Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u gewond geraakt bij een aanrijding in Tilburg en omstreken?

Letselschade door een aanrijding in Tilburg

Een aanrijding met letsel, als u dit overkomt, dan staat het leven even stil. Er zijn pijnklachten en/ of verwondingen opgelopen. Voor de behandeling hiervan maakt u kosten. Maar een aanrijding in Tilburg en omstreken kan ook voor schade zorgen, zoals bij arbeidsongeschiktheid. Er is dan sprake van letselschade.

Is een ander aansprakelijk voor de gevolgen van de aanrijding? Dan is er recht op een schadevergoeding. Onze letselschade advocaten in Tilburg verhalen uw letselschade. En dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u. Wij begeleiden u tijdens het letselschadetraject en zorgen dat u een maximale letselschadevergoeding ontvangt.

Bel direct met uw letselschade advocaat in Tilburg: 0800 278 4626 en laat ons uw letselschade verhalen. Wilt u dat wij u bellen of stuurt u liever een bericht? Klik dan hier en laat uw gegevens achter. Wij nemen dan direct contact met u op!

Icon

Claim indienen na aanrijding in Tilburg

De letselschade advocaten van ons kantoor berekenen uw letselschade en dienen direct een eerste letselschadeclaim in. Hiermee zorgen wij dat u direct een voorschot op uw letselschade ontvangt. U hoeft zo geen kosten voor te schieten en lijdt geen schade. Onze berekeningen zijn nauwkeurig en wij halen alles uit de kast om uw schade zo maximaal mogelijk te verhalen.

Naast het indienen van uw letselschadeclaim zorgen onderhandelen wij met de letselschadeverzekering. Door de jarenlange ervaring van onze letselschade specialisten zijn wij meester in onderhandelen en gaan wij tot het uiterste om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft! Wij kijken daarbij niet alleen naar de schade die u nu lijdt, maar ook naar toekomstige schade! Zo blijft u niet zitten met een deel van de schade.

Heeft u letselschade na een aanrijding in Tilburg en omstreken? Vul hier uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op. Wij bieden u dan nog dezelfde dag gespecialiseerde rechtsbijstand en dienen u graag van advies!

Letselschade na een aanrijding, wat is dat?

De meeste mensen komen pas met een letselschade advocaat in aanraking na een verkeersongeval of bedrijfsongeval. De term letselschade zegt u dan hoogstwaarschijnlijk niks. Letselschade is een verzamelnaam voor alle kosten die u maakt en schade die u lijdt als gevolg van de aanrijding in Tilburg.

Letselschade bestaat uit 2 schadeposten, materiële schadeposten en immateriële schadeposten. Immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Als u bij een ongeval gewond raakt, dan is er altijd recht op een smartengeldvergoeding. Het is een vergoeding voor de pijn- en angstklachten die u door de aanrijding in Tilburg ervaart. Smartengeld wordt vastgesteld door middel van de smartengeld gids.

Materiële schadeposten bestaan uit allerlei kosten en schade die u lijdt. Denkt u hierbij onder andere aan schade omdat u door het verkeersongeval arbeidsongeschikt bent geraakt. Maar ook medische kosten zoals het eigen risico zijn voorbeelden van materiële schadeposten bij letselschade.

Wilt u weten welke schadeposten in uw situatie vergoed worden en uw letselschade berekenen? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat in Tilburg. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade na een verkeerongeval in Tilburg en omstreken.

Icon

Letselschade door een aanrijding in Tilburg, wat nu?

U heeft waarschijnlijk voor het eerst te maken met een aanrijding. En dan zijn er ook nog pijnklachten, verwondingen en stress door het ongeval. U zit dan niet te wachten op een letselschadezaak. Maar u lijdt wel schade! Laat ons u daarom helpen met uw letselschade claim. Onze letselschade advocaten in Tilburg verhalen uw schade terwijl u revalideert van het ongeval. En uiteraard houden wij u van iedere stap op de hoogte!

Dit is wat wij voor u doen:

✅ De veroorzaker aansprakelijk stellen.
✅ Zorgen dat de aansprakelijkheid erkend wordt.
✅ Een voorschot op de totale schade regelen.
✅ Het opstellen van een schadestaat.
✅ De geleden en toekomstige schade vorderen.
✅ Een regeling met de verzekeraar treffen of procederen.

Icon

Als bestuurder of passagier aangereden

Bent u in de auto of op de scooter aangereden in Tilburg en omstreken? Dan ontvangt u al uw letselschade vergoed door de letselschade verzekering van de aansprakelijke persoon. In Nederland is ieder motorvoertuig namelijk verplicht verzekerd.

Is er sprake van een eenzijdig verkeersongeval? Of maakt u als bestuurder een verkeersfout? Dan kunt u mogelijk een beroep doen op een schade-inzittendenverzekering. Deze verzekering maakt vaak deel uit van uw autoverzekering. Passagiers ontvangen altijd een letselschadevergoeding, dit op basis van de wet.

Als fietser aangereden

Als u als fietser aangereden bent door een motorvoertuig, dan is er recht op een vergoeding van uw letselschade. Uiteraard als een ander u aanrijdt door een fout, maar ook als u aangereden bent door een eigen fout! U ontvangt dan tenminste 50% van uw letselschade vergoed. En dit kan oplopen tot 100% bij toepassing van de billijkheidscorrectie.

Vindt de aanrijding plaats tussen een motorvoertuig en een kind tot 14 jaar? Dan wordt de letselschade altijd volledig vergoed.

Als voetganger aangereden

Wat geldt als u betrokken bent geraakt bij een fietsongeluk geldt ook voor het geval u als voetganger aangereden bent. Ook dan kunt u gebruik maken van de bijzondere bescherming die de wet u geeft als u als fietser of als voetganger aangereden bent. U ontvangt dan dus altijd een letselschadevergoeding van ten minste 50%.

Neem contact met ons op voor gratis hulp bij een aanrijding

Lijdt u schade door een aanrijding in Tilburg? Neem dan contact met ons op. Ons team van letselschade advocaten helpt u graag en zorgt dat uw letselschade snel en volledig vergoed wordt. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik hier en laat uw gegevens achter. Er wordt dan direct contact met u opgenomen. Ook in het weekend of in de avond.

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

Voor een letselschade advocaat in Tilburg kunt u gratis bij ons terecht. Maar wij werken in de hele regio van Tilburg. Dus ook voor een letselschade advocaat in Boxtel of zelfs een letselschade advocaat in Eindhoven kunt u ons benaderen.

Naast een verkeersongeval in Tilburg kunt u ook bij ons terecht voor een letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval of hondenbeet.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar