Neem dan contact op met onze letselschade advocaten!
Bent u in Edam op zoek naar een letselschade expert?

Letselschade advocaat Edam

Hoe voorzichtig u ook bent, door een fout van een ander kunt u geconfronteerd worden met letsel. Bijvoorbeeld bij een kop-staart botsing of een arbeidsongeval. Door dit letsel lijdt u schade en dit wordt letselschade genoemd. Een letselschade advocaat in Edam kan u helpen bij het berekenen van uw schadevergoeding en het claimen hiervan op de aansprakelijke persoon.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u geheel gratis bij letselschade. Naast de schadevergoeding berekenen stellen wij een aansprakelijkheidsbrief op en voeren wij de discussie met de verzekeraar over de hoogte van uw letselschade vergoeding. En dit alles 100% kosteloos. Onze kosten verhalen wij samen met uw letselschade op de verzekeraar van de aansprakelijke gestelde persoon.

Gratis schadevergoeding berekenen door een letselschade advocaat in Edam

Wilt u ook uw letselschade claimen op de aansprakelijke partij? Wij gaan uw schadevergoeding berekenen en claimen op de tegenpartij. Bel 0800 278 4626 (gratis) voor een gratis letselschade advies en het verhalen van uw schade. Mailen kan ook door het invullen van ons contactformulier. Een letselschade advocaat van ons kantoor neemt dan nog dezelfde dag contact met u op.

Wat is het verschil tussen materiële schade en immateriële schade?

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Materiële schade is alle schade die op geld waardeerbaar is. Voorbeelden van materiële schade zijn medische kosten, reiskosten en inkomensschade. Bij immateriële schade gaat het om niet op geld te waarderen letselschade bedragen. Voorbeelden van immateriële schade zijn pijnklachten, angst en leed dat iemand door een kettingbotsing of hondenbeet is aangedaan.

Schade uitkering berekenen

Een schade uitkering berekenen doet uw letselschade advocaat voor u. Om een schade uitkering te berekenen hebben wij informatie van u nodig. Is er bijvoorbeeld sprake van inkomensschade, dan hebben wij salarisspecificaties van vóór en na het verkeersongeluk of bedrijfsongeval nodig. Het verschil tussen deze bedragen maakt onderdeel uit van letselschade vergoeding.

Andere informatie die uw letselschade advocaat nodig heeft voor een schade uitkering berekenen zijn facturen van het eigen risico en van medische behandelingen zoals de fysiotherapeut. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de richtlijnen van de Letselschade Raad, zoals de richtlijn letselschade raad huishoudelijke hulp. Meer over de richtlijnen van de Letselschade Raad vindt u door op de link te klikken.

Hoe lang duurt het voordat je schadevergoeding krijgt?

Als een ander aansprakelijk is voor uw letselschade, dan is er recht op een schadevergoeding van uw letselschade. Maar hoe lang duurt het voordat je schadevergoeding krijgt? Dit hangt af van een aantal factoren:

 • de aard en ernst van het letsel. Is er blijvend letsel? Dan duurt het langer voordat u een schadevergoeding krijgt dan bij licht en tijdelijk letsel.
 • is er discussie over de toedracht van het ongeval, het causaal verband of de hoogte van de letselschade. Hoe meer discussie, hoe langer de letselschade claim duurt.
 • Moet er geprocedeerd worden of niet? Is een procedure bij de rechter nodig, dan duurt het veel langer voordat je schadevergoeding krijgt dan bij een buitengerechtelijke regeling het geval is.

Duurt het lang voordat je schadevergoeding krijgt? Ondertussen worden er wel voorschotten op uw letselschade betaald. Hierdoor hoeft u geen kosten voor te schieten en komt schade niet voor uw eigen rekening.

Contact met een letselschade advocaat in Edam

Wilt u weten wat uw rechten zijn bij letselschade na een achterop aanrijding, een hondenbeet of een ongeval op het werk. Bel dan met uw letselschade advocaat in Edam: 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen dan direct contact met ons op. Ook voor een letselschade advocaat in Amsterdam.

 

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar