Is u in Purmerend een ongeval overkomen en lijdt u hierdoor schade?
Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade

Letselschade advocaat Purmerend

Iedere dag gebeuren er ongevallen. In het verkeer, tijdens het werk of in het ziekenhuis. Als slachtoffer lijdt je dan schade. Juridisch spreken wij van letselschade. Het verhalen hiervan is complex. Onze letselschade advocaat uit Purmerend zorgt dat u een maximale schadevergoeding ontvangt. En dat bijna altijd volledig kosteloos.

Letselschade bestaat uit materiële en immateriële schade. Het kan dan gaan om medische kosten, reiskosten of verlies van inkomen. Dit geldt zowel voor werknemers in loondienst als zelfstandig ondernemers, waaronder ook zzp’ers. Ook heeft u als letselschadeslachtoffer altijd recht op een vergoeding van smartengeld.

Uw schade verhaalt door uw letselschade advocaat in Purmerend

Stel u bent het slachtoffer van een verkeersongeval. Of u heeft tijdens het werk letsel opgelopen. U lijdt dan al direct schade. U moet naar het ziekenhuis en bent uw eigen risico kwijt. Ook maakt u de nodige reiskosten. In het ergste geval gaat de revalidatie niet goed en wordt de re-integratie in uw werk belemmerd. U heeft hulp in het huishouden nodig en het onderhoud van de woning kunt u ook niet meer volledig zelf als gevolg van het ongeval. Uw toekomst is onzeker geworden als gevolg van het ongeval. Het zijn allerlei scenario’s welke bij een letselschadetraject mogelijk zijn.

Wat doet de letselschade advocaat in Purmerend?

Onze gespecialiseerde letselschade advocaat in Purmerend heeft ruime ervaring in het verhalen van schade. Of het nu gaat om een eenvoudig of extreem gecompliceerd dossier, hij zorgt dat u een maximale schadevergoeding ontvangt. Daarbij gaat deze expert eerst met u in gesprek om samen met u vast te stellen wat in uw specifieke geval nodig is. Dit kan een eerste voorschot op de schadevergoeding zijn, maar ook een spoedige revalidatie of re- integratie. Is het revalidatietraject duidelijk, dan zorgt onze letselschade advocaat dat uw volledige schade op voortvarende wijze verhaald wordt

Welke letselschade verhalen wij voor u

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk simpel. Wij zorgen dat alle kosten die u in Purmerend maakt en alle letselschade die u lijdt verhaalt wordt. Ook de toekomstschade. U komt dus in de toekomst nooit met schade te zitten. Bij letselschade kunt u denken aan:

 • Inkomensverlies voor tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid.
 • Medische kosten als het eigen risico en eigen bijdragen.
 • Kosten voor hulp in het huishouden of bij klussen in huis of in de tuin.
 • Smartengeld, een vergoeding voor pijn en verdriet door het ongeval.

De specialisten van Brugman Letselschade Advocaten werken meestal kosteloos

In het Burgerlijk Wetboek is bepaald dat een slachtoffer van letselschade recht heeft op belangenbehartiger. Deze kosten komen op grond van de wet voor rekening van de aansprakelijk gestelde partij. Dit is meestal een verzekeraar. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten werkt in de regel dan ook kosteloos voor u als letselschadeslachtoffer.

Wie is Brugman Letselschade Advocaten?

Brugman Letselschade Advocaten is een kantoor in de buurt van Purmerend. Het kantoor is opgericht door Friso Brugman. Hij is het kantoor begonnen nadat hij zelf het slachtoffer is geworden van een medische fout. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een bekend kantoor dat veel spraakmakende zaken op zijn naam heeft staan. Denkt u hierbij aan de zaak tegen Cees de Bruin uit het Waterlandziekenhuis in Purmerend (thans Dijklanderziekenhuis in Hoorn en Purmerend) en het PIP schandaal.

Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan met één van onze specialisten, dan kunnen we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar