Onze letselschade advocaten helpen u graag en kosteloos!
Zoekt u een letselschade advocaat bij u in de buurt?

Letselschade advocaat Nieuw-Vennep

Wanneer u een ongeluk overkomt, dan wilt u uiteraard onderzoeken of u hiervoor een schadevergoeding kunt ontvangen. U maakt na een aanrijding of ander ongeluk immers kosten. Maar misschien bent u zelfs arbeidsongeschikt geraakt. Er is dan sprake van letselschade. Een letselschade advocaat bij u in Nieuw Vennep helpt u bij het claimen van deze letselschade.

Bij het claimen van letselschade komt nogal wat kijken. Er dient onderzocht te worden wie aansprakelijk is. Bij een achterop aanrijding is dit vrij eenvoudig. Op grond van het Reglement Verkeersregels en verkeerstegens is dit de automobilist die achterop is gereden. Maar soms is het niet duidelijk of er wel aansprakelijkheid is. Want is een werkgever altijd aansprakelijk bij een bedrijfsongeval? Een letselschade advocaat kan u hierbij van dienst zijn.

Wat kost een letselschade advocaat in Nieuw Vennep?

Onze letselschade advocaten gaan graag voor u aan het werk. Vaak wordt gedacht dat dit veel geld kost. Daarom kiezen mensen vaak voor een letselschade bureau. Kiest men voor een advocaat, dan wordt gezocht naar een no cure no pay advocaat. Hoe begrijpelijk dit ook is, bij letselschade na een auto ongeluk of ongeval op het werk is dit niet nodig. Net als bij een hondenbeet wordt uw letselschade namelijk vergoed door de aansprakelijke partij. Er is dus altijd recht op gratis juridische hulp bij letselschade.

De enige voorwaarde is dat er een aansprakelijke partij is. Doet u een beroep op de schade-inzittendenverzekering (svi), bijvoorbeeld bij een eenzijdig ongeluk in het verkeer of bij het zelf veroorzaken van een kop-staart botsing? Ook dan worden de advocaatkosten bij de meeste verzekeraars vergoed.

Wilt u gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Nieuw Vennep? Neem dan contact met ons op. bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Nieuw Vennep?

Bij ons werken letselschade advocaten in heel Noord-Holland, van een letselschade advocaat in Haarlem, tot een letselschade advocaat in Leiden en Amsterdam. Voor een letselschade advocaat in Nieuw Vennep kunt u dus in de buurt bij ons terecht. Maar u hoeft niet naar ons toe te komen, wij komen gewoon bij u thuis! Samen bespreken wij wat u is overkomen en beantwoorden wij al uw vragen. Daarnaast maken wij een plan van aanpak met als doel uw letselschade voortvarend te verhalen.

Wat valt onder letselschade?

Onder letselschade vallen ten eerste alle kosten die u maakt na een aanrijding, arbeidsongeval of hondenbeet:

 • medische kosten
 • reiskosten
 • kosten voor hulp in het huishouden
 • uitbesteden onderhoud aan huis en tuin
 • extra kinderopvang
 • reparatiekosten auto of fiets

Is er sprake van arbeidsongeschiktheid door het ongeluk? Ook dit valt onder letselschade, evenals pensioenschade en schade door een studievertraging. Vraag een gratis letselschade advies aan bij uw letselschade advocaat in Nieuw Vennep en hoor waar u recht op heeft bij letselschade.

Letselschade vergoeding claimen

Wilt u een letselschade claimen? Onze letselschade advocaat in Nieuw Vennep staat voor u klaar. Uw letselschade vergoeding claimen doen wij altijd 100% kosteloos. U maakt dus nooit kosten voor onze rechtsbijstand. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in voor het gratis claimen van een letselschade vergoeding.

Letselschade advocaat mr. Gertjan Pranger

Gertjan Pranger, letselschade advocaat

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar