Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval in Enschede?

Letselschade verhalen na een bedrijfsongeval in Enschede

Er is u een ongeval op het werk overkomen en hierbij bent u gewond geraakt. Als u door het letsel ook schade lijdt, dan spreken wij van letselschade. Uw werkgever is gehouden de schade door het u overkomen bedrijfsongeval in Enschede en omstreken te vergoeden. Dit op grond van diverse wetgeving waaronder de Arbeidsomstandighedenwet en artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek. Is er sprake van blijvend letsel of een ziekenhuisopname? Dan moet het de werkgever het bedrijfsongeval melden bij de Inspectie SZW.

Is u een bedrijfsongeval in Enschede overkomen en is de aansprakelijkheid erkend? Dan is er recht op een kosteloze letselschade advocaat. Bij Brugman Letselschade Advocaten Enschede in Enschede helpen wij u graag. Onze letselschade advocaten zijn ervaren en deskundig op het gebied van het verhalen van letselschade. Bel voor een kosteloos adviesgesprek of het het verhalen van uw letselschade bij werkgeversaansprakelijkheid 0800 2784626 (gratis) of stuur ons een mailbericht. Wij helpen u graag!

Bel voor kosteloze hulp na een bedrijfsongeval in Enschede 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Een bedrijfsongeval in Enschede melden

Als u betrokken bent geraakt bij een bedrijfsongeval in Enschede, dan ligt de bewijslast hiervan in beginsel op u. U dient te bewijzen dat u onder werktijd een bedrijfsongeval in Enschede is overkomen en dat u als gevolg hiervan letsel heeft opgelopen. Dit kan door een defecte machine, een heftruckongeval of een bouwongeval. Dit ongeval kunt u melden bij uw werkgever in Enschede en omstreken. Is er sprake van blijvend letsel of bent u in het ziekenhuis opgenomen door het bedrijfsongeval in Enschede, dan is de werkgever verplicht tot het melden van het bedrijfsongeval.

Nadat u het bedrijfsongeval in Enschede gemeld heeft en vast staat dat u een arbeidsongeval met letsel is overkomen, ligt de verdere bewijslast bij de werkgever. Deze dient namelijk te bewijzen dat er aan de zorgplicht van de werkgever voldaan is. Dit houdt in dat hij moet bewijzen dat:

✅ De gebruikte machine of heftruck veilig was
✅ U voldoende schriftelijke instructies heeft gekregen
✅ De werkplek veilig was op het moment van het bedrijfsongeval in Enschede
✅ Het toezicht op het werk voldoende was

De zorgplicht van de werkgever is zo zwaar dat er in de meeste gevallen sprake is van werkgeversaansprakelijkheid. De werkgever is dan verplicht uw letselschade te vergoeden. Meestal is de werkgever verzekerd tegen aansprakelijkheid. Uw letselschade wordt dan vergoed door een letselschade verzekeraar.

letselschade verhalen na een bedrijfsongeval in Enschede

Zodra de aansprakelijkheid een gegeven is, dient de schade begroot te worden. Vaak is er bij een bedrijfsongeval sprake van dermate ernstig letsel dat er arbeidsongeschiktheid is. Uw salaris wordt dan direct of na maximaal 1 jaar nog maar deels uitbetaald. En wellicht wordt een 13e maand, bonus of onregelmatigheidstoeslag niet doorbetaald door uw werkgever. Er is dan sprake van inkomensschade.

Letselschade bestaat niet alleen uit inkomensschade, maar ook uit medische kosten, kosten voor huishoudelijke hulp (ook mantelzorg) en kosten omdat u onderhoud niet meer zelf kunt uitvoeren. Al deze schadeposten worden door uw letselschade advocaat in Enschede in een schadestaat geplaatst.

Wilt u weten op welke letselschade vergoeding u recht heeft? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur uw letselschade advocaat een mailbericht. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Brugman Letselschade Advocaten, uw letselschade specialist in Enschede

Bij letselschade verzekeraars wordt uw letselschade claim behandeld door een ervaren en deskundige letselschade jurist. Daarom is het belangrijk dat u zelf ook een letselschade specialist in de arm neemt. Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn wij gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval. Wij werken uitsluitend voor slachtoffers en weten precies hoe uw letselschade maximaal verhaald kan worden.

Onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten en Nederlandse orde van Advocaten. Wij dragen ook de keurmerken van deze organisaties. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een erkende, gespecialiseerde en betrouwbare partij.

Onze letselschade advocaten in Enschede werken in de hele regio/ Dus ook voor een letselschade advocaat in Oldenzaal kunt u kosteloos bij ons terecht.

Jet Huisman, letselschade jurist bij Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar