

Na een ongeluk wilt u uiteraard geholpen worden door de beste letselschade advocaat die er is. Maar wie kan er nu beter vertellen wat ze van onze letselschade advocaten vinden dan onze cliënten? Daarom laten wij hieronder onze cliënten aan het woord.

Jakub Jaszczuk
Kimberly
“Zeker goed geholpen door mevrouw Moustaine En de zaak goed afgehandeld.”
Elly Uitslager
Top advocaten, Hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.”
Vikaash Mohan
“Goede ervaring, professioneel en duidelijk. De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.”
Frank Witholt
“Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring!”

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar