Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Hilversum

Als u gewond raakt bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Hilversum, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat in Hilversum helpt u hier graag bij. Brugman Letselschade Advocaten heeft jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade als gevolg van een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet. Wij helpen u van in het gehele letselschade traject, vanaf de aansprakelijkstelling tot het moment al uw letselschade volledig vergoed is. Dit doen wij ook nog eens volledig kosteloos voor u.

Bent u het slachtoffer van een kop-staart botsing, een bedrijfsongeval of bent u gebeten

door een hond? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Hilversum op voor een geheel vrijblijvend letselschade advies bij u thuis. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of geef hier aan wat u is overkomen. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Kosteloos letselschade claimen

Nog altijd horen wij dat letselschade advocaten duur zijn. Niks is echter minder waar. Onze letselschade advocaten in Hilversum brengen u namelijk nooit kosten in rekening. Wij werken ook niet op grond van no cure no pay. Bij dit systeem betaalt u een deel van uw letselschade vergoeding aan uw letselschade jurist of letselschade bureau. Bij Brugman Letselschade Advocaten Hilversum werken wij gegarandeerd kosteloos voor u! Want wij claimen letselschade, maar ook de kosten van juridische hulp op de aansprakelijke partij. of diens letselschade verzekeraar.

Wat is letselschade?

Is er sprake van letsel na een kettingbotsing zoals nekklachten, een botbreuk of hersenletsel, dan is er recht op een letselschade vergoeding. Maar wat is letselschade eigenlijk en wat valt onder letselschade? Wij leggen het u graag uit.

De definitie van letselschade is: schade die u iemand lijdt omdat hij of zij bij een ongeval gewond raakt en hierdoor kosten maakt en schade lijdt. Bijvoorbeeld na een achterop aanrijding of een heftruckongeval bij een bedrijfsongeval. Alle kosten en schade moeten dan vergoed worden.

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Letselschade is heel persoonlijk, bij iedereen zijn er daarom weer andere letselschadeposten. Dit zijn de 15 meest voorkomende letselschade posten:

 • inkomensschade
 • pensioenschade
 • studievertraging
 • verplicht eigen risico
 • kosten fysiotherapeut
 • rekeningen psycholoog
 • mantelzorg
 • kosten huishoudelijke hup
 • verzorgingskosten en verpleegkosten
 • reiskosten
 • abonnementen zonder gebruik (sportschool)
 • onderhoudskosten huis en tuin
 • ziekenhuisdaggeldvergoeding
 • kosten revalidatiecentrum
 • smartengeld

Wat is smartengeld?

Bent u aangereden door een auto, betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval of door een hond gebeten  en bent u hierbij gewond geraakt of hieraan klachten overgehouden? Dan heeft u recht op smartengeld. Maar wat is smartengeld? Een smartengeldvergoeding bestaat uit een vergoeding voor geleden smart, pijnklachten zoals bij nekklachten, angstklachten, verdriet om de gevolgen van het ongeval en verlies aan levensvreugde omdat je niet meer kunt wat je voor het ongeluk wel kunt.

Smartengeld berekenen is echter niet mogelijk, want hoe waardeer je pijnklachten en hoe verdriet? Daarom is er een smartengeldgids. Hierin staat diverse gerechtelijke uitspraken over smartengeld.

Meer over smartengeld vindt u hier

Brugman Letselschade Advocaten Hilversum

Brugman Letselschade Advocaten helpt u in Hilversum, maar ook daarbuiten in de hele regio van ’t Gooi. En zelfs voor een letselschade advocaat in Utrecht of een letselschade advocaat in Amersfoort vindt u van Brugman Letselschade Advocaten een afspraak locatie. Met 10 letselschade advocaten en letselschade juristen zijn wij ook een van de grootste en meest gespecialiseerde advocatenkantoren op het gebied van letselschade claimen.

Lijdt u letselschade in Hilversum en wilt u uw letselschade claimen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in voor een letselschade advies bij u thuis of op een van onze afspraaklocaties bij u in de buurt. Wij helpen u graag!

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

 

Ook voor een letselschade advocaat in Laren en een letselschade advocaat in Kortenhoef kunt u gratis gebruik maken van de diensten van onze letselschade advocaten.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar