Bent u gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in Utrecht?
Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos!

Schade door een bedrijfsongeval in Utrecht

Een bedrijfsongeval kan grote gevolgen hebben. U heeft letsel en kunt hierdoor niet of minder werken. Maar u maakt ook allerlei kosten. Gelukkig kunt u deze schade verhalen op de aansprakelijkheidsverzekering van de werkgever. Bijna iedere werkgever is namelijk verzekerd tegen aansprakelijkheid door een bedrijfsongeval.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u kosteloos bij het verhalen van schade na een bedrijfsongeval in Utrecht. En wij helpen u ook nog eens 100% kosteloos! Druk op de onderstaand button voor contact met uw letselschade advocaat in Utrecht.

Icon

Bedrijfsongeval Utrecht: schadeposten

Bij een bedrijfsongeval in Utrecht dient uw volledige schade te worden vergoed. Schade doordat u gewond bent geraakt bij een ongeval op het werk noemen wij letselschade. Het bestaat uit alle kosten die u maakt, bijvoorbeeld u eigen risico. Daarnaast kan er sprake zijn van inkomensschade door arbeidsongeschiktheid. Ook deze letselschade maakt onderdeel uit van uw letselschade vergoeding.

Kosten en inkomensschade zijn materiële schadeposten. Maar u heeft ook recht op een vergoeding van immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd. Het is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten (PTSS) en andere psychische klachten. U heeft altijd recht op smartengeld als u gewond bent geraakt bij het bedrijfsongeval in Utrecht.

Dit zijn de meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. Inkomensschade
 2. Eigen risico zorgverzekering
 3. Mantelzorg (overname huishoudelijke taken, verzorging)
 4. Kosten voor professionele hulp huishouden, verzorging
 5. Onderhoudskosten huis en tuin
 6. Kosten fysiotherapeut
 7. Eigen bijdragen medische hulpmiddelen
 8. Reiskosten
 9. Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 10. Smartgengeld.

Icon

Letselschade verhalen bij bedrijfsongeval

Letselschade verhalen is niet eenvoudig. Daarom staat in de wet dat u bij aansprakelijkheid recht heeft op de hulp van een letselschade advocaat of letselschade jurist. Daarom betaalt uw niks voor de rechtsbijstand van uw letselschade advocaat in Utrecht. De letselschade verzekering van uw werkgever betaalt uw letselschade en de kosten voor rechtsbijstand.
Wilt u uw letselschade na een bedrijfsongeval in Utrecht verhalen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Utrecht

Brugman Letselschade Advocaten is actief in de hele provincie Utrecht. Onze kantoor vindt u aan de Newtonlaan 115 in Utrecht. U bent hier van harte welkom voor een letselschade advies of voor het verhalen van uw letselschade. Onze letselschade advocaten komen indien gewenst ook bij u thuis om te praten over het u overkomen ongeval. Wel zo fijn als u pijnklachten heeft of door het bedrijfsongeval minder mobiel bent.

Wij kunnen u niet alleen bij een bedrijfsongeval in Utrecht bijstaan, maar ook in het geval van een verkeersongeval in Utrecht. Wist u dat de werkgever ook aansprakelijk is als u onder werktijd een verkeersongeluk overkomt? Onze letselschade advocaten in Utrecht leggen het u graag uit!

Bij Brugman Letselschade advocaten zijn wij gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval of verkeersongeval. En wij werken altijd 100% kosteloos voor u. De kosten worden betaald door de aansprakelijke partij.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Advocatenkantoor Brugman

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar