Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Maastricht?
Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Maastricht

Als u letselschade lijdt als gevolg van een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan wilt u deze schade uiteraard verhalen. Uw letselschade advocaat in Maastricht helpt u graag. Hij of zij stelt de tegenpartij aansprakelijk en verhaalt alle schade, zowel de materiële schade als het smartengeld.

Bij Brugman Letselschade Advocaten verhalen wij uw letselschade vergoeding gratis. De kosten verhalen wij samen met uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Letselschade advocaat in Maastricht nodig? Neem contact met ons op!

Wilt u in Maastricht en omstreken uw letselschade verhalen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

De letselschade advocaten van ons kantoor hebben allen geruime ervaring in het verhalen van letselschade. Daarnaast zijn de meeste advocaten lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. En alle letselschade specialisten zijn lid van de Orde van Advocaten!

Icon

Wanneer recht op een letselschade vergoeding?

Als een ander een ongeval veroorzaakt, bijvoorbeeld bij een kop staart botsing of bij een bedrijfsongeval, dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Alle kosten en bijvoorbeeld een inkomstenderving moeten vergoed worden.

Ook bij een eenzijdig ongeval of bij een eigen verkeerfout kan het zijn dat u uw letselschade claimen kan. Dit is mogelijk in de volgende gevallen:

 1. U bent als inzittende of opzittende betrokken bij een tweezijding of eenzijdig ongeval.
 2. Bij een eenzijdig ongeval op basis van de SVI- verzekering.
 3. Als u als fietser aangereden bent.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat in Maastricht. Wij geven u vrijblijvend een letselschade advies en verhalen indien gewenst uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Icon

Wat is letselschade?

Wat is letselschade? is een veel gestelde vraag. Bent u gewond geraakt bij een ongeval of ervaart u klachten, zoals whiplashklachten? Dan lijdt u schade. Het kan dan gaan om kosten die u maakt, bijvoorbeeld medische kosten. Maar ook kunt u inkomsten verliezen door arbeidsongeschiktheid. In dit geval spreken wij van letselschade, de schade is immers het gevolg van het letsel.

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Beide maken deel uit van uw letselschade vergoeding.

Ik ben betrokken bij een ongeval, wat nu?

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Dan is het zaak dat u bewijs verzameld. Zijn er getuigen, vraag dan de contactgegevens van deze personen. Vult daarnaast bij een aanrijding altijd een schadeformulier in of bel de politie. U voorkomt hiermee discussie met de tegenpartij of de letselschade verzekeraar.

Indien u een bedrijfsongeval is overkomen, dan moet u bewijzen dat u tijdens het werk letsel heeft opgelopen. Vaak is dit overduidelijk omdat u naar het ziekenhuis wordt gebracht. Is dit niet het geval? Meldt het bedrijfsongeval dan altijd bij uw leidinggevende en schrijf contactgegevens van getuigen op.

Contact met uw letselschade advocaat in Maastricht

Wij helpen u in Maastricht uiteraard graag na een ongeval. Is u daarom een verkeersongeval of bedrijfsongeval overkomen? Bent u door een hond gebeten of gevallen over een losliggende stoeptegel? Wat er ook is gebeurd, onze letselschade advocaat in Maastricht helpt u graag en altijd 100% kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar