Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.

Vraag het één van onze Experts

Letselschade Harlingen

Is u in Harlingen een ongeval overkomen en lijdt u hierdoor letselschade? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding van de door u geleden letselschade. Dit is het geval indien een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval. Deze partij dient al uw letselschade te vergoeden. Hierbij kunt u denken aan inkomensschade, medische kosten en kosten in het huishouden.

Letselschade advocaat Harlingen

Onze letselschade advocaat Harlingen helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade. En dit doen wij kosteloos voor u. De kosten voor het verhalen van uw letselschade worden net als uw letselschade betaald door de aansprakelijke partij!

Onze letelschade advocaat Harlingen werkt in heel Friesland. En u hoeft niet naar ons kantoor te komen. Onze letselschade advocaat komt gewoon bij u thuis in Harlingen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wilt u weten wat onze letselschade advocaat Harlingen voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag! Bel 0800 2784626 (gratis) of mail ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade!

Kosteloos verhalen letselschade in Harlingen

Na een ongeval komt er veel op u af. Zeker als u gewond bent geraakt bij een ongeval in Harlingen. U komt dan in een medisch traject terecht en bent bezig met uw herstel. Wellicht bent u al bij de bedrijfsarts van uw werkgever geweest voor re- integratie of bent u nog volledig arbeidsongeschikt. Had u een aandeel in het huishouden? Ook dit kunt u wellicht als gevolg van het ongeval niet meer doen. Dit kan tijdelijk zijn, maar ook voor langere tijd aanhouden.

Zoals u hiervoor al kunt lezen, heeft het ongeval niet alleen voor uw gezondheid gevolgen, maar ook financieel. Met andere woorden, u lijdt schade. Schade als gevolg van een ongeval noemen wij letselschade. Onze letselschade advocaten zijn gespecialiseerd in het verhalen van deze schade. Lijdt u inkomensschade door het ongeval? Dan zorgen wij dat uw inkomensverlies gecompenseerd wordt. Onze letselschade Advocaten Harlingen zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Mensen denken vaak dat een letselschade advocaat duur is. Niets is echter minder waar! De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten verhalen uw letselschade kosteloos voor u. U maakt voor de gespecialiseerde rechtsbijstand van onze letselschade advocaten dus helemaal niets!

Brugman Letselschade Advocaten werkt in heel Friesland!

Brugman Letselschade Advocaten werkt in Friesland onder andere in Drachten, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek en Heerenveen!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar