Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Bovenkarspel

Als u in Bovenkarspel het slachtoffer bent van een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan lijdt u schade. Raakt u bij het ongeval gewond, dan spreken wij van letselschade. Het verhalen van letselschade is het werk van letelschade advocaten. Brugman Letselschade Advocaten is hierin gespecialiseerd. Wij zijn gevestigd in Wognum, dus vlak bij u in Bovenkarspel. Onze letselschade advocaat komt graag bij u thuis. Hij praat graag over de gevolgen die het ongeval voor u heeft. Indien u wenst, verhalen wij de schade op de aansprakelijke partij. Dit doen wij bijna altijd volledig kosteloos voor u.

Woont u in de regio Bovenkarspel en lijdt u schade als gevolg van een ongeval? Neem dan contact met de letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten op. Wij adviseren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. Onze letselschade advocaten zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.45 uur. Stuurt u liever een mail? U ontvangt nog dezelfde dag een reactie.

Letselschade advocaat Bovenkarspel

Er zijn veel letselschadebureaus in de regio Bovenkarspel. Bij letselschadebureaus werken echter geen advocaten. Vaak zijn het niet eens juristen! Het gevolg is dat uw schade vaak niet volledig verhaald wordt bureau. Soms gaat het zelfs heel erg mis!

Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt uw dossier altijd behandeld door een advocaat. Al onze advocaten zijn ook gespecialiseerd in het verhalen van schade als gevolg van ongevallen. U weet dus zeker dat u te maken heeft met een erkende en deskundige partij!

Kosteloos verhalen schade

Letselschade bestaat uit materiële schade en smartengeld. Materiële schade zijn onder andere reiskosten en medische kosten. Maar ook verlies van inkomen door het ongeval of huishoudelijke hulp zijn kunnen als zijnde materiële schade op de aansprakelijke partij verhaald worden. Smartengeld is een vergoeding van de door u geleden pijn door het ongeval.

Onze letselschade advocaten verhalen uw schade in de regel kosteloos. Wij verhalen onze schade op de aansprakelijke partij. U maakt dan dus geen kosten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u vragen over letselschade? Wilt u uw schade door onze letselschade advocaat laten verhalen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar