Laat u gratis adviseren door een letselschade advocaat!
Bent u aangereden en zoekt u hulp in Badhoevedorp?

Letselschade advocaat Badhoevedorp

Een verkeersongeluk of ongeval op het werk heeft zowel persoonlijke als financiële gevolgen. Voor het verhalen van uw letselschade kunt u aanspraak maken op de hulp van een letselschade advocaat in Badhoevedorp. Onze letselschade advocaten helpen u daarbij kosteloos!

Op deze pagina leest u een antwoord op een aantal belangrijke vragen over letselschade:

 • Wat te doen bij een auto ongeluk?
 • Als fietser aangereden door een auto, wat nu?
 • Wat moet je doen bij een ongeval op het werk?
 • Wat te doen bij een hondenbeet?

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Badhoevedorp

Uw letselschade advocaat in Badhoevedorp vindt u in Amsterdam aan de Joop Geesinkweg 901-999 (Amsterdam-Amstel). Maar uw letselschade advocaat in Badhoevedorp komt ook gewoon bij u thuis voor een gratis letselschade advies.

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Amsterdam (Badhoevedorp)? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

Wat te doen bij een auto ongeluk?

Bij een auto ongeluk adviseren wij u altijd een schade aanrijdingsformulier in te vullen. Op een schadeformulier kunt u namelijk een aantal belangrijke zaken invullen:

 • wie is schuldig bij een aanrijding?
 • de gegevens van de persoon die u heeft aangereden
 • het letsel door het ongeluk
 • de materiële schade

Zijn er getuigen van de aanrijding, noteer dan de contactgegevens van deze personen, dit kan van belang zijn bij een discussie over wie schuldig is bij de aanrijding.

Als fietser aangereden door een auto, wat nu?

Fietsers en voetgangers genieten een bijzondere bescherming als ze aangereden worden. Dit valt te lezen in artikel 185 wvw. In dit artikel staat dat een motorvoertuig de schade moet betalen bij een ongeluk tussen een fiets en auto. De bescherming in artikel 185 wvw houdt in dat als een fietser aangereden door een auto wordt, de bestuurder van de auto ook bij eigen schuld van de fietser een schadevergoeding moet betalen.

De hoogte van deze letselschade vergoeding bij eigen schuld is ten minste 50% en kan met gebruikmaking van de billijkheidscorrectie oplopen tot 100%. Deze regeling geldt ook als een voetganger aangereden wordt door een auto of scooter.

Wat moet je doen bij een ongeval op het werk?

Om bij een ongeval op het werk in aanmerking te komen voor een schadevergoeding dient u 2 zaken te bewijzen

 • dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen
 • u door dit arbeidsongeval letsel heeft opgelopen

Vaak staat het voorgaande direct vast en heeft u aan uw bewijsplicht voldaan. Bent u niet direct naar het ziekenhuis of een arts gebracht? Dan adviseren wij u het bedrijfsongeval te melden bij de werkgever of de Arbeidsinspectie. Meldt u het bedrijfsongeval bij uw letselschade advocaat in Badhoevedorp, dan zorgen wij voor melding van het arbeidsongeval.

Wat te doen bij een hondenbeet?

U bent gebeten door een hond, er is dan altijd recht op een schadevergoeding. Zowel de materiële schade als de immateriële schade of smartengeld moet in dit geval vergoed worden. Om voor een letselschade uitkering in aanmerking te komen dient u de hondenbezitter een aansprakelijkstelling brief te sturen. Dit doet uw letselschade advocaat in Amsterdam voor u.

Vraag altijd de contactgegevens van de hondenbezitter, dan weet u zeker dat u een letselschade claim in kunt dienen.

Contact met uw letselschade advocaat in Badhoevedorp

Zoekt u een letselschade advocaat in Badhoevedorp? Neem dan contact op met een van onze letselschade advocaten in Amsterdam. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Een van onze letselschade experts neemt dan nog dezelfde dag contact met u op.

 

mr. Hajar el Haddad

Hajar is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding of bedrijfsongeval.

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam werkt in heel Amsterdam. Zo vindt u bij ons ook een letselschade advocaat in Bos en Lommer of een letselschade advocaat in Slotermeer

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar