Bent u gewond of heeft u klachten na een aanrijding in Utrecht?
Onze letselschade advocaten in Utrecht helpen u kosteloos!

Schadevergoeding bij letsel na aanrijding Utrecht

U was betrokken bij een aanrijding en hierbij gewond geraakt of u ervaart klachten. Door dit letsel kunt u niet werken en/ of maakt u kosten. De schade die u door de aanrijding in Utrecht lijdt is letselschade. Letselschade claimen na een aanrijding is in de meeste gevallen mogelijk. Uiteraard als een ander een fout maakt, maar ook als u inzittende was in een auto of achterop de fiets zat. En zelfs bij een eigen verkeersfout kunt u letselschade claimen.

Is een ander aansprakelijk voor uw schade? Dan dient deze persoon uw letselschade te betalen. Als inzittende of als u achterop de fiets is er bij een aanrijding altijd recht op een schadevergoeding. Maakt u zelf een verkeersfout? Dan kunt u bij de schade-inzittendenverzekering terecht voor een letselschade vergoeding.

Lijdt u letselschade na een aanrijding? Bel uw letselschade advocaat in Utrecht: 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag.

Icon

Letselschade verhalen na een aanrijding in Utrecht

Bent u in de auto aangereden, op de scooter aangereden of als fietser aangereden? Onze letselschade advocaten in Utrecht verhalen uw letselschade kosteloos. Dit geldt ook als u als voetganger aangereden bent of indien uw svi- verzekeraar u een schadevergoeding betaalt.

Uw letselschade advocaat in Utrecht helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade. De voordelen van onze rechtsbijstand op een rij:

✅ ervaren advocaten
✅ deskundigheid
✅ altijd 100% kosteloze rechtsbijstand
✅ uw letselschade advocaat regelt alles

Bent u gewond geraakt of heeft u klachten na een aanrijding in Utrecht en omstreken? Onze letselschade specialisten helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Beschrijf kort wat er gebeurd is en wij nemen binnen 1 uur contact met u op!

Schadeclaim indienen na een aanrijding in Utrecht

Een schadeclaim indienen na een aanrijding in Utrecht start met het opstellen en versturen van een aansprakelijkstelling. Hierin stelt u de tegenpartij of de letselschadeverzekeraar aansprakelijk voor uw letselschade. Daarnaast wordt de verjaringstermijn gestuit en worden de schadeposten genoemd. Letselschade kan bestaan uit vele soorten letselschade. De meest voorkomende schadeposten bij letselschade zijn:

 • schade in uw inkomen
 • het eigen risico
 • kosten van de fysiotherapeut
 • facturen van de psycholoog
 • huishoudelijke hulp
 • onderhoudskosten van huis & tuin
 • reiskosten
 • (extra) kinderopvang
 • studievertraging
 • reparatiekosten
 • smartengeld

Wilt u weten welke schadeposten in uw situatie voor vergoeding in aanmerking komen? Onze letselschade advocaat in Utrecht adviseert u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik hier en beschrijf wat u is overkomen. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op of op een moment dat u uitkomt.

Letselschade claimen na een aanrijding in Utrecht

Als u in de auto aangereden bent, dan is er recht op een schadevergoeding bij aansprakelijkheid of als u een schade-inzittendenverzekering heeft. Voor passagiers in de auto of als u als fietser aangereden bent, geldt een bijzondere regeling. Zo krijgen inzittenden of als u achterop de scooter aangereden bent altijd een letselschadevergoeding op basis van de schuldloze derde regeling.

Bent u als fietser aangereden door een auto, scooter of vrachtwagen? Dan kun u een beroep doen op artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Dit kan ook als u als voetganger aangereden bent. Op basis van deze wet is er altijd recht op een letselschadevergoeding, ook als u zelf een verkeersfout maakt. In dit geval ontvangt u ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Met toepassing van de billijkheidscorrectie kan dit zelf 100% worden. Uiteraard ontvangt u een volledige schadevergoeding als u buiten uw schuld aangereden bent.

Voor kinderen geldt een nog gunstigere regeling. Behoudens een uitzondering (overmacht) wordt letselschade van kinderen na een aanrijding altijd volledig vergoed.

Contact met uw letselschade advocaat in Utrecht

Lijdt u letselschade na een aanrijding in Utrecht en wilt u uw schade verhalen? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik hier voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op.

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

Brugman Letselschade Advocaten werkt in de hele regio Utrecht. Naast een letselschade advocaat in Utrecht kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een letselschade advocaat in Amersfoort of een letselschade advocaat in Loosdrecht. Sinds kort hebben wij ook een letselschade advocaat in Zeist!

Lees ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar