Ons advocatenkantoor help u gratis!
Bent u op zoek naar een letselschade advocatenkantoor?

Gratis hulp van een letselschade advocatenkantoor

Het kan iedereen overkomen, een ongeluk. Of het nu om een aanrijding, een bedrijfsongeval of een hondenbeet gaat, aan een ongeluk kunt u letsel overhouden. Lijdt u hierdoor schade, dan is er mogelijk recht op een letselschadevergoeding. Deze schade kunt u laten verhalen door een letselschade advocatenkantoor of letselschade bureau.

Kiest u voor ons letselschade advocatenkantoor, dan weet u zeker dat u geholpen wordt door een doorgewinterde letselschade advocaat met veel kennis en kunde om uw letselschadezaak tot een positief einde te brengen.

Is een derde aansprakelijk voor het ontstaan van de schade, dan kunnen wij u gratis helpen bij uw letselschade claim. Bel voor een letselschade advies of het verhalen van uw letselschade gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en vertel ons hoe wij u kunnen helpen. Wij nemen dan direct contact met u op.

Waarom kiezen voor een letselschade advocatenkantoor?

Zoals hierboven al aangegeven kunt u bij een ongeluk met letsel ervoor kiezen bijgestaan te worden door een letselschade jurist van een letselschade bureau of een letselschade advocatenkantoor. Maar wat is nu het verschil tussen een letselschadebureau en advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade?

Letselschade specialist, letselschade expert of belangenbehartiger is geen beschermde titel. Iedereen mag zich zo noemen en iedereen mag een letselschadekantoor starten. Dus ook al je geen enkele kennis van het letselschaderecht hebt.

De titel letselschade advocaat is wel een beschermde titel. Dit houdt in dat je niet zomaar deze titel mag dragen. Het is voorbestemd voor universitair afgestudeerde juristen die vervolgens door de rechtbank zijn beëdigd tot advocaat. Na de beroepsopleiding advocatuur dient een advocaat vervolgens een specialistenopleiding te volgen om toe te mogen treden tot de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

U raad het al, een letselschade advocaat heeft een lange weg van studie moeten volgen alvorens deze de titel letselschade advocaat mag voeren. Maar dan is hij wel deskundig en ervaren in het claimen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet.

Kiest u voor een letselschade advocatenkantoor, dan weet u dus zeker dat u geholpen wordt door een ervaren en deskundige letselschade specialist. Ander voordelen van een letselschade advocaat boven een letselschade jurist van een letselschadebureau zijn:

 • een advocaat mag procederen, een jurist niet
 • advocaten staan onder toezicht van de Orde van Advocaten

Geeft u de voorkeur aan deskundigheid, ervaring en betrouwbaarheid? Kies dan voor een letselschade advocatenkantoor!

Waar vind ik een letselschade advocatenkantoor?

Als u gewond bent geraakt of klachten aan een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval heeft overgehouden, dan wilt u uiteraard een letselschade advocaat in de buurt. Dan zit u bij ons letselschade advocatenkantoor goed! Wij werken namelijk door heel Nederland en zijn met meer dan 15 bezoekadressen door heel Nederland altijd bij u in de buurt.

Wij begrijpen goed dat u met letsel niet graag de deur uit wilt maar ook de deur misschien niet uit kunt. Daarom komen onze letselschade advocaten na een ongeval gewoon bij u thuis. Voor een uitgebreid letselschade advies of een intakegesprek om vervolgens uw letselschade te verhalen op de tegenpartij.

Wilt u een letselschade advocaat in de buurt inschakelen voor het claimen van letselschade na een verkeersongeluk, arbeidsongeval of hondenbeet? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd geheel kosteloos! Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en vertel ons waarmee wij u kunnen helpen!

Wat doet een letselschade advocatenkantoor voor mij?

Een ongeluk meemaken is niet niks! U bent gewond of heeft klachten en bent beperkt op het gebied van werk of in het doen van het huishouden. Dan wilt u het liefst dat de schaderegeling snel wordt opgepakt en dat u dit niet zelf hoeft te doen. Dat is begrijpelijk, temeer nu u zelf bezig bent met revalideren na het ongeluk.

Gelukkig kunt u na een ongeluk aanspraak maken op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat. maar wat doet een letselschade advocatenkantoor eigenlijk voor u?

Kiest u voor ons letselschade advocatenkantoor, dan begeleiden wij u van A tot Z. Dit houdt onder ander het volgende in:

 • onderzoeken van de schuldvraag, wie is bijvoorbeeld schuldig bij een aanrijding
 • aansprakelijk stellen van de tegenpartij, bijvoorbeeld een autoverzekeraar, werkgever of hondenbezitter
 • schadestaat opstellen zodat duidelijk is welke letselschade bedragen op uw situatie van toepassing zijn
 • medisch adviseur inschakelen voor de best mogelijke behandeling
 • na erkenning van aansprakelijkheid een voorschot letselschade aanvragen
 • onderhandelen over de hoogte van de schadevergoeding
 • discussiëren met de letselschade verzekering
 • eventueel naar de rechtbank om uw recht te halen
 • zorgen voor een maximale slotbetaling van uw schadevergoeding

Gratis hulp van een letselschade advocatenkantoor

Lijdt u schade als gevolg van een ongeluk en wilt u gratis hulp bij een letselschade claim? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Bel voor gratis hulp van ons letselschade advocatenkantoor gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en vertel ons wat u is overkomen. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Wat is een bedrijfsongeval?

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar