Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Haarlem

Bent u gewond geraakt bij een ongeluk in Haarlem of heeft u klachten aan een ongeval overgehouden? De kans is dan groot dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. Onze letselschade advocaten helpen u graag bij uw letselschadeclaim. In de meeste gevallen kost u dit niks. Net als uw letselschade worden de advocaat kosten op de aansprakelijke partij of de SVI- verzekeraar verhaald.

Wilt u dat een letselschade advocaat in Haarlem uw schade na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet gratis verhaald op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. Bel 00 278 4626 (gratis) of klik hier en vul uw gegevens in en beschrijf wat u is overkomen. U letselschade advocaat in Haarlem neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Icon

Wat doet een letselschade advocaat in Haarlem voor u?

Onze letselschade advocaten in Haarlem nemen alle zorgen na een ongeluk voor u uit handen. Wij zorgen dat:

✅ de tegenpartij aansprakelijk gesteld wordt
✅ er een overzicht van uw schadeposten opgesteld wordt
✅ de verzekeraar een voorschot betaald
✅ een medisch adviseur uw letsel inventariseert
✅ u terecht kunt bij de beste specialisten
✅ uw geleden schade en toekomstige schade vergoed wordt
✅ de hulp wordt ingeschakeld van de beste en meest ervaren letselschade advocaten in Haarlem

Samen met u bespreekt uw letselschade advocaat in Haarlem de gevolgen die het ongeval voor u met zich meebrengen. Dit gesprek vindt gewoon bij u in Haarlem plaats. Maar uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor.

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en volledig kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Verkeersongeluk Haarlem

In Haarlem en omstreken zijn gevaarlijke wegen, bijna iedere dag gebeurd er dan ook wel een verkeerongeluk in Haarlem. Daarbij kan het gaan om een auto-ongeluk, een fietsongeluk of een scooterongeluk. Maar ook kunt u als voetganger aangereden worden. In de meeste gevallen heeft u hierbij recht op een schadevergoeding. Uiteraard als u aangereden wordt, maar ook als u zelf een verkeersfout maakt.

Bent u in de auto aangereden, op de scooter aangereden of als fietser aangereden en lijdt u hierdoor schade? Dan komt deze schade voor vergoeding in aanmerking. Dit geldt uiteraard ook als u als voetganger aangereden wordt. Ook als u inzittende bent of achterop de scooter of motor zit ontvangt u altijd uw schade vergoed. En maakt u zelf een verkeersfout, dan kunt u een letselschade claim indienen bij de schade-inzittendenverzekering.

Fietsers en voetgangers worden extra beschermd door de wet. Wordt u als fietser aangereden, dan is natuurlijk recht op een schadevergoeding. Maar ook bij een eigen fout ontvangt u altijd ten minste 50% van uw schade vergoed. De toedracht van het fietsongeluk maakt hierbij niet uit. En als u als voetganger aangereden wordt ontvangt u ook altijd uw schade vergoed, voor ten minste 50%. Dit kan oplopen tot 100% op grond van de billijkheidscorrectie.

Is uw kind tot 14 jaar aangereden door een auto of scooter? Dan wordt altijd de volledige schade vergoed.

Icon

Bedrijfsongeval Haarlem

Bij een bedrijfsongeval gaat het vaak om ernstig letsel. In de praktijk zien wij veel hersenletsel, amputaties, nekklachten en zelfs dwarslaesies. Dit letsel zorgt veelal voor een hoge letselschade. Dan is het goed om te weten dat de werkgever in veruit de meeste gevallen aansprakelijk is voor uw schade.

Op u als medewerker rust de bewijslast dat u tijdens het werk een bedrijfsongeval is overkomen en u hieraan letsel heeft overgehouden. Het is vervolgens aan de werkgever om aan te tonen dat hij aan zijn zware zorgplicht uit de wet heeft voldaan. Deze zorgplicht houdt in dat de werkgever er alles aan gedaan heeft om een ongeval te voorkomen. In bijna alle gevallen slaagt de werkgever hier niet in. U ontvangt dan een letselschadevergoeding.

Is u op het werk een ongeval overkomen? Uw letselschade advocaat in Haarlem helpt u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in, wij helpen u graag.

Icon

Schadeposten bij letselschade

Letselschade bestaat uit materiële schadeposten en immateriële schadeposten. Dit zijn de meest voorkomende materiële schadeposten:

✅ Inkomensschade bij arbeidsongeschiktheid
✅ Medische kosten
✅ Reiskosten
✅ (Extra) kinderopvang
✅ Mantelzorg
Huishoudelijke hulp
✅ Verzorgingskosten en verpleegkosten
Onderhoudskosten huis & tuin

Naast materiële schadeposten is er recht op smartengeld. Over smartengeld leest u hier meer.

Contact met uw letselschade advocaat in Haarlem

Is u een ongeluk overkomen en houdt u hieraan letsel over of heeft u klachten? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Haarlem. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar