Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw letselschade
Is u een verkeerongeval in Rotterdam en omstreken overkomen?

Schade door een verkeersongeval in Rotterdam? Claim uw letselschade!

Er is u een verkeersongeval in Rotterdam overkomen en hieraan heeft letsel opgelopen. Uiteraard wilt u dan uw letselschade vergoed krijgen. Misschien vraagt u zich af waar u dan recht op heeft. Of u weet niet of er wel recht is op een letselschade vergoeding. Onze letselschade advocaten geven advies en verhalen geheel gratis uw letselschade. Meestal ook als er geen aansprakelijke partij is!

Is u een verkeersongeval in Rotterdam overkomen en lijdt u hierdoor schade en maakt u kosten? Onze letselschade advocaten in Rotterdam verhalen kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke letselschade verzekeraar of de schade- inzittendenverzekering.

Vul hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis) en wij gaan direct voor u aan het werk.

Icon

Letselschade vergoeding na verkeersongeval in Rotterdam

In Nederland zijn alle motorvoertuigen verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid voor verkeersongevallen. Bent u in de auto of als fietser aangereden? Dan kan de letselschadeclaim direct bij de letselschade verzekeraar ingediend worden. Dit geldt ook als u als voetganger aangereden bent! Fietsers en voetgangers worden zelfs extra goed beschermd door de wet. U ontvangt altijd een schadevergoeding, ook bij ‘eigen schuld’ aan het verkeersongeval.

Wij spreken van een eenzijdig verkeersongeval als er slechts een motorvoertuig bij het verkeersongeval betrokken is. Het kan zijn dat u van de weg bent geraakt door gladheid. Maar wij maken ook allemaal fouten in het verkeer. Als u om een van deze redenen schade lijdt, dan is er geen aansprakelijke persoon die aangesproken kan worden voor uw letselschade. Maar toch kunt u recht hebben op een letselschade vergoeding.

Veel motorvoertuigen zijn tegenwoordig niet alleen WA-verzekerd, maar hebben ook een schade-inzittendenverzekering. Om aanspraak te maken op een letselschadevergoeding uit een svi-verzekering is aansprakelijkheid niet nodig. Als u een schade-inzittendenverzekering heeft is er altijd recht op een vergoeding van uw schade. Dit betreft de materiële schadeposten, maar ook het smartengeld. Alleen voertuig schade wordt op grond van deze verzekering niet vergoed.

Verkeersongeval met de auto in Rotterdam

Bij een verkeersongeluk met de auto zijn, behoudens een eenzijdig verkeersongeval, meerdere auto’s betrokken. Veel voorkomende verkeersongevallen zijn een achterop- aanrijding, kettingbotsing en frontale aanrijding. Als gevolg van een verkeersongeval ontstaat er veelal letsel zoals een whiplash, tibia plateau fractuur of zelfs hersenletsel of een dwarslaesie. Er is dan sprake van zwaar lichamelijk letsel.

Is het verkeersongeval in Rotterdam veroorzaakt door een andere persoon, dan is er uiteraard recht op een letselschadevergoeding. En u kunt wellicht een beroep doen op de svi-verzekering. Passagiers in auto’s of mensen die achterop een motor of scooter zaten ten tijde van het ongeval kunnen echter ook een beroep doen op een bijzondere regeling, de schuldloze derde regeling. Op basis van deze regeling is er altijd recht op een letselschade vergoeding.

Icon

Verkeersongeluk met de fiets in Rotterdam

Fietsers genieten een heel bijzondere bescherming in het verkeer. Als fietser bent u namelijk extra kwetsbaar in het verkeer. Bij een aanrijding op de fiets zien wij ook meestal ernstig letsel als een gebroken been, hersenletsel en zelfs ook een dwarslaesie. Jaarlijks zijn er ook veel dodelijke ongevallen onder fietsers. Dit rechtvaardigt een bijzondere regeling.

Is u een fietsongeval overkomen waarbij u als fietser bent aangereden door een auto? Of was u als fietser betrokken bij een scooterongeluk? Dan ontvangt u altijd een letselschade vergoeding. Deze bedraagt ten minste 50% als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt tot 100% als de auto of scooter fout was.

Ondanks dat er door de fietser een verkeersfout is gemaakt is er soms toch recht op 100% vergoeding van de letselschade. Dit is het geval indien:
✅ Uw kind tot 14 jaar op de fiets aangereden is.
✅ Bij toepassing van de billijkheidscorrectie, bijvoorbeeld bij ernstig letsel.

Bent u als fietser aangereden in Rotterdam en wilt u weten waar u recht op heeft? Wilt u kosteloos uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Vul dan hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis).

Icon

Als voetganger aangereden in Rotterdam

Hetgeen hiervoor is aangegeven voor het geval u op de fiets aangereden bent, geldt ook voor voetgangers. Bent u als voetganger aangereden, dan is er onder (bijna) alle omstandigheden recht op een vergoeding van letselschade. Vraag uw letselschade advocaat in Rotterdam vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Contact met uw letselschade advocaat in Rotterdam

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval in Rotterdam? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken alleen ervaren en deskundige letselschade advocaten. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en lid van de LSA, de beroepsvereniging van Letselschade Advocaten in Nederland.

Onze letselschade advocaten in Rotterdam helpen u graag en altijd volledig kosteloos. Vul hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis). Wij nemen dan direct contact met u op en verhalen uw letselschade op de aansprakelijke partij of schade-inzittendenverzekering.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Rotterdam

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar