Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Advocaat Schellinkhout

Heeft u een specialist op het gebied van letselschade nodig voor het verhalen van uw letselschade in Schellinkhout? Met kantoren in Hoorn en Wognum (aan de A7) bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Bel 0229 507903 of stuur ons een mail voor advies van een ervaren letselschade advocaat in Schellinkhout.

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken o.a. ook in Hoorn, Berkhout, Blokker, Medemblik, Purmerend, Alkmaar, Zwaag, Hem en Venhuizen.

Letselschade advocaat Schellinkhout

Letselschade is de vergoeding voor schade die u in Schellinkhout lijdt als gevolg van een ongeval. Het kan gaan om het eigen risico en reiskosten. Maar misschien heeft u ook hulp in het huishouden nodig. Of opvang voor uw kinderen omdat u in een revalidatietraject zit. Deze kosten kunnen onze letselschade advocaten voor u verhalen.

Kunt u door het ongeval in het verkeer of op het werk uw werk niet meer doen? Dan kan het zijn dat u inkomensschade heeft. In het letselschaderecht noemen wij dit verlies aan arbeidsvermogen. Bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid wordt u doorbetaald. Maar vaak ontvangt u geen onregelmatigheidstoeslagen en wordt structureel overwerk niet doorbetaald.

Arbeidsongeschiktheid door ongeval

Bent u langer dan één jaar arbeidsongeschikt door het ongeval? Na een jaar hoeft de werkgever nog maar 70% van uw salaris door te betalen. Onze letselschade advocaten in Schellinkhout verhalen het tekort. Na twee jaar arbeidsongeschiktheid mag uw werkgever de loonbetalingsverplichting beëindigen. U krijgt dan te maken met het UWV. Bent u blijvend arbeidsongeschikt? Dan ontvangt u een WIA- uitkering. Er ontstaat dan een blijvend tekort. Ook dit verhalen onze letselschade advocaten in Schellinkhout voor u!

Onze letselschade advocaten werken kosteloos voor u!

In Schellinkhout en Hoorn kunt u ook gebruik maken van de diensten van een letselschadebureau. Hier werken geen letselschade advocaten! Vaak werken bij letselschadebureaus niet eens juristen. Des te meer reden om voor een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Schellinkhout te kiezen!

Voor de kosten hoeft u het niet te laten om in Schellinkhout een letselschade advocaat in de arm te nemen. Onze letselschade advocaten werken namelijk bijna altijd kosteloos voor u! In de meeste gevallen is een andere partij aansprakelijk voor uw letselschade. De tegenpartij moet dan al uw schade betalen, maar ook uw rechtsbijstandskosten!

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Schellinkhout

Lijdt u in Schellinkhout schade na een ongeval of medische fout? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0229 507903 of mail ons voor al uw vragen en een vrijblijvend advies over letselschade. Wij helpen u graag.

Lees ook: Bedrijfsongeval Hoorn – Verkeersongeval Hoorn – Letselschade advocaat Hoorn – Wie zijn wij – Letselschade Medemblik

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar