Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Schoorl

Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding van uw letselschade in Schoorl? Neemt u dan eens contact op met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Met kantoren in Alkmaar, Hoorn, Purmerend en Wognum (hoofdkantoor aan de A7 bij Hoorn) zijn wij al jaren de specialist in het verhalen van letselschade.

Letselschade advocaat Schoorl

Uw letselschade advocaat in Schoorl helpt u in het gehele letselschadetraject. U persoonlijke letselschade advocaat zorgt dat de aansprakelijke partij deugdelijk aansprakelijk wordt gesteld. Ook onderhandelt hij of zij met de verzekeraar van de aansprakelijke partij over de hoogte van uw letselschade in Schoorl. Maar ook met mogelijke klachten en beperkingen in de toekomst wordt rekening gehouden.

Is een ander aansprakelijk voor de door u in Schoorl gelden schade? Dan werkt uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten ook nog eens volledig kosteloos voor u!

Schadevergoeding bij letsel in Schoorl

De aansprakelijke partij is gehouden al uw letselschade te vergoeden. Dit bevat zowel de materiële als de immateriële schade. Medische kosten, reiskosten maar ook inkomensschade dienen als zijnde materiële schade in Schoorl vergoed te worden. Wilt u weten waar u allemaal recht op heeft? Klik dan hier!

Niet alleen het slachtoffer heeft recht op een schadevergoeding. De groep gerechtigden is aanzienlijk groter. Zo kan de werkgever het bij ziekte doorbetaalde nettoloon en de re-integratiekosten verhalen. Bent u getuige geweest van het ongeval en heeft u hier psychisch last van? Dan is er sprake van shockschade. Ook deze schade komt voor vergoeding in aanmerking.

Tenslotte is er per 1 januari 2019 recht op affectieschade. Dat is een vorm van smartengeld. De naast familie van een slachtoffer heeft hier recht op. Uw letelschade advocaat in Schoorl informeert u graag!

Contact met uw letselschade advocaat in Schoorl

Lijdt u letselschade door een ongeval? Brugman Letselschade Advocaten helpt u in Schoorl graag. Wij zorgen ervoor dat u volledig schadeloos wordt gesteld. Bel 0800 278 4626 of mail ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade in Schoorl.

Brugman Letselschade Advocaten werkt in de hele regio van Schoorl. Dus naast Schoorl ook in Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Dirkshorn, Schagen, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Bergen aan Zee, Noord-Schadewoude en Petten.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar