Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat bij u in de buurt?

Wisselen van letselschade advocaat

Het wisselen van letselschade advocaat gebeurd met enige regelmaat. Oorzaak nummer 1 is de communicatie tussen letselschade advocaat en het verkeersslachtoffer of slachtoffer van een bedrijfsongeval. Dat terwijl communicatie nu juist zo belangrijk is. Want als letselschade slachtoffer wil je weten waar je aan toe bent en wanneer je een schadevergoeding kunt verwachten.

Veel mensen komen bij het wisselen van letselschade advocaat bij ons advocatenkantoor terecht. Dit door de jarenlange ervaring die ons kantoor heeft en het feit dat wij meerdere LSA advocaten in ons midden hebben. Bij ons werken wij met korte lijnen en is uw letselschade advocaat altijd goed bereikbaar. Dit maakt wisselen van letselschade advocaat naar ons advocatenkantoor erg populair.

Kan ik zomaar wisselen van letselschade advocaat?

U heeft het recht op te wisselen van letselschade advocaat als u niet tevreden bent. Soms hebben letselschade bureaus of advocaten nog wel eens algemene voorwaarden opgesteld, maar het is niet toegestaan u te dwingen bij een bepaald kantoor of een bepaalde letselschade advocaat te laten blijven

Wisselen van letselschade advocaat brengt meestal ook geen kosten met zich mee. uw letselschade jurist of letselschade advocaten kan na erkenning van aansprakelijkheid zijn of haar factuur bij de verzekeraar indienen.

Hoe kan ik wisselen van letselschade advocaat?

Wisselen van letselschade advocaat is eenvoudig, wij regelen namelijk alles voor u. Wilt u overstappen van een andere letselschade advocaat of letselschade jurist naar ons advocatenkantoor? Dan sturen wij u een machtiging om uw dossier op te mogen vragen bij uw “oude” belangenbehartiger.

Met de machtiging vragen wij het gehele letselschadedossier op bij de vorige belangenbehartiger en na ontvangst hiervan gaan wij voor u aan de slag. Wij bestuderen het dossier en bespreken onze bevindingen uitgebreid met u. Na een letselschade advies en plan van aanpak gaan wij na uw akkoord voor u aan de slag.

Wat doet een letselschade advocaat voor mij?

Wilt u wisselen van letselschade advocaat en neemt u een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor in de arm? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. U heeft altijd 1 aanspreekpunt, uw letselschade advocaat. Deze helpt u gedurende het gehele letselschade traject:

 • wij bestuderen wie er schuldig is bij een aanrijding
 • onderzoeken of er sprake is van schending van de zorgplicht van de werkgever
 • stellen zo nodig de tegenpartij aansprakelijk en stellen hiervoor een aansprakelijkheidsbrief op
 • regelen een voorschot op uw letselschade vergoeding
 • onderhandelen met de schadeverzekering
 • vragen een voorschot op de letselschadevergoeding aan.
 • zorgen voor een maximale slotbetaling van uw letselschade

Wat vinden anderen van onze rechtsbijstand letselschade?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 10 letselschade advocaten en 15 letselschadejuristen, ondersteund door meerdere juridisch medewerkers. Er zijn ook 3 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden en een Nivré expert. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Wat te doen bij een ongeluk?

Is u een ongeluk overkomen, zoals een aanrijding, arbeidsongeval of hondenbeet? Om de kans op het verkrijgen van letselschade te vergroten, is een aantal zaken van belang:

 • vul bij een aanrijding altijd een letselschade aanrijdingsformulier in. De toedacht van een fietsongeluk, scooter ongeluk of auto ongeluk staat dan vast
 • laat een schadeformulier ook altijd door de tegenpartij ondertekenen, de inhoud staat dan vast tussen partijen
 • vertel de werkgever over het u overkomen bedrijfsongeval en laat de zorgplicht van de werkgever onderzoeken door een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor
 • gebeten door een hond? Vraag alle gegevens van de hondenbezitter en niet alleen een telefoonnummer
 • ga met uw letsel altijd langs een arts
 • wacht niet te lang met het inschakelen van een letselschade specialist

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat

Wilt u gratis juridische hulp bij het verhalen van letselschade door een letselschade advocaat? Wij helpen u gratis en altijd 100% gratis bij het verhalen van letselschade als gevolg van een ongeluk.

Mensen lezen ook:

 1. Wat is het verschil tussen materiële schade en immateriële schade?
 2. Berekenen slotbetaling letselschade
 3. Voorschot letselschade
 4. Aansprakelijkheid gemeente voor slecht wegdek
 5. Gratis rechtsbijstand van een letselschade adviseur

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 5000 letselschadeslachtoffers kosteloos juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar