Wij verhalen kosteloos uw letselschade bij een verkeersongeval!
Bent u in Uithoorn aangereden en lijdt u schade?

Letsel verkeersongeluk Uithoorn

Heeft u letsel opgelopen door een verkeersongeluk in  Uithoorn? Dan heeft u recht op een schadevergoeding Schade na een ongeval noemen wij letselschade. Het verhalen van letselschade als gevolg van een aanrijding is echter niet eenvoudig. Het is daarom van belang dat u uw belangen laat behartigen door een erkende en ervaren letselschade advocaat. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten. Wij zorgen ervoor dat uw schade na een verkeersongeluk snel en volledig verhaald wordt op de aansprakelijke partij!

Wat doet een letselschade advocaat in Uitgeest voor mij?

Onze letselschade advocaten werken in de regio Uithoorn. Zij komen graag bij u thuis in Uithoorn om te praten over de gevolgen die het verkeersongeluk voor u heeft. Vervolgens gaat u letselschade advocaat voor u aan het werk. Wij:

Brugman Letselschade Advocaten Uitgeest

Al onze advocaten zijn verbonden aan de Nederlandse Orde van Advocaten. Uw letselschade advocaat in de regio Uithoorn is ook nog eens lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de LSA. Zo weet u zeker dat u met een erkende, betrouwbare en deskundige partij te maken heeft. Uw claim is bij ons dan ook in goede handen.

Wilt u een kosteloos letselschade advies bij u thuis in Uithoorn of heeft u vragen over letselschade na een aanrijding? Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vertel ons wat u is overkomen en wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade Verkeersongeluk Uithoorn door auto ongeluk

Bent u als bestuurder van een auto betrokken bij een verkeersongeluk in Uithoorn? Dan hebt u recht op een schadevergoeding als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van de aanrijding van achteren zoals bij een kettingbotsing. Bent u niet de bestuurder maar inzittende van één van de motorvoertuigen? Dan heeft u altijd recht op een letselschade vergoeding. Ook als u inzittende bent van het motorvoertuig dat het ongeval heeft veroorzaakt! Dit op basis van de Schuldloze derde regeling.

Als voetganger of fietser aangereden, wat nu?

Indien u als voetganger of fietser aangereden wordt door een auto of bij een scooterongeluk, dan zijn uw rechten op schadevergoeding sterk. Omdat u als ‘zwakke’ verkeersdeelnemer wordt aangemerkt heeft u altijd recht op vergoeding van 50% van uw letselschade. Dit geldt ook voor het smartengeld en ook als de auto of scooter geen fout heeft gemaakt, uitgezonderd overmacht aan de zijde van de bestuurder van het motorvoertuig. Van overmacht is in de praktijk echter bijna nooit sprake. Is het motorvoertuig schuldig? Dan heeft u natuurlijk recht op een volledige schadevergoeding.

Contact

Wilt u uw letselschade als gevolg van het verkeersongeluk in Uithoorn kosteloos laten verhalen door een van onze letselschade advocaten? Bel dan 0800-2784626 of stuur ons een mail. Onze letselschade advocaten komen graag bij u thuis in Uithoorn voor een kosteloos adviesgesprek.

Letselschade advocaat Aniek Waiboer

Aniek Waiboer is een van de 10 letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar