Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Purmerend?

Letselschade? Uw letselschade advocaat in Purmerend helpt!

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Purmerend. Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Ons kantoor is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of letsel door een hondenbeet. Tijdens een kosteloos letselschade advies bespreken wij met u wat u is overkomen en gaan wij direct voor u aan de slag. Wij stellen een aansprakelijkstelling op, regelen een voorschot en gaan uw letselschade berekenen. Uw letselschade advocaat in Purmerend zorgt ervoor dat u volledig schadeloos wordt gesteld na een ongeluk.

Wij helpen u altijd 100% gratis bij het verhalen van uw letselschade. Over eventuele kosten hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Wij claimen de kosten van rechtsbijstand bij de aansprakelijke persoon en het verhaalrisico van onze kosten ligt bij ons!

Wilt u een maximale schadevergoeding na een auto ongeluk, een fietsongeluk of een bedrijfsongeval? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Purmerend op: 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Waar vind ik een letselschade advocaat in Purmerend?

In Purmerend zelf is geen letselschade advocaat gevestigd. Brugman Letselschade Advocaten is gevestigd in Hoorn (NH), Wognum, Amsterdam en Alkmaar. Hier vindt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat. U hoeft echter niet naar een van onze afspraaklocaties te komen. Uw letselschade advocaat in Purmerend van ons kantoor komt gewoon bij u thuis voor een intakegesprek en letselschade advies.

Wat doet een een letselschade advocaat voor mij?

Een letselschade advocaat in Purmerend helpt u vanaf het moment van het ongeval tot het moment uw letselschade maximaal vergoed is. Dit houdt in dat uw letselschade specialist in Purmerend:

 • een aansprakelijkstelling opstelt;
 • regelt dat u direct een voorschot op uw schade ontvangt;
 • zorgt dat uw letselschade in kaart wordt gebracht;
 • een letselschade berekening opstelt;
 • onderhandelt met de tegenpartij;
 • zorgt dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Alle motorvoertuigen in Nederland zoals auto’s, scooters en vrachtauto’s zijn verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Werkgevers zijn meestal verzekerd tegen werkgeversaansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval. Aansprakelijkheid voor een hondenbeet valt onder de AVP verzekering van de hondenbezitter. Dit betekent dat u bij een letselschade claim veelal een ervaren en deskundige letselschade jurist van een grote verzekeraar tegenover u heeft. Waarschijnlijk heeft u zelf geen of weinig ervaring met de behandeling van een letselschadeclaim. Dan is het verstandig om een letselschade advocaat in de arm te nemen.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpt uw letselschade advocaat in Purmerend u ook nog eens volledig kosteloos. Zo kunt u zich richten op uw revalidatie terwijl voor u uw letselschade claimen.

Welke schadeposten worden er vergoed na een ongeval?

Letselschade is veelomvattend. Het bestaat ten eerste uit alle kosten die u moet maken omdat u een aanrijding of bedrijfsongeval is overkomen. Maar kan het ook zo zijn dat u niet kunt werken door het ongeluk. Er ontstaat dan inkomensschade. Ook schade in uw inkomen maakt deel uit van uw letselschade vergoeding. Zijn er nekklachten na een aanrijding of andere pijnklachten? Zijn er angstklachten of psychische klachten van andere aard zoals een PTSS? Dan kunt u ook aanspraak maken op een smartengeldvergoeding.

Dit zijn de 15 meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. Schade in uw inkomen
 2. Pensioenschade
 3. Huishoudelijke hulp
 4. Verplicht eigen risico
 5. Reiskosten
 6. Eigen bijdragen medicijnen
 7. Aanschaf medische hulpmiddelen
 8. Onderhoudskosten
 9. Reparatiekosten
 10. Studievertraging
 11. Verzorgingskosten
 12. Verpleegkosten
 13. Kosten zonder nut
 14. Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 15. Smartengeld

Wilt u uw letselschade berekenen en verhalen op de aansprakelijke persoon? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Purmerend op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Verkeersongeval in Purmerend

Bij een verkeersongeval in Purmerend is er eigenlijk altijd recht op een letselschadevergoeding: na een auto botsing, als u als fietser aangereden bent en als u als voetganger aangereden bent. Bijvoorbeeld bij een aanrijding op het zebrapad. Maar zelfs als u een eigen verkeersfout maakt of bij een eenzijdig auto ongeluk kan er veelal een letselschade vergoeding geclaimd worden.

Bent u in de auto aangereden of als fietser of als voetganger aangereden en is een ander aansprakelijk? Dan dient deze partij logischerwijze u een schadevergoeding te betalen. Fietsers en voetgangers hebben echter ook recht op een letselschadevergoeding als ze zelf een verkeersfout maken. De enige voorwaarde is dat u als fietser aangereden bent door een motorvoertuig. U ontvangt dan altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed en dit kan oplopen tot 100%  bij toepassing van de billijkheidscorrectie. Hetzelfde geldt als u als voetganger aangereden bent.

Een eenzijdig auto- ongeluk komt geregeld voor. Bijvoorbeeld door gladheid op de weg. Maar ook kan het natuurlijk zo zijn dat u zelf een verkeersongeval veroorzaakt. Ook in deze gevallen kan er aanspraak gemaakt worden op een vergoeding van letselschade. Dit als u in het bezit bent van een schade-inzittendenverzekering (SVI- verzekering). Uw letselschade advocaat in Purmerend zoekt het graag voor u uit!

Bedrijfsongeval in Purmerend

Jaarlijks gebeuren er tienduizenden bedrijfsongevallen in Nederland. Bij een bedrijfsongeval in Purmerend is het goed om te weten dat u in bijna alle gevallen aanspraak kan maken op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat in Purmerend van Brugman Letselschade Advocaten adviseert u graag.

Op grond van de wet geldt er voor werkgevers een verzwaarde zorgplicht. Dit houdt in dat een werkgever er alles aan moet doen om te voorkomen dat u in de uitoefening van uw werk een ongeval overkomt. Gebeurt er onverhoopt toch een ongeval op het werk? Dan dient de werkgever u een letselschadevergoeding te betalen. Meestal betaalt de letselschadeverzekeraar deze schade.

Veel voorkomende bedrijfsongevallen zijn

 • Schade door gebrek machine
 • Heftruckongeval
 • Ongeval op de bouw
 • Een val door een gladde vloer
 • Een val van een steiger

Bent u gewond geraakt door een bedrijfsongeval in Purmerend? Dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Pas bij opzet of bewuste roekeloosheid ontvangt u geen letselschadevergoeding. Deze gevallen doen zich in de praktijk echter bijna nooit voor.

Een hondenbeet in Purmerend

Bent u gebeten door een hond? Bij schade door een hondenbeet is de hondeneigenaar aansprakelijk voor letselschade veroorzaak door de hond. Dit staat in artikel 6: 179 van het Burgerlijk Wetboek. U kunt bij schade door een hondenbeet dus de hondenbezitter aanspreken. Deze zal uw schadeclaim kunnen indienen bij zijn AVP- verzekering en deze neemt de schadevergoedingsplicht van de aansprakelijke honden eigenaar over.

Contact met uw letselschade advocaat in Purmerend

Lijdt u letselschade in Purmerend? Onze letselschade advocaten in Purmerend en omstreken helpt u kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier in wat er is gebeurd. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar