Niet nodig, wij helpen u altijd 100% kosteloos bij letselschade!
Zoekt u een letselschade advocaat no cure no pay ?

Letselschade advocaat no cure no pay

Als u gewond bent geraakt bij een ongeluk of hieraan klachten als whiplash klachten hebt overgehouden, dan is het vanzelfsprekend dat u een letselschade vergoeding eisen wilt. Hiervoor kunt u een letselschade advocaat of letselschade bureau inschakelen. Kiest u voor kwaliteit, dan is een letselschade advocaat de beste keuze.

Uiteraard wilt u de hulp van de beste letselschade advocaat voor uw letselschade claim. Maar een letselschade advocaat is duur, denken veel mensen. Daarom wordt er vaak een gezocht naar een letselschade advocaat die met no cure no pay werkt. Maar is dit wel altijd de beste oplossing?

Hieronder zult u lezen dat een letselschade advocaat no cure no pay in de meeste situaties helemaal niet nodig is. Want als een ander aansprakelijk voor letselschade is, dan komen ook de kosten van een letselschade advocaat gewoon voor vergoeding in aanmerking.

Wilt u ook gratis hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en vertel ons wat u is overkomen. Wij nemen dan direct contact met u op.

Waarom is een letselschade advocaat no cure no pay niet nodig?

Als u in Nederland een vergoeding van letselschade claimt, dan krijgt u veelal te maken met een verzekeraar. De letselschade juristen hiervan zijn ervaren en hebben veel kennis van letselschade. Het doel van deze letselschade specialisten is om uw letselschadevergoeding zo laag mogelijk te houden.

De wet beschermt slachtoffers van een ongeluk. In artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek is opgenomen dat slachtoffers van een verkeersongeluk, een bedrijfsongeluk of een hondenbeet recht hebben op gratis rechtsbijstand. Kosten voor rechtshulp maken deel uit van de schadevergoeding, zou staat in het artikel te lezen. Met andere woorden, de kosten van rechtsbijstand zijn een schadepost die door de letselschadeverzekeraar betaald moeten worden.

No cure no pay advocaat letselschade

Op grond van het voorgaande is het dus helemaal niet nodig om een letselschade advocaat no cure no pay in de arm te nemen. Er is alleen 1 maar! In het geval uw belangenbehartiger en de verzekeraar naar de rechter gaan, dan maakt u kosten voor de letselschade advocaat. Maar daarbij is het wel belangrijk te weten dat meer dan 95% van alle letselschade zaken zonder tussenkomst van de rechtbank opgelost wordt.

Dus alleen bij een gerechtelijke procedure kunt u overwegen om een no cure no pay advocaat letselschade in de arm te nemen. Overigens kunnen onze letselschade advocaten u dan ook helpen. In de meeste gevallen is het dus niet nodig om op basis van no cur no pay uw letselschade te verhalen.

Wat doet een letselschade advocaat?

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons kantoor, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Maar wat doet een letselschade advocaat voor u? Wij:

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat bij u in de buurt? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd volledig kosteloos! Bel voor gratis rechtsbijstand bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij gaan direct voor u aan de slag.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar