Laat uw letselschade kosteloos verhalen door onze letselschade advocaten
Lijdt u schade door een aanrijding in Arnhem?

Een aanrijding in Arnhem? Wij verhalen uw schade!

U bent betrokken geraakt bij een aanrijding en wilt weten hoe u een schadevergoeding kunt krijgen. Het gaat vaak om alleen reparatiekosten van een auto of fiets, maar er kan ook sprake zijn van letselschade. Dit is het geval als u klachten aan de aanrijding in Arnhem en omstreken over heeft gehouden. Deze letselschade komt in de meeste gevallen voor vergoeding in aanmerking.

Bij letselschade kunt u ten eerste denken aan het eigen risico dat u moet betalen. Vaak omvat de letselschadevergoeding echter veel meer schadeposten. Denk daarbij aan inkomensschade, een studievertraging en kosten voor verzorging of overname van taken in het huishouden.

Bij Brugman Letselschade zijn wij al meer dan 15 jaar specialist in het verhalen van letselschade na een aanrijding. En wij verhalen uw letselschade ook nog eens volledig kosteloos. De aansprakelijke letselschadeverzekeraar of schade inzittendenverzekering betaalt op grond van de wet namelijk de kosten van rechtsbijstand.

Is u een verkeersongeval overkomen en lijdt u letselschade? Vul dan hier uw gegevens in en laat ons uw letselschade kosteloos verhalen of bel: 0800 278 4626 (gratis).

Icon

Letselschade door een aanrijding in Arnhem

Als u letselschade door een aanrijding in Arnhem oploopt, dan is het logisch dat u niet direct bezig bent met het verhalen van uw letselschade. Herstel staat immers op 1. Maar u maakt wel kosten en lijdt schade. En deze letselschade kan flink oplopen. Het is daarom belangrijk om de aansprakelijke partij zo spoedig mogelijk aansprakelijk te stellen.

Bent u betrokken geraakt bij een auto-ongeval of bent u door een motorvoertuig als fietser aangereden in Arnhem? Dan kunt u zich met uw letselschade claim direct melden bij de autoverzekering van de persoon die u aanreed. Dat is een stuk eenvoudiger omdat u dan niet hoeft te traceren wie nu de bestuurder van het motorvoertuig was. De bestuurder is immers niet in alle gevallen ook de eigenaar!

Aansprakelijk stellen na een aanrijding gebeurt door middel van een aansprakelijkstelling. Hierin staat onder andere wat er gebeurd is en welke schade u hierdoor lijdt. Ook wordt de verjaring in deze aansprakelijkstelling gestuit.

Voor het succesvol aansprakelijk stellen adviseren wij u altijd een aanrijdingsformulier in te vullen. Zijn er getuigen? Vraag deze personen dan om gegevens. Dit kan discussie met de tegenpartij voorkomen!

Icon

In de auto aangereden in Arnhem

Bent u in de auto aangereden, bijvoorbeeld bij een achterop aanrijding? Dan is er uiteraard recht op een letselschadevergoeding. Al uw schade dient vergoed te worden. Dit zijn alle kosten en inkomensschade, maar ook smartengeld maakt onderdeel uit van de letselschadevergoeding.

Zat u als passagier in de auto? Dan kunt u gebruik maken van een bijzondere regeling, de schuldloze derden regeling. Deze houdt in dat u altijd uw letselschade vergoed krijgt. Ook als de verkeersfout gemaakt wordt door de bestuurder van de auto waarin u als passagier meereed!

Het kan uiteraard ook voorkomen dat de aanrijding bestaat uit een eenzijdig verkeersongeval. Bijvoorbeeld omdat uw auto slipt en tegen de vangrail aankomt. Of omdat de aanrijding in Arnhem het gevolg is van een eigen verkeersfout. Er is dan geen aansprakelijke partij. De meeste mensen hebben echter tegenwoordig een schade-inzittendenverzekering. Deze vergoed dan uw letselschade. En ook de advocaatkosten voor het verhalen van de letselschade valt vaak onder de dekking van de svi- verzekering!

Bent u aangereden of betrokken geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval? Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Als fietser aangereden in Arnhem

Fietsers zijn erg kwetsbaar in het verkeer. Zeker als u door een auto of scooter als fietser aangereden wordt, ontstaan er dan ook vaak letsel. Het gaat daarbij niet zelden om ernstig letsel als een gebroken been, een hersenschudding of zelfs een dwarslaesie. Als gevolg van een fietsongeval is er dan ook meestal sprake van letselschade.

De wetgever is zich ervan bewust dat fietsers kwetsbaar zijn in het verkeer. Bent u daarom als fietser aangereden in Arnhem? Dan kunt u gebruik maken van een speciale regeling die staat in artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Deze wet zegt dat u altijd recht heeft op een letselschade vergoeding als u op de fiets bent aangereden. Hetzelfde geldt overigens als u als voetganger aangereden bent!

De bijzondere regeling uit artikel 185 Wegenverkeerswet houdt in dat ook als u zelf een verkeersfout maakt, u ten minste 50% van uw letselschade vergoed krijgt. Bij kinderen tot 14 jaar is dit zelfs 100%! De enige voorwaarde om aanspraak te maken op deze bijzondere regeling is dat u aangereden bent door een motorvoertuig, bijvoorbeeld bij een verkeersongeval tussen een auto en fiets.

Is het motorvoertuig schuldig aan het ontstaan van de aanrijding in Arnhem? Dan ontvangt u uiteraard uw volledige letselschade vergoed.

Contact met een letselschade advocaat in Arnhem

Wilt u een letselschade advies bij u thuis in Arnhem? Heeft u vragen over letselschade of wilt u uw letselschade na een aanrijding verhalen? Vult u dan hier uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op. Bellen kan uiteraard ook: 0800 278 4626 (gratis). U kunt dan direct uw vragen stellen aan een van onze letselschade advocaten in Arnhem.

Letselschade advocaat Aniek Waiboer van Brugman Letselschade Advocaten

 

Naast voor een letselschade advocaat in Arnhem kunt ook bij ons terecht voor een letselschade advocaat in Wageningen.

 

Lees ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Arnhem

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar