Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Spaarndam

Lijdt u in Spaarndam letselschade welke is veroorzaakt door een ander? Dan heeft u recht op een vergoeding van deze letselschade. Maar op grond van de wet heeft u ook recht op een kosteloze letselschade advocaat.

Wilt u uw letselschade kostesloos laten verhalen door een letselschade advocaat bij u in de buurt van Spaarndam? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar in de avond tot 21.30 en in het weekend!

Letselschade advocaat Spaarndam

Voor een erkende en ervaren letselschade advocaat in Spaarndam kunt u terecht bij Brugman Letselschade Advocaten. Al onze letselschade advocaten zijn lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten zorgt dat u volledig schadeloos wordt gesteld. Zowel uw materiële als uw immateriële letselschade verhalen wij voor u in Spaarndam. Bij materiële schade kunt u denken aan de kosten die u door het ongeval maakt, zoals medische kosten omdat u met de ambulance naar het ziekenhuis bent gebracht of omdat u onder behandeling bent van een specialist. U dient dan uw eigen risico te betalen. Maar ook kosten van de fysiotherapeut of medicijnen komen steeds vaker voor uw eigen risico.

Letselschade door arbeidsongeschiktheid

Helaas komt het ook voor dat u door een ongeval in Spaardan tijdelijk of soms zelfs volledig arbeidsongeschikt bent geworden. Wij spreken dan van verlies aan arbeidsvermogen. En dan lijdt u schade! Weliswaar betaalt uw werkgever u het eerste jaar door, maar dit geldt vaak niet voor onregelmatigheidstoeslag of een bonus. En na één jaar ontvangt u nog maar 70% van uw salaris.

Bent u 2 jaar arbeidsongeschikt door het ongeval? Dan mag uw werkgever u ontslaan. U krijgt dan te maken met de WIA. En het verschil tusen uw salaris en uw WIA- uitkering kan ernorm zijn.

Indien u zelfstandig ondernemer bent, dan is de schade vaak helemaal niet meer te overzien. Zeker als u zzp’er bent en geen arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaat in Spaarndam en ongeving zorgt echter dat deze schade verhaald wordt op de aansprakelijke partij.

Contact met uw letselschade advocaat in Spaarndam

Heeft u in Spaarndam letselschade opgelopen door een ongeval? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat Spaarndam van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag. Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan helpen wij u ook nog eens volledig kosteloos.

Bel 0800 278 4626 of mail ons voor het verhalen van uw letselschade in Spaarndam. Wij helpen u graag.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar