Zoekt u in Heerlen een letselschade advocaat?
Neem contact op met onze ervaren letselschade advocaten!

Letselschade advocaat Heerlen

U zoekt een letselschade advocaat in Heerlen. Bij Brugman Letselschade Advocaten bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze letselschade specialisten hebben geruime ervaring in het verhalen van letselschade, bijvoorbeeld na een verkeersongeval of een bedrijfsongeval. En u wordt altijd geholpen door een letselschade advocaat. Zo weet u zeker dat u de best mogelijke rechtsbijstand krijgt.

Wij geloven in een persoonlijk aanpak van uw letselschade dossier. Daarom bespreken wij uw letselschadeclaim gewoon bij u thuis en heeft u altijd een aanspreekpunt. Dat is wel zo fijn als u een ongeval is overkomen.

Kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Heerlen

Als u betrokken bent geraakt bij een auto ongeluk of als u als fietser aangereden bent, dan heeft u recht op een kosteloze letselschade advocaat. De veroorzaker van het verkeersongeval is verplicht uw letselschade te betalen, maar ook de kosten van rechtsbijstand. En bij een bedrijfsongeval betaalt de letselschade verzekering van uw werkgever de advocaat kosten.

Onze advocaten zijn geen no cure no pay advocaten en u bent dus geen percentage van uw schade aan ons verschuldigd. Wij werken gegarandeerd kosteloos voor u!

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Heerlen? Neem dan nu contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Icon

Ik ben aangereden, wat te doen?

Als u bent aangereden en een ander is hiervoor verantwoordelijk, dan wilt u uiteraard uw schade verhalen. Hiervoor dient u een aansprakelijkstelling te sturen. Bij een verkeerongeluk hoeft u hierbij niet de bestuurder of bezitter van de auto aan te spreken. U kunt direct de letselschadeverzekeraar van de tegenpartij aanspreken. Dit staat in de Wet op de aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen.

U kunt dus bij een fietsongeval met een auto of scooter, een kettingbotsing of een ander verkeersongeval uw letselschade claim bij de verzekeraar indienen. De enige voorwaarde is dat u bent aangereden door een motorvoertuig.

Bent u aangereden? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Heerlen op. Wij helpen u graag en zorgen dat uw letselschade voortvarend en maximaal vergoed wordt. Ook vragen wij een voorschot op de letselschade vergoeding voor u aan zodat u de reeds gemaakte kosten kunt betalen. Onze letselschade advocaten zorgen ervoor dat u schadeloos gesteld wordt terwijl u zicht bezighoudt met uw herstel.

Icon

Een bedrijfsongeval met letselschade

Uit cijfers van de Inspectie SZW blijkt dat in 2019 het aantal gemelde arbeidsongevallen is gestegen naar 4474. In 2018 ging het nog om van 4368 meldingen van bedrijfsongevallen met zwaar letsel.
Als u een bedrijfsongeval is overkomen, dan is de werkgever onder omstandigheden aansprakelijk. Dit is het geval indien:

 • Gereedschappen of machines niet in orde zijn
 • U niet voldoende (schriftelijke) instructies heeft gekregen
 • De werkplek niet veilig is
 • Er niet voldoende toezicht was.

Als letselschade slachtoffer hoeft u alleen te bewijzen dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen en dat u hierbij gewond bent geraakt. De werkgever moet vervolgens aantonen dat zij aan haar zorgplicht heeft voldaan. In de praktijk blijkt dat werkgevers bijna nooit onder de werkgeversaansprakelijkheid uitkomen. Daarom krijgt u meestal uw letselschade volledig vergoed.

De meeste werkgevers zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. Wij verhalen uw letselschade dan ook direct op de letselschade verzekeraar.

Bij een bedrijfsongeval wordt vaak zwaar letsel opgelopen. Het gaat dan bijvoorbeeld om crush letsel, een tibia plateau fractuur of ander letsel dat voor veel klachten en beperkingen zorgt. Soms is er zelfs sprake van langdurig of zelfs blijven letsel. Het is dan ook belangrijk dat u zich bij een arbeidsongeval laat bijstaan door een letselschade specialist.

Icon

Kosteloze rechtsbijstand

Uw letselschade advocaat in Heerlen helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade door een bedrijfsongeval, verkeersongeval of bijvoorbeeld een hondenbeet. Wij helpen u altijd 100% kosteloos. Geen no cure no pay of kleine lettertjes, gegarandeerd kosteloos!

 

Brugman Letselschade Advocaten in Heerlen helpt u in de hele regio Heerlen. Dus ook voor een letselschade advocaat in Maastricht of een letselschade advocaat in Kerkrade kunt u kosteloos bij onze letselschade advocaten terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar