Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Edam

Letselschade Advocaat Edam | U bent in Edam slachtoffer van een ongeval door iemand anders zijn toedoen. Bijvoorbeeld omdat iemand u in het verkeer geen voorrang verleend. Of omdat u op het werk schade lijdt door toedoen van een stukke machine, een gladde vloer of een fout van een collega. Dan is het goed om te weten dat u recht heeft op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat van advocatenkantoor Brugman helpt u hier graag bij.

Letselschade advocaat Edam

Niemand veroorzaakt bewust een ongeval, maar u bent in Edam wel de dupe van een fout van een ander. En hierdoor lijdt u schade. Zo maakt u medische kosten en reiskosten. Houdt het letsel aan, dan kan er sprake zijn van inkomensverlies of een studievertraging. En ook dat is letselschade.

Een letselschade advocaat in de regio Edam van Brugman Letselschade Advocaten zorgt er voor dat al uw letselschade in Edam verhaald wordt op de aansprakelijke partij. Vaak is de verantwoordelijke partij verzekerd. De verzekeraar betaalt dan uw letselschade in Edam.

Schadevergoeding na ongeval

Is een derde verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval in Edam? Dan dient u volledig schadeloos gesteld te worden. Zowel uw materiële schade (kosten, inkomensschade) als uw immateriële schade moet vergoed worden. Immateriële schade noemen wij ook wel smartengeld. Lees meer over smartengeld bij letselschade.

Bij letselschade gaat het niet alleen om een vergoeding van uw letselschade op korte termijn. U kunt namelijk in bepaalde gevallen nog in de toekomst medische klachten krijgen door het ongeval. Bij Brugman Letselschade Advocaten schakelen wij daarom onze medisch adviseur in. Zo weet u zeker of u ook in de toekomst nog ergens rekening mee moet houden.

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u uw letselschade in Edam verhalen op de aansprakelijke partij? Neemt u dan contact op met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Edam. Onze letselschade advocaat komt gewoon bij u thuis. Komt u liever naar ons kantoor? Met afspraaklocaties in Purmerend, Hoorn, Wognum en Alkmaar zijn wij altijd dichtbij.

Bel met een letselschade advocaat in Edam 0800 278 4626 of stuur ons een mailbericht. Wij helpen u graag.

Lees ook: Letselschade bij minderjarige – Letselschade zelfstandige.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar