Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Lutjebroek

Op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Lutjebroek? Dan bent u bij een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Brugman Letselschade Advocaten is gevestigd in Wognum, aan de A7. Ons kantoor is gevestigd in een van de panden van de voormalige DSB bank, op het terrein van de gemeente Medemblik. Maar u kunt ook op ons kantoor in Hoorn terecht. Kunt u niet naar ons komen? Geen probleem. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten kan ook naar u in Lutjebroek komen!

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken in de hele regio van Lutjebroek. Dus ook o.a. in Grootebroek, Bovenkarspel, Enkhuizen, Andijk, Hoogkarspel, Wognum, Hoorn, Zwaagdijk en Venhuizen.

Letselschade advocaat Lutjebroek

Uw letselschade advocaat in Lutjebroek verhaalt uw letselschade kosteloos voor u op de aansprakelijke partij. Of het nu om licht of ernstig letsel gaat, wij helpen u graag. Al onze letselschade advocaten zijn ervaren en deskundig. Wij zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten en de Nederlandse Orde van Advocaten.

U betaalt voor het verhalen van uw letselschade geen kosten. Ook geen percentage van uw schade zoals bij letselschadebureaus. De kosten voor onze rechtsbijstand verhalen wij net als uw letselschade in Lutjebroek op de aansprakelijke partij!

Waar heeft u recht op?

Als slachtoffer van een ongeval heeft u recht op vergoeding van al uw letselschade. Bijvoorbeeld voor de medische kosten die u maakt. Maar ook inkomensschade en kosten voor mantelzorg of het inschakelen van een professionele hulp in het huishouden komt voor vergoeding in aanmerking. Lees hier meer over de diverse schadeposten.

Naast materiële schade heeft u recht op smartengeld. Een vergoeding voor het leed dat u door het ongeval lijdt. De letselschade advocaat in Lutjebroek van ons kantoor regelt het allemaal voor u. Zo kunt u zich volledig richten op herstel.

Contact met uw letselschade advocaat Lutjebroek

Mogen wij u helpen bij het verhalen van uw letselschade in Lutjebroek? Dan horen wij dit graag van u. Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis in Lutjebroek. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met zaterdan telefonisch bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 278 4626. Mailen kan natuurlijk ook!

Lees ook: Letselschade Hoorn – Letselschade Alkmaar – Letselschade verkeersongeval – Letselschade bedrijfsongeval

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar