Onze letselschade advocaten in Landsmeer helpen u!
Wilt u gratis rechtsbijstand bij uw letselschade claim?

Letselschade advocaat Landsmeer

Bent u het slachtoffer van een ongeval? Dan heeft u misschien recht op een schadevergoeding. Uw Letselschade advocaat in Landsmeer van Brugman Letselschade Advocaten adviseert u graag over uw rechten. Dit doen wij kosteloos, net als het claimen van een schadevergoeding na een aanrijding van achteren of bedrijfsongeval.

Op deze pagina vindt u een antwoord op onderstaande vragen. Zit uw antwoordt er niet bij of wilt u gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Landsmeer? Neem dan contact met ons op! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Wij beantwoorden voor u de volgende vragen:

 • wat is letselschade?
 • wat doet een letselschade advocaat?
 • wanneer een letselschade advocaat inschakelen?
 • wat kost een letselschade advocaat? (spoiler: het kost u niks!)

Brugman Letselschade advocaten Landsmeer

Brugman Letselschade advocaten Landsmeer is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een ongeval of hondenbeet. Ontmoet ons team en laat ons u helpen bij het claimen van uw letselschade.

Alle letselschade specialisten hebben rechten gestudeerd aan de Universiteit en hebben jarenlange ervaring in het verhalen van een schadevergoeding. U bent bij ons dus aan het juiste adres als u letsel aan een ongeluk heeft overgehouden.

Wat is letselschade?

Als iemand bij een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet verwondingen of klachten oploopt en door de beperkingen hiervan schade lijdt, dan wordt deze schade letselschade genoemd. Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Immateriële schade noemen we ook wel smartengeld. Dit is een schadevergoeding voor alle schade die we niet op geld kunnen waarderen zoals pijn, verdriet, leed en verlies van levensvreugde.

Veel voorkomende soorten materiële schade is:

 • inkomensschade
 • pensioenschade
 • medische kosten
 • reiskosten
 • hulp in het huishouden
 • een studievertraging

Wat doet een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat u volledig schadeloos wordt gesteld. De tegenpartij is meestal verzekerd. Letselschade verzekeraars worden bijgestaan door een letselschade jurist met veel kennis van schadeclaims. Deze letselschade jurist zal proberen de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden.

Onze letselschade advocaten discussiëren en onderhandelen met de letselschade jurist met de verzekeraar en zorgen ervoor dat u een eerlijke letselschade vergoeding ontvangt. Naast onderhandelen stelt een letselschade advocaat een aansprakelijkstelling op, regelt een voorschot op de letselschade en zorgt dat de medisch adviseur adviseert over de aard en ernst van het letsel.

Wanneer een letselschade advocaat inschakelen?

Schakel een letselschade advocaat zo snel mogelijk na het ongeluk in. Wij kunnen dan direct actie ondernemen en de tegenpartij aansprakelijk stellen en om een voorschot op uw letselschade vragen. U hoeft dan niks voor te schieten.

Wacht u te lang met het inschakelen van een letselschade advocaat, dan kan dit uw letselschade claim schaden. Er kan dan bewijs verloren zijn gegaan of getuigen weten zich het ongeluk niet meer te herinneren. Schakelt u ons daarom zo snel mogelijk na een aanrijding of bedrijfsongeval in.

Wat kost een letselschade advocaat?

De rechtsbijstand van een letselschade advocaat is voor u gratis in de volgende gevallen:

 • Er is iemand aansprakelijk voor uw schade
 • U kunt een beroep doen op een svi verzekering

Dit komt er op neer dat u in bijna alle gevallen aanspraak kan maken op gratis rechtsbijstand bij letselschade claimen na een ongeluk.

Gratis hulp van een letselschade advocaat

Lijdt u letselschade als gevolg van een motorongeluk, auto ongeluk of bent u betrokken geraakt bij een fietsongeluk? Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos! Bel voor gratis juridische bijstand gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Jet Huisman, letselschade jurist bij Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar