Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.

Vraag het één van onze Experts

Letselschade advocaat Hoogkarspel

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Hoogkarspel? De letselschade specialisten van advocatenkantoor Brugman in Wognum helpen u graag. Dit doen wij in de regel kosteloos voor u! Wij zijn gespecialiseerd in het verhalen van schade als gevolg van een ongeval. Onze advocaten komen graag bij u thuis in Hoogkarpsel. Uw letselschade advocaat praat met u over de gevolgen van het ongeval en gaat direct voor u aan het werk.

Is u een verkeersongeval of bedrijfsongeval overkomen? Bent u het slachtoffer van een medische fout in het Westfries Gasthuis? Neem dan contact met ons op via 0229 507903 of per mail. Wij helpen u graag!

Letselschade advocaat Hoogkarspel

.
Als u gewond bent geraakt bij een ongeval en iemand anders is daarvoor aansprakelijk, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Ook uw rechtsbijstand van onze letselschade advocaat valt onder uw schade. Onze kosten worden dus door de verzekeraar van de aansprakelijke partij verhaald. Dat is wel zo prettig voor u.

Ons kantoor is gevestigd in de nabijheid van Bovenkarspel. U vindt het in Wognum, op het terrein van het gemeentehuis van Medemblik. Uw letselschade advocaat zit dus dicht bij u thuis in Bovenkarspel. Maar wij begrijpen dat u na een ongeval liever heeft dat onze advocaat bij u thuis in Hoogkarspel komt. Daarom komt uw letselschade advocaat bij u thuis voor het intakegesprek!

Materiële schade en smartgengeld

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Immateriële schade kennen wij beter als smartengeld. Het is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u lijdt als gevolg van het ongeval. Als u gewond bent geraakt bij een ongeval, dan heeft u altijd recht op een bedrag aan smartengeld.

Materiële schade is bijvoorbeeld het eigen risico van de zorgverzekering die u moet betalen door het ongeval. Maar ook andere medische kosten en reiskosten zijn materiële schade die voor vergoeding in aanmerking komen. Bent u arbeidsongeschikt door het ongeval of hebben anderen uw huishouden overgenomen sinds het ongeval? Ook inkomensschade of schade in het huishouden kunnen als materiële schade verhaald worden op de aansprakelijke partij.

Kosteloze rechtsbijstand

Veel mensen denken dat een letselschade advocaat veel geld kost. Niks is echter minder waar. Een letselschade advocaat kost u geen geld, maar levert juist geld op! Onze kosten worden namelijk na aansprakelijkheid betaalt door de aansprakelijke partij. Daarnaast zijn onze letselschade advocaten echte specialisten in het verhalen van letselschade. Zij beschikken over kennis die letselschade bureaus is West-Friesland niet hebben. Daardoor is uw schadevergoeding bij ons vaak hoger dan bij een letselschade bureau!

Contact

Woont u in Bovenkarspel of omgeving en hebt u schade als gevolg van een ongeval? Wij staan voor u klaar. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.45 uur op telefoonnummer: 0229507903 of per mail. Uw mail wordt nog dezelfde dag beantwoord.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar