Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Loosdrecht

U bent in Loosdrecht het slachtoffer van een ongeval. Dat is naar, zeker als u bij het ongeval gewond bent geraakt. Wij spreken van letselschade als u door het letsel ook schade lijdt.

Letselschade advocaat Loosdrecht

Indien er een ander verantwoordelijk is voor het ongeval, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Iemand kan aansprakelijk zijn omdat zij een juridische fout in Loosdrecht begaan. Maar ook kan er sprake zijn van een risico- aansprakelijkheid. Dan is er geen gedraging nodig. En soms ben je aansprakelijk omdat je verantwoordelijk bent voor een ander. Denk hierbij aan een werkgever die verantwoordelijk en dus aansprakelijk is voor het handelen van zijn medewerkers. Of de bezitter van een hond. Indien de hond iemand bijt, is de bezitter aansprakelijk voor de ontstane schade.

Is u een ongeval overkomen en lijdt u hierdoor in Loosdrecht letselschade? Dan kunt u kosteloos een beroep doen op een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Met meerdere bezoeklocaties in Noord- Holland zijn wij altijd dichtbij. Niet alleen in Loosdrecht, maar in de hele regio. Dus ook in Hilversum, Naarden, Breukelen, Maarsen, Bussum, Weesp, Amstelveen en zelfs Amsterdam- Zuidoost.

Letselschade en schadevergoeding Loosdrecht

Een schadevergoeding bij letselschade in Loosdrecht is opgebouwd uit twee delen. Zo zijn er de kosten die u maakt en op geld waardeerbare letselschade. Medische kosten, hulp in het huishouden en inkomensschade door arbeidsongeschiktheid zijn hier voorbeelden van. Uw letselschade advocaat in Loosdrecht verteld u hier graag alles over.

Sommige schade kun je niet op geld waarderen. Het gaat dan om een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door een ongeval lijdt. Wij spreken dan van immateriële schade of te wel smartengeld. Ook hier heeft u recht op. Wil u weten hoe de hoogte van het smartengeld wordt gewaardeerd? Klikt u dan hier.

Contact met uw letselschade advocaat Loosdrecht

Bent u in Loosdrecht betrokken geweest bij een ongeval en is een ander schuldig? Dan verhaalt uw letselschade advocaat in de buurt van Loosdrecht uw letselschade kosteloos voor u. Zowel uw schade als de kosten voor rechtsbijstand worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Bel voor al uw vragen of het verhalen van uw letselschade in Loosdrecht 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mailbericht. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar en u krijgt altijd een letselschade advocaat aan de lijn. Dus ook in het weekend. En wij zijn iedere dag van 8.15 uur tot 21.30 uur op kantoor en dus per telefoon te bereiken.

Lees ook: Letselschade ondernemers – Letselschade door bellen in het verkeer – Letselschade minderjarige kinderen

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar