Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Hilversum

Als u gewond raakt bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Hilversum, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat Hilversum helpt u hierbij. Brugman Letselschade Advocaten heeft jarenlange ervaring in het verhalen van schade als gevolg van een ongeval. U hoeft ook niet naar ons kantoor te komen. Onze letselschade advocaten komen namelijk bij u thuis! Na de intake zorgt uw letselschade advocaat dat uw schade snel en maximaal vergoed wordt. En dat doen wij in de regel zonder dat u kosten maakt! De verzekeraar van de aansprakelijke partij betaalt namelijk onze kosten.Icon

Bent u het slachtoffer van een ongeval in Hilversum en woont u in Hilversum en is u een ongeval overkomen? Neemt u dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend intakegesprek bij u thuis. Wij helpen u graag. Onze letselschade specialisten zijn iedere werkdag vanaf 8.00 uur tot 17.45 bereikbaar op telefoonnummer: 0800-2784626 . U kunt ons ook per mail bereiken.

Letselschade kosteloos verhalen Hilversum

Een letselschade advocaat in Hilversum heeft vele voordelen. Onze letselschade advocaat is namelijk lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Ook is uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten aangesloten bij de LSA. Dit is de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Deze advocaten zijn bewezen specialist in het verhalen van letselschade. Bij ons bent u dan ook gegarandeerd aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade!

IconLetselschade en smartengeld

Letselschade bestaat uit materiële schade en smartengeld. Gemaakte reiskosten en het eigen risico van uw zorgverzekering zijn voorbeelden van materiële schade. Maar ook kosten voor verzorging in het ziekenhuis en thuis valt onder letselschade. Bent u arbeidsongeschikt geraakt door het ongeval? Uw inkomensschade is te verhalen op de aansprakelijke partij.

Naast materiële schade heeft u ook recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor door u geleden pijn door het ongeval. U heeft hier altijd recht op als u bij een ongeval gewond bent geraakt!

ContactIcon

Woont u in Hilversum of is u in Hilversum een ongeval overkomen? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in de regio Hilversum. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via 0800-2784626 of per mail!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar