Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Zoekt u een letselschade advocaat in Loosdrecht?

Letselschade advocaat Loosdrecht

Het gebeurt vaak in een seconde en buiten uw schuld om, een ongeluk met letsel. Bijvoorbeeld omdat u geen voorrang krijgt met een aanrijding tot gevolg. Of een gebrekkige machine waardoor u gewond raakt. In deze situatie heeft u recht op een letselschade vergoeding en uw letselschade advocaat in Loosdrecht helpt u hier bij. Wij doen dit kosteloos voor u, de letselschade verzekeraar betaalt de advocaatkosten.

Wie is mijn letselschade advocaat in Loosdrecht?

Brugman Letselschade Advocaten Loosdrecht bestaat uit een team van 10 letselschade advocaten. Al deze letselschade experts hebben ruime ervaring in het letselschade claimen na een ongeluk of hondenbeet. U wordt altijd bijgestaan door dezelfde letselschade advocaat. Deze komt gewoon bij u thuis voor een letselschade advies en om u uit te leggen wat wij voor u gaan doen.

Interesse in gratis hulp van een ervaren letselschade advocaat in Loosdrecht? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande link en wij nemen contact met u op. Ook voor een letselschade advocaat in Amersfoort.

Letselschade vergoeding

Wilt u een letselschade vergoeding claimen, dan begint u met het opstellen van een aansprakelijkheidsbrief. Hierin staat wanneer de achterop aanrijding of hondenbeet plaatsvond en wat er is gebeurd. Ook staat in de aansprakelijkstelling waarom deze persoon aansprakelijk is en welke schade u lijdt. Kiest u voor een letselschade advocaat van ons kantoor, dan stellen wij de aansprakelijkheidsbrief voor u op.

De meeste mensen in Nederland zijn verzekerd tegen letselschade. U krijgt dan te maken met een letselschade verzekering. Deze zal er alles aan doen om de schade zo laag mogelijk te houden. Daarom is het verstandig om een letselschade advocaat in de arm te nemen die u adviseert en de discussie met de verzekeraar voert.

Wordt de aansprakelijkheid erkend? Dan is er recht op een letselschade vergoeding. Deze bestaat uit:

Letselschade bedragen

Een letselschade vergoeding bestaat uit veel soorten letselschade bedragen. Deze zijn onder te verdelen in materiële letselschade bedragen en morele schadevergoeding, ook wel smartengeld genoemd. Dit zijn de 10 meest voorkomende schadeposten die onderdeel uitmaken van een letselschade vergoeding:

Wilt u weten welke letselschade bedragen in uw situatie vergoed worden? Neem dan contact op met onze letselschade advocaten in Utrecht en Loosdrecht. Wij helpen u altijd 100% kosteloos!

Letselschade berekenen

Is bekend welke letselschade bedragen op uw situatie van toepassing zijn? Dan kan uw letselschade advocaat uw letselschade berekenen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse middelen, waaronder een aantal letselschade richtlijnen van de Letselschade Raad. De richtlijn huishoudelijke hulp is er hier een van.

Is er sprake van inkomensschade door een bedrijfsongeval of verkeersongeluk? Dan gaan wij ook deze letselschade berekenen voor u. Wij hebben hiervoor nodig:

 • loonstroken
 • jaaropgaven
 • aangifte inkomstenbelasting
 • jaarcijfers van uw onderneming (bij schade zelfstandig ondernemers)

Wij beschikken ook over een rekenkundige die uw letselschade kan berekenen.

Bij letsel na een ongeluk is er ook altijd recht op een smartengeldvergoeding. Smartengeld is een vergoeding voor het leed dat u door het ongeluk is aangedaan. Smartengeld bereken is niet eenvoudig, want hoe waardeer je leed op geld? Om toch tot een berekening van uw smartengeld te komen, gebruiken onze letselschade specialisten de Smartengeld gids. Een verzameling gerechtelijke uitspraken waarin ook smartengeld is toegekend.

Contact met uw letselschade advocaat in Loosdrecht

Bent u op aangereden door een auto, gebeten door een hond of is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid? Onze letselschade advocaten in Loosdrecht helpen u graag en altijd kosteloos. Bel voor rechtsbijstand van een ervaren en deskundige letselschade advocaat 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button. Een van onze letselschade experts neemt nog dezelfde dag contact met u op.

Vraag & Antwoord bij letselschade

Een ongeluk roept vragen op, zeker als je daar letsel bij oploopt. Wij adviseren u graag tijdens een persoonlijk letselschade advies. Dit kan bij u thuis in Loosdrecht of op ons kantoor. Wij helpen u graag en het is gratis. Hieronder beantwoorden wij vast 3 veel voorkomende vragen bij letselschade.

Wat is de richtlijn huishoudelijke hulp?

Onderdeel van een letselschadevergoeding zijn de kosten voor huishoudelijke hulp. Dit kan een professionele schoonmaker, maar ook een familielid zijn. Of een vriend of buren. Ook deze personen hebben dan recht op een vergoeding, ongeacht of zij u hierom vragen. De hoogte van deze vergoeding staat in de richtlijn huishoudelijke hulp van de Letselschade Raad.

In de richtlijn huishoudelijke hulp wordt een onderscheid gemaakt tussen de 1e 13 weken na een ongeluk en de periode erna. In de eerste 3 maanden zijn de vergoeding het hoogst en deze worden per 3 maanden berekend. Na 3 maanden ontvangt de mantelzorgen € 10,00 per uur.

Wanneer is iets een bedrijfsongeval?

Niet alle ongelukken die met werk te maken hebben zijn een bedrijfsongeval. Zo valt een aanrijding tijdens woon-werk verkeer niet onder een bedrijfsongeval. Wordt u aangereden tijdens het werk, dan is het weer wel een bedrijfsongeval, omdat het onder werktijd gebeurt. Daarnaast zijn alle ongelukken, hoe klein ook, die tijdens het werk gebeuren te betitelen als bedrijfsongeval. Ook als het tijdens de pauze of op een andere locatie dan bij de werkgever plaatsvindt.

Heeft u letsel opgelopen door een fout van een collega? Ook dat is een bedrijfsongeval en dit betekent dat u recht heeft op een letselschade vergoeding.

Aanrijding gehad, wat te doen?

Na een aanrijding is het allerbelangrijkste dat u een schadeformulier invult. Hierin kunt u namelijk de toedracht invullen en een situatieschets tekenen. Vul een schade-aanrijdingsformulier bij voorkeur ter plaatse in en laat deze ook door de persoon die u aangereden heeft ondertekenen. Het aanrijdingsformulier is dan een bewijsmiddel! Let op: vul het schadeformulier ook in als u als fietser aangereden door een auto bent!

Verder adviseren wij u na een aanrijding:

 • maak foto’s van de ongeval locatie
 • vraag getuigen om een verklaring
 • bel de politie bij doorrijden na aanrijding
 • schakel direct een letselschade advocaat in

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar