Laat u kosteloos bijstaan bij uw letselschade claim!
Bent u betrokken bij een auto ongeluk of arbeidsongeval?

Letselschade advocaat Kortenhoef

Voor het verhalen van letselschade in Kortenhoef wilt u zich uiteraard laten bijstaan door een deskundige en ervaren letselschade advocaat. Een letselschade advocaat die snel en accuraat werkt. En die bij een kantoor werkt waar een persoonlijke benadering voorop staat.

Herkent u zich in bovenstaande omschrijving? Dan is een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten voor u de juiste keuze. Uw letselschade advocaat van ons kantoor komt gewoon bij u thuis in Kortenhoef voor een gratis letselschade advies. Is het ongeval waarbij u letsel heeft opgelopen buiten uw schuld gebeurd? Dan heeft u recht op de kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat.

Contact met een letselschade advocaat in Kortenhoef

Brugman Letselschade Advocaten heeft meerdere locaties in Noord-Holland. In Kortenhoef kunt u terecht bij een letselschade advocaat in Amsterdam of een letselschade advocaat in Utrecht. Maar u hoeft helemaal niet naar ons te komen, wij komen naar u! Wel zo fijn bij verwondingen en klachten na een aanrijding of hondenbeet.

Wilt u gratis juridische hulp bij letselschade? Bel dan 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Aanrijding van achteren, wie is schuldig?

Een aanrijding van achteren, het is een van de meest voorkomende auto botsingen die er zijn. Veel voorkomend letsel zijn whiplash klachten. De vraag is echter bij een aanrijding van achteren, wie is schuldig? Het antwoord op deze vraag vinden wij in 2 wetsartikelen, artikel 19 Reglement verkeersregels (Rvv) en verkeerstekens en artikel 5 Wegenverkeerswet (wvw).

Artikel 19 Rvv schrijft voor dat automobilisten ter voorkoming van aanrijdingen voldoende afstand moeten houden. In artikel 5 Wegenverkeerswet valt te lezen dat je je niet gevaarlijk op de weg mag gebruiken, eveneens ter voorkoming van auto ongelukken. Uit deze artikelen kan geconcludeerd worden dat het achterste voertuig schuldig is aan een aanrijding van achteren.

Bent u dus van achteren aangereden? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat in Kortenhoef helpt u hierbij. Bel voor gratis rechtsbijstand 0800 278 4626 (gratis) of vertel ons wat u is overkomen en wij nemen contact met u op!

Wie is schuldig bij aanrijding met fietser?

Fietsers kunnen ernstig letsel bij een fietsongeluk oplopen, met name als zij als fietser aangereden door een auto worden. Een fietser is immers onbeschermd en een auto is zwaar en snel. Breuken, waaronder een tibia plateau fractuur, een enkel breuk of polsbreuk zijn dan ook vaan het resultaat. Maar ook hersenletsel en zelfs een dwarslaesie is een veel voorkomend letsel. De vraag is dan: wie is schuldig bij een een aanrijding met fietser. Het antwoord zal u wellicht verbazen!

Is een fietser aangereden door een auto, vrachtwagen of scooter, dan is de bestuurder van het motorvoertuig altijd schuldig bij een aanrijding. Dit staat in artikel 185 wvw. Heeft de automobilist de aanrijding veroorzaakt? Dan ontvangt u als aangereden fietser uiteraard een volledige schadevergoeding. Verleent de fietser geen voorrang of rijdt deze door rood? Dan bedraagt de schadevergoedingsplicht van de automobilist ten minste 50% en deze kan oplopen tot 100%. Dit op grond van de billijkheidscorrectie.

Bent u als fietser aangereden door een auto en hierbij letsel opgelopen? Onze letselschade advocaten in Amsterdam en letselschade advocaten in Utrecht helpen u in Kortenhoef graag en altijd volledig kosteloos!

Wat te doen bij een hondenbeet?

U bent gebeten door een hond en hierbij gewond geraakt. Bij een hondenbeet is het goed om te weten dat de bezitter van een dier aansprakelijk is voor de schade die het dier aan zaken en mensen toebrengt. De hondenbezitter zal daarom uw letselschade vergoeden. De aansprakelijkheid bij dieren betreft een risico aansprakelijkheid.

Dit betekent dat de bezitter altijd aansprakelijk is, ook als u met de hond aan het spelen was. De bezitter hoeft geen verwijt gemaakt te worden. Dus ook als is de hond aangelijnd, als u door een hond gebeten bent dan is er recht op een schadevergoeding.

Contact met een letselschade advocaat in Utrecht of Amsterdam

Voor een letselschade advocaat in Kortenhoef kunt u terecht bij een letselschade advocaat in Utrecht op Amsterdam van ons kantoor. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij het claimen van letselschade. Bel voor gratis juridische hulp van een letselschade specialist 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. wij helpen u graag!

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar