Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Zoekt u een letselschade advocaat in Bovenkarspel?

Letselschade advocaat Bovenkarspel

Als u in Bovenkarspel het slachtoffer bent van een kop-staarbotsing of bedrijfsongeval, dan lijdt u schade. Raakt u bij het ongeval gewond, dan spreken wij van letselschade. Het verhalen van letselschade is het werk van letselschade advocaten. Brugman Letselschade Advocaten is hierin gespecialiseerd. Wij zijn gevestigd in Wognum en Hoorn, dus vlak bij u in Bovenkarspel.

Onze letselschade advocaat in Hoorn komt graag bij u thuis. Hij praat graag over de gevolgen die het ongeval voor u heeft en geeft u een kosteloos letsel advies Indien u wenst, verhalen wij de schade op de aansprakelijke partij. Dit doen wij altijd volledig kosteloos voor u.

Woont u in de regio Bovenkarspel en lijdt u schade als gevolg van een ongeval? Neem dan contact met de letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Hoorn of Wognum op. Wij geven u altijd een kosteloos letselschade advies. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Waarom een letselschade advocaat in Bovenkarspel?

In de regio Bovenkarspel vindt u naast Brugman Letselschade Advocaten ook letselschade juristen aangesloten bij een letselschadebureau. Bij letselschadebureaus werken echter geen advocaten. Vaak werken er zelf niet eens juristen! Het gevolg is dat uw letselschade vaak niet volledig verhaald wordt door het letselschadebureau. Soms gaat het zelfs heel erg mis!

Een letselschade bureau adverteert vaak met gratis juridische hulp bij letselschade. Zij bieden daarbij no cure no pay aan. Bij dit systeem ontvangt u echter alles behalve gratis juridische hulp! Bij no cure no pay staat u immers een deel van uw letselschade uitkering af aan de letselschade jurist of het letselschade bureau.

Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt uw dossier altijd behandeld door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Bovenkarspel. Wij zijn geen no cure no pay advocaat, dus bij ons ontvangt u altijd 100% van uw letselschade vergoeding. De kosten van rechtsbijstand verhalen wij op veroorzaker van het auto ongeluk, de hondenbeet of het bedrijfsongeval.

Letselschade door een aanrijding, wat nu?

Een kop-staartbotsing, kettingbotsing of een fietsongeluk, als u bij een aanrijding betrokken bent, dan is de kans groot dat u hieraan letsel heeft overgehouden. Zo komt er vaak nekpijn na een auto ongeluk voor, wat kan uitmonden in een whiplash. Ander letsel dat het gevolg kan zijn van een aanrijding is:

Kop-staartbotsing na een aanrijding

Een van de meest voorkomende aanrijdingen is de kop-staart botsing. Maar wat is een kop staart botsing? Hiervan spreken wij van een achterop aanrijding tussen 2 auto’s. Dit auto ongeluk zien wij veel bij stoplichten en files. Zijn er meer dan 2 auto’s bij het auto ongeluk betrokken? Dan spreken wij van een kettingbotsing. Een kettingbotsing doet zich met name voor bij files.

Bent u betrokken geraakt bij een kop-staart botsing of een kettingbotsing, dan geeft artikel 19 reglement verkeersregels en verkeerstekens aan wie aansprakelijk is bij schade door een aanrijding. Hierin staat namelijk dat bestuurders voldoende afstand moeten houden. Bij een achterop aanrijding is dit niet het geval, tenzij het eerste voertuig plotseling remt zonder oorzaak.

Bedrijfsongeval in Bovenkarspel

Een ongeval in de bouw, een heftruck ongeval of een hand of vinger in een machine. Bij een bedrijfsongeval kunt u naar letsel oplopen. De werkgever moet voor de letselschade die u hierdoor lijdt opkomen. Dit is het geval als de zorgplicht werkgever geschonden wordt. Deze zorgplicht van de werkgever houdt in dat hij:

 • zorgt dat machines en gereedschap veilig zijn
 • er voldoende toezicht op het werk is
 • schriftelijke instructies zijn gegeven
 • u veiligheidskleding draagt

Voldoet de werkgever niet aan zijn zorgplicht? Dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid en is er recht op een schadevergoeding.

De werkgever is niet alleen aansprakelijk als hij niet voldoet aan zijn zorgplicht. Er is ook sprake van werkgeversaansprakelijkheid bij een

 • aanrijding onder werktijd
 • fout van een medewerker waardoor schade aan zaken of personen ontstaat.

Letselschade door een hondenbeet

Ben u gebeten door hond en lijdt u door de hondenbeet schade? Dan is de hondenbezitter aansprakelijk voor uw letselschade. U heeft bij een hondenbeet altijd recht op smartengeld, ook bij een oppervlakkige hondenbeet. Maar een hondenbeet kan ook voor zwaar letsel zorgen:

 • scheurwonden
 • open wonden
 • spierletsel
 • zenuwletsel
 • gezichtsletsel
 • botbreuken
 • beschadigd weefsel
 • tetanus infectie
 • overlijden door hondenbeet

Wilt u de hondenbezitter aansprakelijk stellen nadat u door een hond gebeten bent? Onze letselschade advocaten in Bovenkarspel helpen u graag. Wij stellen de hondenbezitter aansprakelijk en gaan uw letselschade claimen op de hondenbezitter of diens letselschade verzekeraar.

Brugman Letselschade Advocaten

Lijdt u letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet? Laat uw letselschade claimen door uw letselschade advocaat in Hoorn. Wij werken in heel West-Friesland en dus ook in Bovenkarspel. Bel voor een gratis letselschade advies bij u thuis 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag bij het claimen van uw letselschade.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat in Hoorn en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar