Lijdt u letselschade na een ongeval of medische fout en wilt u uw letselschade verhalen?
Bel of mail ons voor gratis hulp!

Letselschade

Bent u gewond geraakt bij een ongeval en heeft u aan dit ongeval letsel overgehouden? Laat uw letselschade dan verhalen door een letselschade advocaat. Een letselschade advocaat is een ervaren en deskundige advocaat die al uw schade die u door het letsel lijdt voor u verhaald. Bij Brugman Letselschade Advocaten verhalen wij uw schade als gevolg van letsel na een ongeval zelfs kosteloos voor u!

Heeft u letsel na een ongeval? Bel 0800 278 4626 (gratis) voor een kosteloos adviesgesprek bij u thuis. Onze letsel advocaten werken in heel Nederland. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor het verhalen van uw schade!

Letsel na ongeval

Als u letsel heeft na een ongeval, dan is het belangrijk om getuigen te hebben van het ongeval. Als er politie bij het ongeval aanwezig is geweest, dan wordt er een proces- verbaal van het ongeval opgemaakt. Daar staan ook direct de getuigenverklaringen in. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten vraagt dit proces- verbaal voor u op.

Omdat u letsel heeft als gevolg van het ongeval, is het ook belangrijk dat u onder behandeling komt van een arts. Gaat u niet naar het ziekenhuis? Ga dan in ieder geval naar de huisarts en vertel deze dat u een ongeval heeft gehad. Laat hem u onderzoeken en zijn bevindingen in het huisartsenjournaal schrijven. Dan staat uw letsel goed gedocumenteerd.

Kosteloos verhalen schade door letsel na ongeval

Laat u bij het verhalen van schade door letsel na een ongeval bijstaan door een erkende en gespecialiseerde letselschade advocaat. Deze weet precies hoe hij ervoor moet zorgen dat u al uw letselschade vergoed krijgt. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten zorgen dat de juiste persoon aansprakelijk gesteld wordt en onderhandeld voor u met de verzekeraar van de aansprakelijke partij over uw schade door het letsel.

Contact met Brugman Letselschade Advocaten

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken kosteloos voor u. U maakt voor onze rechtsbijstand dus gegarandeerd geen kosten! Neemt u daarom contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 of mail ons. Wij werken door heel Nederland dus kunnen u altijd helpen.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar