Laat uw letselschade door onze letselschade advocaten verhalen!
Een kop-staart botsing of ongeval op het werk?

Letselschade advocaat Limmen

Woont u in Limmen en lijdt u letselschade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Is een ander aansprakelijk voor het ongeval? Dan heeft u ook recht op een kosteloze letselschade advocaat in Limmen van Brugman Letselschade Advocaten Alkmaar. De verzekeraar van de tegenpartij vergoed namelijk de rechtsbijstandskosten.

Ook de meeste svi verzekeringen betalen de rechtsbijstandskosten van een letselschade advocaat in Limmen van ons kantoor. Dus ook bij een eenzijdig auto ongeluk kunt u een beroep op onze letselschade specialisten doen.

Gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Limmen

Na een ongeval in het verkeer, op het werk of door een bijtincident er veel op u af. U bent gewond en heeft letsel. Hiervoor bent u onder behandeling van artsen en wellicht van de fysiotherapeut. U heeft pijn en er komt van alles op u af. Want wie vergoed uw letselschade en waar heeft u recht op? Dan is het fijn als u in Limmen het verhalen van uw letselschade uit handen kunt geven van een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Alkmaar.

Onze letselschade advocaten zorgen dat u zich over het verhalen van uw letselschade geen zorgen hoeft te maken. Wij gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen en maken een schadestaat op. Ook het onderhandelen met de letselschade jurist van de verzekeraar nemen wij voor onze rekening en wij regelen een voorschot op de letselschade voor u. Terwijl u bezig bent met revalideren en wellicht zelfs re-integreren in uw werk, zorgen wij dat u in Limmen volledig schadeloos wordt gesteld.

Contact met uw letselschade advocaat in Limmen

Wilt u een gratis letselschade advies van een letselschade advocaat in Limmen of uw letselschade claimen op de aansprakelijke partij? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Een van onze letselschade experts neemt dan nog dezelfde dag contact met u op.

Een auto ongeluk, wat nu?

Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk? Als iemand bij u achterop gereden is, dan is het achterste voertuig aansprakelijk. Dit op grond van een aantal wetsartikelen:

Zijn er getuigen van de aanrijding of is de toedracht van het auto ongeluk ingevuld op het schadeformulier? Dan kunt u hiermee direct naar de letselschade verzekeraar van de persoon die de kop- staartbotsing of kettingbotsing veroorzaakt wordt. In Nederland zijn alle motorvoertuigen verplicht verzekerd en kan een letselschade claim rechtstreeks bij deze WAM- verzekeraar ingediend worden.

Wat moet je doen bij een auto ongeluk?

Is u een auto ongeluk overkomen en bent u hierbij gewond geraakt of heeft u klachten? Om uw letselschade vergoeding te kunnen verhalen adviseren wij u:

 • altijd een schade-aanrijdingsformulier in te vullen
 • een foto te maken van het nummerbord van de tegenpartij
 • bij onraad of doorrijden na een ongeval ter plaatse de politie te bellen
 • namen, telefoonnummer en adresgegevens van getuigen te vragen
 • direct met uw letsel of bijvoorbeeld nekklachten naar een art te gaan
 • contact op te nemen met een van onze letselschade advocaten

Is u in Limmen een auto ongeluk overkomen en wilt u uw letselschade berekenen en claimen op de verzekeraar van de aansprakelijke persoon Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag,

Doorrijden na ongeval

Het gebeurt steeds vaker, doorrijden na een ongeval. Maar wat kunt u doen als de tegenpartij doorrijdt van een ongeval, kunt u nog ergens aanspraak maken op een schadevergoeding? In Nederland dient u dan een beroep te doen op het Waarborgfonds motorverkeer. Deze organisatie neemt uw letselschade claim in behandeling indien:

 • u binnen 14 dagen na het doorrijden van een ongeval aangifte heeft gedaan bij de politie
 • u bent aangereden door een auto
 • de letselschade claim tijdig is ingediend (binnen 3 jaar na het auto ongeluk)

Wat kun je claimen bij letselschade?

Bij letselschade kun je een vergoeding van alle gemaakte kosten en gelden schade claimen. De meest voorkomende letselschade bedragen zijn:

 • inkomensschade
 • pensioenschade
 • studievertraging
 • medische kosten
 • reiskosten
 • (aanvullende) kosten kinderopvang
 • onderhoudskosten
 • smartengeld

Lees meer over smartengeld

Contact met uw letselschade advocaat in Limmen

Lijdt u letselschade door een aanrijding, bedrijfsongeval of bent u door een hond gebeten? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Donna van Klooster. letselschade advocaat

Donna van Klooster is letselschade advocaat in Alkmaar en omstreken

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar