Lijdt u letselschade in Haarlem door een ongeval?
Vraag onze gespecialiseerde advocaten om kosteloos advies!

Letselschade advocaat Haarlem

Bent u gewond geraakt bij een aanrijding of heeft u klachten aan een bedrijfsongeval overgehouden? De kans is dan groot dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. Onze letselschade advocaten helpen u graag bij uw letselschadeclaim. In alle gevallen kost u dit niks. Net als uw letselschade worden de advocaat kosten op de aansprakelijke partij of de SVI- verzekeraar verhaald.

Wilt u dat een letselschade advocaat in Haarlem uw schade na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet gratis verhaald op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. Bel 00 278 4626 (gratis) of klik hier en vul uw gegevens in en beschrijf wat u is overkomen. U letselschade advocaat in Haarlem van Brugman Letselschade Advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat doet een letselschade advocaat in Haarlem voor mij?

Onze letselschade advocaten in Haarlem nemen alle zorgen na een ongeluk voor u uit handen. Wij zorgen dat:

✅ de tegenpartij aansprakelijk gesteld wordt
✅ er een overzicht van uw schadeposten opgesteld wordt
✅ de verzekeraar een voorschot betaalt
✅ een medisch adviseur uw letsel inventariseert
✅ u terecht kunt bij de beste medisch specialisten
✅ uw geleden schade en toekomstige schade vergoed wordt
✅ de hulp wordt ingeschakeld van de beste en meest ervaren letselschade advocaten in Haarlem

Samen met u bespreekt uw letselschade advocaat de gevolgen die het ongeval voor u met zich meebrengen. Dit gesprek vindt gewoon bij u thuis in Haarlem plaats. Maar uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor.

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren en deskundige en ervaren letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en volledig kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Wat te doen na een aanrijding in Haarlem?

Bijna iedere dag gebeurt er wel een aanrijding in Haarlem. Daarbij kan het gaan om een auto-ongeluk, een fietsongeluk of een scooterongeluk. Maar ook kunt u als voetganger aangereden worden. In de meeste gevallen heeft u hierbij recht op een schadevergoeding. Uiteraard als u aangereden wordt, maar ook als u zelf een verkeersfout maakt.

U hoeft na een aanrijding in Haarlem niks te doen, dat doen wij voor u! Een van onze letselschade advocaten komt bij u thuis om te praten over wat er is gebeurd en stelt de tegenpartij aansprakelijk. Wij regelen direct een voorschot op uw letselschade en zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld!

Wie is aansprakelijk bij een aanrijding?

Bent u in de auto van achteren aangereden, op de scooter aangereden of als fietser aangereden en lijdt u hierdoor schade? Dan komt deze schade voor vergoeding in aanmerking. Dit geldt uiteraard ook als u als voetganger aangereden wordt. Of als u inzittende bent of achterop de scooter of motor zit, ook dan ontvangt u altijd uw letselschade vergoed. En maakt u zelf een verkeersfout, bijvoorbeeld een achterop aanrijding? Dan kunt u een letselschade claim indienen bij de schade-inzittendenverzekering.

Bij een aanrijding van achteren kan het gaan om een kop-staart botsing of een kettingbotsing. Bij de eerste variant zijn 2 motorvoertuigen betrokken. Bij de tweede variant zijn drie of meer voertuigen betrokken. In artikel  5 van de Wegenverkeerswet is opgenomen dat voertuigen voldoende afstand moeten houden en geen gevaar op de weg mogen creëren. Is er geen voldoende afstand gehouden, dan is de achterop rijdende auto dus aansprakelijk voor de schade. Remt het voorste voertuig abrupt zonder noodzaak? Dan is dit voertuig verplicht de letselschade claim te betalen.

De hoofdregel is dus: het voertuig dat achterop rijdt is aansprakelijk, behoudens uitzonderingsgevallen.

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

Chiraaze Moustaïne
Letselschade advocaat

Chiraaze is als letselschade advocaat werkzaam. Chiraaze staat voor rechtvaardigheid. Zij zet zich in om de scheve verhouding tussen het slachtoffer en de verzekeraar in balans te brengen

Contact

Als fietser of voetganger aangereden

Fietsers en voetgangers worden extra beschermd door de wet. Wordt u als fietser aangereden, dan is natuurlijk recht op een schadevergoeding. Maar ook bij een eigen fout ontvangt u altijd ten minste 50% van uw schade vergoed. De toedracht van het fietsongeluk maakt hierbij niet uit. En als u als voetganger aangereden wordt ontvangt u ook altijd uw schade vergoed, voor ten minste 50%. Dit kan oplopen tot 100% op grond van de billijkheidscorrectie.

Is uw kind tot 14 jaar aangereden door een auto of scooter? Dan wordt altijd de volledige letselschade vergoed door de verzekeraar van het motorvoertuig dat uw kind heeft aangereden.

Bedrijfsongeval in Haarlem, waar heb ik recht op?

Bij een bedrijfsongeval gaat het vaak om ernstig letsel. In de praktijk zien wij veel hersenletsel, botbreuken, amputaties, nekklachten en zelfs dwarslaesies. Dit letsel zorgt veelal voor een hoge letselschade. Dan is het goed om te weten dat de werkgever in veruit de meeste gevallen aansprakelijk is voor uw schade.

Op u als medewerker rust de bewijslast dat u tijdens het werk een bedrijfsongeval is overkomen en u hieraan letsel heeft overgehouden. Het is vervolgens aan de werkgever om aan te tonen dat hij aan zijn zware zorgplicht uit de wet heeft voldaan. Deze zorgplicht houdt in dat de werkgever er alles aan gedaan heeft om een ongeval te voorkomen. In bijna alle gevallen slaagt de werkgever hier niet in. U ontvangt dan een letselschadevergoeding.

Is u op het werk een ongeval overkomen? Uw letselschade advocaat in Haarlem helpt u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in, wij helpen u graag.

Bedrijfsongeval melden

Als u een bedrijfsongeval is overkomen, dan is het belangrijk om het bedrijfsongeval zo snel mogelijk te melden bij uw werkgever. Daarnaast adviseren wij u om:

 • contactgegevens van getuigen te noteren
 • uw letsel bij een arts te laten beoordelen
 • een letselschade advocaat van ons kantoor in te schakelen

In sommige gevallen moet een werkgever een bedrijfsongeval melden. Het bedrijfsongeval melden moet bij de Arbeidsinspectie en in de volgende gevallen:

Letselschade claimen na een bedrijfsongeval

Bent u gewond geraakt bij het bedrijfsongeval en lijdt u hierdoor schade? Dan is er sprake van letselschade. U kunt deze letselschade claimen op de werkgever die hiervoor in de meeste gevallen verzekerd is. Wilt u uw letselschade claimen? Onze letselschade advocaten in Haarlem en omstreken helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Ook voor een vrijblijvend letselschade advies.

Ik ben gebeten door een hond, wat nu?

Bent u gebeten door een hond? Dan is het goed om te weten dat de bezitter van een hond aansprakelijk is voor uw letselschade. Dit staat in artikel 6:179 BW (Burgerlijk Wetboek). Hierin staat dat de bezitter van een dier de schade moet vergoeden die het dier toebrengt aan zaken en personen.

Als u gebeten bent door een hond en de letselschade door de hondenbeet wilt verhalen, dan is het goed om de volgende stappen te ondernemen:

 • schrijf naam, adres en telefoonnummer van de hondenbezitter op. Neem geen genoegen met alleen een telefoonnummer!
 • zijn er getuigen? Schrijf ook de gegevens van deze getuigen op!
 • maak foto’s van de hond en het letsel
 • ga direct naar een arts. U kunt bij een hondenbeet een tetanusinfectie oplopen.
 • Bel een letselschade advocaat van ons kantoor.

Nadat u ons gebeld heeft, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij stellen de hondenbezitter aansprakelijk voor de gevolgen van de hondenbeet. Letselschade door een hondenbeet valt onder de WA- verzekering van de hondenbezitter, uw letselschadevergoeding ontvangt u direct van deze verzekeraar.

Schadeposten bij letselschade

Letselschade bestaat uit materiële schadeposten en immateriële schadeposten. Dit zijn de meest voorkomende materiële schadeposten:

✅ Inkomensschade bij arbeidsongeschiktheid
✅ Medische kosten
✅ Reiskosten
✅ (Extra) kinderopvang
✅ Mantelzorg
Huishoudelijke hulp
✅ Verzorgingskosten en verpleegkosten
Onderhoudskosten huis & tuin

Naast materiële schadeposten is er recht op smartengeld. Over smartengeld leest u hier meer.

Contact met uw letselschade advocaat in Haarlem

Is u een ongeluk overkomen en houdt u hieraan letsel over of heeft u klachten? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Haarlem. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar