Heeft u een vraag of wilt u hulp bij het verhalen van uw letselschade?
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Assendelft

Ìs u in Assendelft een ongeval met letsel overkomen of woont u in de (de buurt van) Assendelft? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat in de regio Assendelft. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken enkel ervaren en deskundige letselschade advocaten. Zij werken in de hele regio Assendelft. Onze letselschade advocaten zorgen er voor dat al uw letselschade als gevolg van een verkeersongeval of bedrijfsongeval snel en maximaal vergoed wordt.

Letselschade advocaat Assendelft

Als gevolg van het u overkomen ongeval lijdt u schade. Dit noemen wij letselschade. Als u bent aangereden of er is een ongeluk gebeurd op het werk, dan heeft u meestal recht op een schadevergoeding. Deze schade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Deze laatste categorie schade noemen wij ook wel smartengeld. het is een vergoeding van de door u als gevolg van het ongeval geleden pijn. In Nederland zijn de bedragen die aan smartengeld betaald worden laag. Door de jarenlange ervaring weet uw letselschade advocaat in Assendelft tot een maximale vergoeding van het smartengeld te verkrijgen.

Naast smartengeld is er ook materiële schade. Denkt u hierbij aan kosten die u maakt in het ziekenhuis en inkomensderving. Maar ook schade aan uw auto of fiets is materiële letselschade. Uw letselschade advocaat in Assendelft informeert u graag verder.

Verkeersongeval en whiplash

De grootste groep ongevallen bestaat nog altijd uit verkeersongevallen. Bent u als fietser of voetganger aangereden door een auto of motor? Dan heeft u bijna altijd recht op tenminste 50% van uw schade. Ook als de fout niet volledig bij de automobilist ligt.

Bij ongevallen tussen auto’s is whiplash letsel een veel voorkomend letsel. Een whiplash ontstaat meestal bij achterop aanrijdingen. Verzekeraars willen de schade door een whiplash nogal vaak niet (volledig) vergoeden. Letselschade advocaten Friso Brugman en Kirsten Wever van Brugman Letselschade Advocaten zijn specialist op het gebied van whiplash letsel. Zij hielpen al vele whiplash slachtoffers met succes.

Is u een verkeersongeval overkomen? Neemt u dan contact met mr. Friso Brugman van ons kantoor op. Friso Brugman is lid van de Vereniging van Letselschade advocaten. Hij helpt u graag!

Bedrijfsongeval

Naast verkeersongevallen gebeuren er ook nog dagelijks ongevallen tijdens het werk. Bij een bedrijfsongeval of arbeidsongeval is de werkgeer meestal aansprakelijk voor uw letselschade. U hoeft slechts te bewijzen dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen. De werkgever moet dan aantonen dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden. In de praktijk blijkt dat werkgevers meestal aansprakelijk zijn.

Contact met Brugman Letselschade Advocaten Assendelft

Is u een bedrijfsongeval of verkeersongeval overkomen? Of bent u gebeten door een hond of gevallen over een losliggende stoeptegel? Mevrouw mr. Kirsten Wever en Steven Polak informeren u graag over de mogelijkheden! Bel ons gratis telefoonnummer 0800 278 46 26 of mail ons.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar