Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Badhoevedorp

Woont u in Badhoevedorp in de gemeente Haarlemmermeer en heeft u letselschade aan een ongeval overgehouden? De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten helpen u graag. Onze letselschade advocaat werkt in de gemeente Haarlemmermeer. Of u nu in Badhoevedorp, Hoofddorp, Nieuw- Vennep of een van de vele andere plaatsen woont, Wij verhalen uw letselschade. En dit doen wij kosteloos voor u!

Letselschade advocaat Badhoevedorp

In Badhoevedorp en omstreken zijn meerdere letselschadebureaus actief. Op de meeste van deze letselschadebureaus is geen enkele controle. En dit gaat soms heel erg mis. Ook blijken deze letselschadebureaus niet de vereiste kennis te hebben om uw letselschade goed te verhalen. Bij Brugman Letselschade Advocaten heeft u de garantie dat u wordt bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade advocaat. Onze advocaten zijn lid van de beroepsvereniging van Letselschade advocaten. Daarnaast staat uw letselschade advocaat in Badhoevedorp onder wettelijke verplicht toezicht. Dit geschiedt door de Orde van Advocaten.

Uw letselschade in Badhoevedorp kosteloos verhaald

Helaas kiezen mensen nog altijd voor een letselschadebureau. Dit omdat deze adverteren met kosteloze rechtsbijstand. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken echter ook gewoon kosteloos! Dit op basis van de wet. In de wet is namelijk opgenomen dat u bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke partij recht hebt op kosteloze rechtsbijstand.

Schadevergoeding bij letsel na ongeval

Indien u gewond bent geraakt bij een ongeval, dan heeft u recht op een volledige compensatie van uw schade. Zo worden reiskosten naar uw huisarts in Badhoevedorp en uw medische kosten vergoed. Maar wat als u tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt bent geraakt door het ongeval? Dan is er sprake van inkomensschade. En ook deze schade verhaalt onze letselschade advocaat in Badhoevedorp voor u. Alle als gevolg van het ongeval geleden schade wordt voor u verhaald.

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Badhoevedorp

Wilt u uw letselschade in Badhoevedorp, Hoofddorp of Nieuw Vennep laten verhalen op de aansprakelijke partij? Neemt u dan eens contact op met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag. Bel 0800-278 4626 (gratis) of mail ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade.

Lees ook: Letselschade na verkeerongevalLetselschade na bedrijfsongevalLetselschade Diemen

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar