Lijdt u letselschade na een aanrijding in Nijmegen en lijdt u hierdoor schade?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!

Letsel door een aanrijding in Nijmegen, wat nu?

Er is u een aanrijding in Nijmegen overkomen. Als u hierdoor medische klachten en beperkingen ervaart, is er sprake van letsel. Uiteraard wilt u de schade die u als gevolg hiervan lijdt verhalen. Onze letselschade advocaten in Nijmegen en omstreken helpen u hier graag en altijd kosteloos bij.

Een aanrijding kan een flinke impact op uw leven hebben. Dan is het fijn als u een letselschade advocaat heeft die u helpt bij het verhalen van uw letselschade. Zo kunt u zich richten op uw herstel terwijl wij uw letselschade verhalen. Dit doen wij al meer dan 15 jaar, dus uw letselschade claim is bij Brugman Letselschade Advocaten Nijmegen in goede handen.

Wilt u kosteloos uw letselschade na een aanrijding in Nijmegen verhalen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met onze letselschade specialisten op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Een van onze letselschade advocaten neemt dan nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Letselschade claimen na een aanrijding in Nijmegen

Als u in de auto bent aangereden, betrokken bent bij een scooterongeluk in Nijmegen of als fietser bent aangereden, dan is er vaak sprake van schade. Dit geldt uiteraard ook als u als voetganger aangereden bent. Bent u door een auto aangereden of een ander motorvoertuig? Dan is er altijd recht op een letselschade vergoeding. Omdat alle motorvoertuigen in Nederland verplicht verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid betaalt de letselschadeverzekering uw schade.

U kunt zich bij een aanrijding in Nijmegen direct wenden tot de autoverzekeraar van de aansprakelijke partij. Het is dus niet nodig om een bestuurder of eigenaar van de auto of scooter aan te spreken. Uw letselschade claim wordt hierdoor direct in behandeling genomen hetgeen veel tijd kan schelen.

Bij het claimen van letselschade gaat het om alle schade die u als gevolg van het verkeersongeval lijdt. Is er sprake van inkomensschade door arbeidsongeschiktheid, dan wordt dit door de tegenpartij betaald, net als alle medische kosten en reiskosten die u maakt. Een compleet overzicht van alle schadeposten bij letselschade vindt u hier.

Na een aanrijding in Nijmegen met letsel heeft u ook recht op een smartengeldvergoeding. Dit is een vergoeding van de pijnklachten die u lijdt door bijvoorbeeld het auto-ongeluk of fietsongeval. Uw letselschade advocaat in Nijmegen verteld u hier graag meer over!

Wilt u kosteloos uw letselschade claimen na een aanrijding in Nijmegen en omstreken? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op!

Als fietser aangereden in Nijmegen

Bent u als fietser aangereden in Nijmegen? Dan is er altijd recht op schadevergoeding. Ook bij eigen schuld door het naleven van de voorrangsregels of als er door een rood stoplicht gereden wordt. Deze regels vinden wij in artikel 185 wvw welke zijn uitgewerkt in het Spoorboekje 185 wvw.

Lees meer over letselschade claimen bij een fiets ongeluk

Gratis letselschade advocaat Nijmegen

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u altijd kosteloos bij het verhalen van letselschade. Bent u aangereden op de fiets of in de auto? Dan verhalen wij de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. Soms is er geen aansprakelijke partij, zoals bij een eenzijdig verkeersongeval. Of omdat u zelf een verkeersfout heeft gemaakt. Maar ook dan is er vaak recht op een schadevergoeding. En ook in die gevallen kan uw letselschade advocaat in Nijmegen u kosteloos bijstaan. De rechtsbijstandskosten worden dan vergoed door de schade inzittendenverzekering (SVI- verzekering) of de WAM- verzekering.

De advocaten van Brugman Letselschade Advocaten kunnen u dus altijd kosteloos bijstaan bij het verhalen van uw letselschade in Nijmegen en omstreken. Wij komen ook gewoon bij u thuis om met u te praten over de gevolgen die de aanrijding op uw leven heeft. Vervolgens zorgen wij dat u volledig schadeloos wordt gesteld. Daarnaast hebben wij een eigen medisch adviseur die u kan adviseren omtrent uw medische behandelingen en hebben wij een uitgebreid netwerk aan (medisch) specialisten.

Contact met uw letselschade advocaat in Nijmegen

Lijdt u schade door een aanrijding in Nijmegen en wilt u letselschade claimen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze letselschade advocaten. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat u volledig gecompenseerd wordt voor uw schade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan direct contact met u op.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar